Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Takie coś chcę kupić czy złożyć nie wiem,nie wiem.Czarna magia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 proszę Cię bardzo.....http://vitamarket.pl/p12576-2-x-e-papieros-eGo-CE4-z-wyswietlaczem-LCD.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 albo....http://ezakupik.pl/pl/p/2x-E-PAPIEROS-iGo4-CE4-1300mAh-z-wyswietlaczem-LCD-NOWOSC-2013/434 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 mi kolega alkocholik byly powiedzial tak ze jak przestajesz pic bo lubisz a pijesz bo musisz sie lepiej poczuc to masz problem... ja pije duzo ale w normalnych miarkach.... teraz siedze z drinkie i e-faja Uwierz Tomku. Nie ma "byłych" chociaż, chciałbym by było inaczej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Wóda to masakra, sam nigdy nie miałem z tym najmniejszego problemu, a nawet odwrotnie - nie lubięale mam koleżankę, która praktycznie od 18-20 roku życia jest alkoholiczką, z przerwani, walką, wzlotami i upadkami już ponad 15 lat, ostatnio znowu w ciągu i serce mi się kraje, bo to naprawdę dobra kobita jeśli "komuś" jak wnioskuję, udaję się być Alkoholikem nie pijącym to szczerze gratuluję i trzymam kciuki Edytowane 18 Marca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Na początek takie mam.Wiem już o co w tym chodzi to teraz sobie złożę jakiegoś masakrującego.Jak się sztachnąłem w sklepie to się lady musiałem trzymać. Edytowane 18 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Jaki to parownik kolego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Tomek to nie ten z drugiego linku....?pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Na początek takie mam.Wiem już o co w tym chodzi to teraz sobie złożę jakiegoś masakrującego.Jak się sztachnąłem w sklepie to się lady musiałem trzymać. P1080930.JPGTeż z tym sztachnięciem tak miałem. Teraz wiem , że góra 12 mg. nikotyny dla mnie. A jeszcze lepiej 6 mg. Ciekawe, jak przeliczyć tą nikotynę z e-fajek np na ilość Marlboro. Edytowane 18 Marca 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Jaki to parownik kolego?Vision coś tam-ponoć nowość."Dymu" od zarąbania.Od rana bez analoga i powiem szczerze nie ciągnie mnie choć leżą sobie na stole zwykłe faje.Coś mi się zdaje że było to dobre posunięcie.Już mam różnice w oddychaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 niech żuje Placebo , ale to raczej dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 do mnie rano przyszło 8 nowych smaków od LiQueen i teraz sobie próbuję po troszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Nie ma to jak parę bachnięć po obiadku.Tego się bałem ale E-pet starczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Para buch Liquid w ruch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) ja już wiem, że to jest TO i kupuję wypasionego moda sprzedam Volish ART, baterie ładowane po 3 razy, rozładowywane do zera i ładowane po 12h, więc już raczej ułożone (przy intensywnym paleniu, ja praktycznie cały czas pykam 1 starcza mi na cały dzień), jeden parownik używany, drugi nie, cena za komplet papierosów 250zł z przesyłką ktoś chętny ? dorzucę 2-3 liquidy Edytowane 18 Marca 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Bazyl a fee z tą eelektryką .Jak się wnerwisz to i bez niej sobie dasz radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 To już naprawdę wolałbym jarać, niż się tak pie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 ja tam gadżeciarz jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 To już naprawdę wolałbym jarać, niż się tak pie..... :lol: Waldek cieniasy nie?Nie potrafią rzucić jak prawdziwy facet .Jaj nie mają czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 próbowałem wielokrotnie, ale ja po prostu to lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 18 Marca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 próbowałem wielokrotnie, ale ja po prostu to lubię Bo TY nałóg jesteś :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Też z tym sztachnięciem tak miałem. Teraz wiem , że góra 12 mg. nikotyny dla mnie. A jeszcze lepiej 6 mg. Ciekawe, jak przeliczyć tą nikotynę z e-fajek np na ilość Marlboro.Tu masz kalkulator http://e-palarnia.pl/kalkulator/Zajrzyj też tu http://forum.e-palarnia.com/faq-najcze-ciej-zadawane-pytania/301-23-jakiej-mocy-dobraae-liquid.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Fajne. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2013 Fajne. Dzięki.Zakupiłeś już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi