Miro 85 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Trzeci tydzien z e-fają, brak jakichkolwiek ciagotek do analogo,mimo kilkunastu okazji %%% z weselem włacznie. Wrócił smak, i ciagle jem.....:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 u mnie zbliża się drugi miesiąc,+ do analogów wcale mnie nie ciągnie, kilka razy zapaliłem dla towarzystwa (w pracowni ) i nie smakowało mi- na sprzęt wydałem więcej niż na fajki przez pół roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vBartek Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Przyjechał do firmy klient, starszy facet. Patrze wyciąga e-fajka więc ja swojego i gadka szmatka na ich temat. Facio się mnie pyta ile lat paliłem analogi, ja że jakieś 17. On w śmiech i mówi żem "dzieciak", on palił 50 z czego ostatnie 30 po dwie paczki dziennie. Od kilku miesięcy zaciąga e-papierosy i nie zamierza wrócić do normalnych.To tak dla niedowiarków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 No. Nałogu się nie pozbył. Jedynie zmienił troszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) Pozbył się jego zgubnych skutków i odciążył płuca od smoły itd. Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Jak się wszyscy spowiadają to i ja. Na e-fajki przeszedłem ponad 3 lata temu, tzn. przez ten czas nie zapaliłem analoga, przechodząc po drodze różne niefajne zawirowania życiowe, które zazwyczaj skłaniały mnie do powrotu do palenia (jak wspomniałem palenie rzucałem wiele razy). Paliłem ok. dwudziestu lat, pod koniec 30-40 papierosów dziennie.Po przejściu na elektryki przytyłem (apetyt), powrócił węch, smak, poprawiła się nieco kondycja, ustał poranny kaszel, który już zaczął dawać się we znaki. Wydaję może 1/3 tego co wydawałem na papierosy.Owszem jestem wciąż uzależniony od nikotyny, ale zdecydowanie lepiej się czuję. Znajomi którzy uparcie powtarzali, że po prostu rzucą palenie, palą dalej i dalej uparcie twierdzą, że kiedyś rzucą.Zaś co do sprzętu - w zupełności wystarczają seryjne egonowate baterie 900mAh (najlepiej z regulacją/stabilizacją napięcia) + clearomizer (np. typu princce), ja do tej pory używam też atomizerów watkowych, po prostu nauczyłem się je obsługiwać i odwdzięczają mi się lepszym oddawaniem smaku niż clearomizery, czy kartomizery, a chodzenie ze strzykawką nie jest dla mnie problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Ja lubię gadżety, zaowocowało to paroma wynalazkami na baterie 18650. Palenia na 2-3 dni spokojnie.Najlepiej stacjonarnie lub do auta w długą trasę bo to jednak kawał pały najczęściej. Na kilka godzin spokojnie wystarcza bateria Ego 1100 z Evodem+zapas lq lub T3 już bez zapasu lq z uwagi na jego pojemnosć. Ewentualnie Spinner 1300 mAh. Parowniki wspomniane dolnogrzałkowce, mody OMm, Cyklon i ulubiona ze względu na oddawanie smaku Vision Eternity. Wapuję tylko samogony z aromatami The Perfumers Aprentice i Capella. Zwykłe fajki mi śmierdzą, węch wrócił więc podróż do warszawy pociągiem w towarzystwie wyszykowanych madam była udręką, perfumy się zmieszały. Rano nie szczekam, ktoś zarąbał mi trampka z pyska, po schodach za..m jak młody kot. Dalej wciągam trochę nikotyny, z tego co pisali na fajkach i z mocy moich lq wynika że tylko połowę poprzedniej ilości. I zjeżdżam z nią w dół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ja od dziś przeszedłem na mesh i znowu muszę przyzwyczajać gardło i język Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 A ja tam na zmianę. Potrafię kilka dni pociągać tylko EGO-T, ale jak przyjdzie alkohol to smoluchy kotłuję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 (edytowane) ja paliłem tylko jakieś cudzasy, nie miałem okazji zapalić Marlboro, które paliłem przez 10 ostatnich lat, ale inne mi nie smakowały Edytowane 29 Kwietnia 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Panowie jestem laikiem w tym temacie. Jaram jak smok i pasowałoby rzucić to gówno, no ale jak wiadomo nie jest to łatwe. Śledzę troszkę ten wątek i tak prawdę mówiąc to zaciekawił mnie ten e papieros. Zielony jestem w temacie rzucania ale jeśli chodzi o tanie jaranie to chyba mistrz świata jestem . Obcykałem najtańsze,możliwe sposoby, (oczywiście bez przesady).Moja kobita powiedziała że będę mógł sobie spokojnie zapalić po seksie, w łóżku nawet, ale pod jednym warunkiem że nie będzie śmierdziało, (czyli e faja wchodzi chyba w grę? )Proszę dajcie jakieś namiary na dobrą e faję ,na początek.Jest jeszcze drugi problem sporo piję - no co przyznam się .Jak wiadomo jedno pociąga drugie.Proszę o radę, bo na aledrogo zgłupieć można.Nie ma sensu kupować dziadostwa.Mam nadzieję że dopasujecie coś do mojego uzależnienia , może jakieś tablety albo plastry dodatkowo pomogą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2013 http://www.e-dym.pl/ mozesz u nich, siedziba w Sosnowcu ale nie wiem czy mają stacjonarny sklep w tym mieście. Też mi się nie wylewa za kołnierz ale normalnego nie ruszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Na początek - zestaw w którym są 2 baterie o pojemności minimum 750 mAh (lepiej 900-1100), wskazane regulowane napięcie, najpopularniejszy w e-papierosoach jest gwint 510, czyli wszelkie odmiany "ego", jeśli chodzi o parowniki to sam musisz dojść co podpasuje, najbezpieczniej będzie zacząć od clearomizerów. Może też być Mild, robią raczej mało awaryjny sprzęt, dobra obsługa gwarancyjna, "wadą" jest inny gwint, nie pasujący do najpopularniejszych 510. Rozejrzyj się jaki sklep stacjonarny masz pod ręką, na początku warto mieć to co mają w takim pobliskim sklepie, żeby w razie awarii nie czekać kilka dni, aż przesyłka z ratunkiem przyjdzie. Co odejścia od analogów, u mnie nie było problemu, abstynentem też nie jestem. Jedyne co, to po pierwszych próbach, zacząłem dymać mocny płyn (24mg) i miałem sytuację, że zwykłymi papierosami się nie "napalałem", po wypaleniu analoga korciło poprawić jeszcze e-fajkiem, więc dość naturalnie poszło przestawienie się na innego dostawcę nikotyny. Potem z mocą zszedłem i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Stoner na początek dwie batki typu EGO + ładowarka do tego atomizer Princce +5 zapasowych grzałekno i liqidypo za tym proponuje wstapić na forum http://www.e-papierosy-forum.pl/ jest sporo promocji u dostawcówtaniej kupisz w dziale giełda ale jako nowy go nie będziesz widział ew mogę, pomóc ten sam nick co i tu to śmiało możesz pisać na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Dzięki chłopaki za rady, już się troszkę rozejrzałem i zacząłem kumać o co w tym wszystkim chodzi.Jak podejmę jakiś wybór, to się jeszcze dla upewnienia zapytam.Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Rzucaj, rzucaj nowy patyk albo młynek będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Rzucaj, rzucaj nowy patyk albo młynek będzie Żeby to jeden Jak się przeliczy, to po roku, troszkę sprzętu przybędzie wiem po sobie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 1 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Hehe zapomniałem napisać że w skali miesiąca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalek-77 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Jaram elektryka już od sierpnia ubiegłego roku i powiem że działa.Normalnych raczej nie tykam no może czesami jednego .Polecam bateria EGO T, atomizer V5 titanium, ojejki i aromaty inawera, broń Boże chińskie dziadostwo. Kupuje na alledrogo, olejki-sklep Vapershop, atomizery i baterie-sklep Garaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Chińskie olejki to dziadostwo, ostatnio sobie przypadkiem takiego zakupiłem, i śmieć straszny,ani smaku ani dymu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 To kup polską bazę o najwyższej dostępnej mocy, glikol i glicerynę oraz aromaty. Z tego wymieszasz co chcesz i o jakim chcesz stężeniu.Poszukaj w sieci czy na forum kalkulatora do liquidów bo zabawa z 36mg/ml na oko może nie być bezpieczna. Z aromatów preferuję The Perfumers Aperitence z USA.Są dostępne także w Polsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Jak się chce to wszystko jest proste już dwa tygodnie bez analoga i ciągle udaje mi się zmniejszać dawkę e-cigareta, myślę że jeszcze parę miesięcy i odstawię ten smieszny długopis z gęby i będzie po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxFenix Opublikowano 30 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Ja e-papierosa używam od początku roku. 1.01 rzuciłem palenie analogów . Polecam greckie liquidy eu-ecig premium, dostępne w sklepie ecis-shop. Chińskie raczej odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Ja e-papierosa używam od początku roku. 1.01 rzuciłem palenie analogów . Polecam greckie liquidy eu-ecig premium, dostępne w sklepie ecis-shop. Chińskie raczej odradzam.Cześć.A próbowałeś tych tańszych regular?http://ecis-shop.eu/pl/p/EU-ECIG-REGULAR-30-ml/491Jak się ma różnica jakości do ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxFenix Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Cześć.A próbowałeś tych tańszych regular?http://ecis-shop.eu/pl/p/EU-ECIG-REGULAR-30-ml/491Jak się ma różnica jakości do ceny?Nie próbowałem. Eu-ecig premium tak mi posmakowały, że już nic nie kombinuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi