godski Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Panowie, jakie liquidy polecacie? średnia półka cenowa. Nie chińskie. Smaki papierosowe raczej. Może coś polskiej firmy OFIR? http://www.groupon.pl/oferty/cala-polska/OFIR/23382379?nlp=&CID=PL_CRM_1_0_0_178&a=1661 Do tej pory używałem Blue Mist , LiQueen i Cigger Black Line Premium Liquid. Ten ostatni najlepszy. I najdroższy... Edytowane 27 Czerwca 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 ECIG-EU Premium : HELLAS STRAIGHT i 9 Tears Old El Toro : Cigarrillos Naturales używam tylko tytoniowych smaków, przerobiłem już chyba ze 30 smaków i na razie zostałem przy tym co napisałem powyżej i w zapasie Hangsen Harmony Tabacco i Liquin Natural Tabacco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek116p Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 (edytowane) Rok już nie palę i efektem tego jest 4080 zł. Cała kasa co do złotówki odłożona. Dwa dobre kije z pracowni są a i kręcioł zacny też jeszcze z tego wyjdzie. Trzymam kciuki za rzucających. Żeby to jeden Jak się przeliczy, to po roku, troszkę sprzętu przybędzie wiem po sobie.... Edytowane 27 Czerwca 2013 przez misiek116p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ja mieszam sam, baza nikotynowa ,,wysokroprocentowa" + glikol i gliceryna. Aromaty Atmos Lab i The Perfumers Apprentice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Sam nie będę mieszał, tak jak i robił wędek i kołowrotków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 4 czy 7 mg nie kupię a zjeżdżałem z nikotyną stopniowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Sam nie będę mieszał, tak jak i robił wędek i kołowrotków.To nie filozofia i nie jest trudnekupujesz baze taką jak Ci odpowiada i aromat który Ci pasipraktycznie aromat 10ml starcza na 100ml bazy chyba ze lubisz b.intensywny smak to wtedy dajesz 2 krople na mlDo zrobienia liqidu potrzebna ci tylko butla po starym liqidzie np. 10ml , wlewasz 10ml i dodajesz 10 kropli i zostawiasz na 24h aby sie "zgryzło" ot i cała filozofia jeszcze raz polecam forum http://www.e-papierosy-forum.pl/ to skarbnica wiedzy na temat e-fajek w razie czego mozna do mnie śmiało pisać ten sam nick nie jestem guru ale wiedze jakąś mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dziekuje za propozycję. Trudno sie przekopać przez tamto forum.Tutaj też uzyskam fachową poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 pamiętajcie aby zachować umiar w tym "paleniu" e-paierosa bo może się to skończyć podobnie jak tutaj http://muzyka.onet.pl/plotki/mogl-umrzec-od-e-papierosow-kupionych-w-polsce,1,5551140,wiadomosc.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lajcik Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 Jakaś masakra z tymi e-papierosami, u mnie w mieście w autobusach dzieciaki po 16lat bez krępacji ciągną to dziadostwo jak by to były lody 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 30 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2013 z dwojga złego jak już musi jarać to niech jara e-szlugę....a jak się "przepali" bo za dużo nikotyny wciągnie to sam odstawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Sam przeszedłem na E-fajki i obecnie zwykłego dymka zapalę jedynie na rybkach w celu odgonienia komarów. Słyszałem dużo opinii, że niby są po nim problemy ze "sprzętem", duszności, suchość w ustach, zapalenia górnych dróg oddechowych itp. itd.Palę dosyć dużo i nigdy nie miałem z tego powodu najmniejszych problemów, ba nawet moja kondycja i wydolność płuc trochę się poprawiła. Jeżeli ktoś kombinuje kupując na allegro super-mega-mocne liquidy firmy krzak, do których dolewane jest cholera co to nie dziwi mnie to, że coś się dzieje. Sam używam Aromativ'a, Liqueena i P1. A co do przepalenia się nikotyną, jest to NIEMOŻLIWE w przypadku e-fajki. Cząsteczki pary wdychane z efajka są na tyle duże, że 90% nikotyny osadza się na języku, ustach, zębach a tylko niewielka ich część wędruje do płuc. Więc można zauważyć, że palaczom bardziej brakuje "objętości" dymu w płucach a nie samej nikotyny. No i zapomniałem o najważniejszym, nie namawiam nikogo do efajek, prawdopodobnie są mniej szkodliwe od zwykłych papierosów jednak uzależniają w takim samym stopniu! No i oczywiście jestem za wprowadzeniem pewnym obostrzeń w ich sprzedaży, aby wyeliminować niepełnoletnią klientele. Edytowane 14 Lipca 2013 przez Matiz992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 @Matiz, a jak długo paliłeś analogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Aż 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 No i oczywiście jestem za wprowadzeniem pewnym obostrzeń w ich sprzedaży, aby wyeliminować niepełnoletnią klientele. @Matiz, a jak długo paliłeś analogi? Aż 7 lat Tak tylko pytałem widząc, że jesteś rocznik '92... PozdrówkaKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 (edytowane) Właśnie o to w tym chodzi, sam zacząłem palić bardzo wcześnie, bo w wieku 14lat popalałem a od 16 zacząłem palić "normalnie" i wiem jak ciężko z tym skończyć A jak wiadomo młody organizm jest bardziej podatny na uzależnienia, nieważne czy to nikotyna, alkohol lub kawa. Dla tego jestem przeciwny udostępnianiu efajek oraz akcesoriów do nich np. na allegro i w sklepach internetowych gdzie jest znikoma możliwość kontrolowania wieku kupującego. W punktach stacjonarnych wiele razy spotkałem się z sytuacją, że kobieta nie sprzedała dzieciakowi nawet ładowarki czy grzałki! Wiadomo też, że w niektórych przypadkach chodzi tylko o biznes i ma się w życi kto będzie się tym truł, hajs się musi zgadzać. Edytowane 14 Lipca 2013 przez Matiz992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 14 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 W temacie nie przepalamoa się nikotyną. Nikotyna wchłania się doskonale przez sluzówki, nie musi trafić do płuc. Również można się przepalić mieszając rękami liquid, dobrze wchłania się przez skóre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 No, to jednak lepiej nie palić http://dzieci.pl/kat,1024257,title,E-papierosy-wpedzaja-w-nalog,wid,16276140,wiadomosc.html?smgputicaid=611e06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ale jak juz palić za małolata to lepiej e-papieroska. Duzo mniej szkodlwych syfów.Małolaci popalali, popalają i będą popalać. Nie zmienimy tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ale jak juz palić za małolata to lepiej e-papieroska. Duzo mniej szkodlwych syfów.Małolaci popalali, popalają i będą popalać. Nie zmienimy tego.Co racja, to racja. Zaczynałem jako dwunastolatek. Skończyłem, po ok. 25 latach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 (edytowane) No jasne, że wprowadzają w uzależnienie. I to jakie? Przecież po to zostały wymyślone, żeby uzależnić bardzo mocno i bardzo szybko, wprowadzając do organizmu na raz bardzo dużą ilość nikotyny. Edytowane 20 Grudnia 2013 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 dymam już prawie rok i sobie chwalę, kasy wydałem mnóstwo, znaczenie więcej niż na analogi, ale jaka przyjemność ważyć modzika w ręku jakimś cudem na cały dzień wędkowania wypalam 2-3ml, normalnie paczki mi nie starczało, w domu przed kompem 5-6ml, więc dla wędkarza jak ulał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Minęło parę lat i ciekawe kto rzucił całkowicie , kto nadal ciągnie e- papierosa , a kto wrócił do nikotyny. Nie będę ściemniał .Ja wytrzymałem z e-papierosem 6 miesięcy i niestety powróciłem do tradycyjnego kopcenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 ja 3 lata, potem rok smoluchy, potem 3 miesiące EP i teraz hybrydowo w kierunku EP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Za chwilę będzie dostępny nowy model e-papierosa z inną temperaturą spalania.A czy e-papieros jest zdrowszy to bym polemizował,sama chemia wg mnie.No i teraz już niemodny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi