venom_666 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Na zdrowie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Przepraszam, o jakiej ograniczonej dawce nikotyny piszesz ? E-papierosa " palisz " wszędzie i częściej niż normalne wiec przyjmujesz większą dawkę. E -papierosy są po to żeby palacze "palili" tam gdzie nie wolno palić. Jestem palaczem ,przerabiałem e-papierosy i skończyłem z nimi. Teraz pale tytoń z ekologicznych upraw, żadnej chemii ,będę zdrowszy .Dokładnie to miałem na myśli pisząc że e-papieros jest gorszy.Ale to jest tylko moja subiektywna opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Przepraszam, o jakiej ograniczonej dawce nikotyny piszesz ? E-papierosa " palisz " wszędzie i częściej niż normalne wiec przyjmujesz większą dawkę. E -papierosy są po to żeby palacze "palili" tam gdzie nie wolno palić. Jestem palaczem ,przerabiałem e-papierosy i skończyłem z nimi. Teraz pale tytoń z ekologicznych upraw, żadnej chemii ,będę zdrowszy . nie zawsze i nie każdy chyba też Ustawa Ci umknęła w zmniejszeniu dawki nikotyny , chodzi bardziej o zmniejszanie - proces, może jest w tym efekt placebo, ale wielu osobom pomogło, nie mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Na zdrowie Dziękuje, przyda się, bo moja praca jest bardziej szkodliwa niż palenie papierosów. Sama chemia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 nie zawsze i nie każdy chyba też Ustawa Ci umknęła w zmniejszeniu dawki nikotyny , chodzi bardziej o zmniejszanie - proces, może jest w tym efekt placebo, ale wielu osobom pomogło, nie mi Ustawa ? A kto ją przestrzega ? U mnie e-papierosa prawie nie wyciągałem z ust, teraz jak pomyśle że muszę ruszyć tyłek na mróz żeby zapalić to odwlekam to w czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek_u Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 A u mnie dziś się zaczął czwarty tydzień niejarania (a paliłem dwadzieścia lat z okładem). Jeszcze mi się chce, ale już coraz mniej, trzymajcie kciuki Nie chce straszyć, ale dopiero Ci się zechce Nie wiem jak to nazwać, ale po pewnych okresach przychodzą duże chwile słabości. Ja nie palę koło 3 lata, ale czasami jak przyciśnie... . Najgorzej było jak piłem wódkę, bo od razu papierosa szukałem i jak szedłem na ryby i te pierwsze 5 minut na obserwację wody Jakbym mógł coś poradzić, to przenigdy nie próbuj pociągnąć nawet jednej, malutkiej chmurki A co do e papierosów, to jeszcze nie poznałem nałogu, który byłby nieszkodliwy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 a kiedy to było, bo chyba nie mówimy o tej samej ustawie, wprowadziła w tym roku drastyczne ograniczenia w używaniu, dostępie, zakupie i dystrybucji w wielu miejscach jest surowo przestrzegana, bo grozi to znaczącymi karami (np dla właścicieli knajp, nie mówię już o klasycznych miejscach publicznych będących po kuratelą Państwa) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 (edytowane) A co do e papierosów, to jeszcze nie poznałem nałogu, który byłby nieszkodliwy a kto twierdzi, że jest nieszkodliwy, nałóg sam w sobie jest szkodliwy (każdy), nie mówiąc już o nikotynie, która zdrowa też nie jest Edytowane 22 Stycznia 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Panowie,nie okłamujmy się że musimy palić.Naszemu organizmowi nie jest potrzebna nikotyna czy substancje smoliste. Palimy bo lubimy palić,bo chcemy palić. Wszystko siedzi tylko w naszej głowie. Co do rzucania palenia ,jest to dość łatwa sprawa już to robiłem kilka razy . A tak poważnie , potrzeba nam tylko odpowiedniego bodźca i się rzuci z dnia na dzień, tak jak mój sąsiad , dla niego bodźcem był zawał . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 byłem w szpitalu, 5 dni leżałem z obolałą gębą, nie paliłem, nie chciało mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 byłem w szpitalu, 5 dni leżałem z obolałą gębą, nie paliłem, nie chciało mi się Widzisz,da się rade, tylko taką obolałą gębę trzeba mieć cały czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 przydaje się też gorączka powyżej 39C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 tak dla uściślenia, EP nie jest dla osób, które zakładają rzucenie palenia (choć ograniczenie dawki nikotyny może pomóc) Przepraszam, o jakiej ograniczonej dawce nikotyny piszesz ? E-papierosa " palisz " wszędzie i częściej niż normalne wiec przyjmujesz większą dawkę. E -papierosy są po to żeby palacze "palili" tam gdzie nie wolno palić. Jestem palaczem ,przerabiałem e-papierosy i skończyłem z nimi. Teraz pale tytoń z ekologicznych upraw, żadnej chemii ,będę zdrowszy .Tylko w papierosach tradycyjnych to nie nikotyna jest najgorsza. Zapominamy o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 E-faje pale długo Kamil coś o tym wie bo poznaliśmy się na innym forum e-papierosa pale bo lubię i tyle , palę -0- czyli bez nikotyny liqidy robie sam , grzałki też ,99% e-palaczy w kraju pali tzw egony i firmowe liqidy które nie sa tanie , ja tzw egony przestałem używać 5 lat temu... takich jak ja i Kamil palących e-papierosy inne niż te z wysepki w markecie jest 1%Na pewno pale mniej niż bym palił normalne papierosy , nie pale w miejscach publicznych !!!Nie ma tytoniu z "ekologicznych" upraw to bajka , substancje smoliste są b.szkodliwe niż nikotyna która kiedyś była konserwantem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Tylko w papierosach tradycyjnych to nie nikotyna jest najgorsza. Zapominamy o tym. nie zapominamy, poczytaj do góry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Nie chce straszyć, ale dopiero Ci się zechce Nie wiem jak to nazwać, ale po pewnych okresach przychodzą duże chwile słabości. Ja nie palę koło 3 lata, ale czasami jak przyciśnie... . Najgorzej było jak piłem wódkę, bo od razu papierosa szukałem i jak szedłem na ryby i te pierwsze 5 minut na obserwację wody Jakbym mógł coś poradzić, to przenigdy nie próbuj pociągnąć nawet jednej, malutkiej chmurki A co do e papierosów, to jeszcze nie poznałem nałogu, który byłby nieszkodliwyŚwięte słowa, mam to samo co piszesz. Mnie 6 stycznia minęło 4 lata, czasem jest taka ochota zapalić że szkoda mówić. Ale powiem szczerze coraz mniej takich chęci mnie nachodzi, ale jeszcze są i prawdopodobnie będą. W nałogu jest się całe życie, więc bezwzględnie unikam choćby najmniejszego dymka . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 A ja w ramach terapii już nawet żonie paczkę czasem kupię, w końcu muszę oswajać myśl, że są w moim otoczeniu palacze... I wychodzę na papierosa z Nią (z tym, że ja bez papierosa- z herbatką). Wszystko jest w głowie, dam radę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alaryk Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 A ja w ramach terapii już nawet żonie paczkę czasem kupię, w końcu muszę oswajać myśl, że są w moim otoczeniu palacze... I wychodzę na papierosa z Nią (z tym, że ja bez papierosa- z herbatką). Wszystko jest w głowie, dam radę Sam palę, na razie, ale kobiety tylko niepalące, a żona wyłącznie niepaląca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Niedługo wejdzie na rynek Polski coś innego. Jak już będzie to pogadamy bo będę tego testerem i osoba do informacji o produkcie. To jest super sprawa zero dymu, nie pali się a nagrzewa, smakuje jak prawdziwy papieros. Te pseudo e papierosy to jest trutka na szczury przy tym.http://www.fool.com/investing/general/2016/04/11/can-philip-morris-international-inc-reignite-e-cig.aspx Edytowane 23 Stycznia 2017 przez szczupak1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 dziękuję za "obiektywną" opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fossegrim Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Sam palę, na razie, ale kobiety tylko niepalące, a żona wyłącznie niepaląca.A, to super. Kryterium doboru żony znamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venom_666 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) bezdymne bongo zasilane zwykłym fajkiem ??To jakieś jaja są ;-)Przygrzewany elektrycznie tytoń, ale żarzy się jedynie przy zaciąganiu, bo inaczej gaśnie z braku dostepu powietrza ;-)To jakby uznać że seks przez gumkę to nie seks, bo nie było bezpośredniego kontaktu ;-) Edytowane 23 Stycznia 2017 przez venom_666 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomii Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Może to i trutka na szczury ale mnie E pomaga w tym nałogu. Odnosząc się do tego niby super wynalazku nie sądze aby on był lekiem dla zdrowia i może jeszcze będą zalecać go dla młodzieży w szkole. Czy to będzie kolejna super sprawa to dopiero za 10 dziesięć lat po badaniach się okaże podobnie jak to było z telefonami komórkowymi gdzie w maju 2011 r. Światowa Organizacja Zdrowia {WHO} podała że mogą zwiększać zachorowalność na raka mózgu no i co i tak każdy cegłę w kieszeni nosi. Czy to nałóg nie wiem raczej nie ale pomaga na co dzień więc mnie pomaga właśnie E już 11-sty dzień i trzymajcie kciuki za mnie a ja za was pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Jak wejdzie wtedy oficjalnie przedstawie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomii Opublikowano 23 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 jak wejdzie to masz być podobno testerem więc nic nikomu nie przedstawiaj bo może to być trutka jak E o której to pisałeś hehe ale już za to cię lubię że chcesz nam pomóc i chcę być w gronie twoich znajomych to po znajomości powiesz mnie pierwszemu pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi