Alexspin Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Chore pomysły fiskusahttp://biznes.interia.pl/podatki/news/na-bezrybiu-i-rak-ryba-czyli-jak-rzad-szuka-nowych-podatkow,2542453,4211 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bander Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Alek pomysł nie jest chory... to konieczność i OCZYWISTOŚĆ.Fiskus szuka pieniędzy bo musi sfinansować np. 500+, wcześniejsze emerytury itp.Na razie mamy dobrą koniunkturę - zobaczysz co się opodatkuje jak ona klapnie (co nastąpi wcześniej czy później,,) opodatkują nam wszystko łącznie ze smogiem który wdychamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Pomysł opodatkowania deszczówki spływającej do kanalizacji też już kiedyś był. Przypomina mi to podatek od deszczu i od suszy z pięknej książki Kornela Makuszyńskiego "O dwóch takich co ukradli księżyc", kiepskie filmidło oparte na tej powieści i beznadziejnie zagrane role Jacka i Placka. Edytowane 26 Października 2017 przez Alexspin 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Nie "kiedyś był". Większość zarządców sieci pobiera opłaty za odprowadzenie deszczówki do kanalizacji miejskiej. Wynika to z obowiązku oczyszczania ścieków deszczowych przed odprowadzeniem do odbiornika. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Zapomniales dodac - bez politykierstwa, panowie! Zielona czcionka ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Ja już miesiąc bez. Bez problemu daję radę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Po prostu państwu zaczyna brakować "dudtków"???? Edytowane 26 Października 2017 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Zapomniales dodac - bez politykierstwa, panowie! Zielona czcionka ????Krzysiu ty przewrażliwiony jakiś jesteś... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 (edytowane) Nie ja. Zostalem podobnie upomniany w innym temacie, gdy wspomnialem o JK. Chodzilo o Jacka Kolendowicza ???? Edytowane 26 Października 2017 przez coloumb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 A jakie były dalsze komentarze i skojarzenia?Nie zawsze i nie wszystko jest pisane do Ciebie, więcej luzu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coloumb Opublikowano 26 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2017 Przyznaje, ze innych nie widzialem, widocznie usunales...wyglada to tam teraz jak wyglada, ale i wyglada na to, ze powinienem przeprosic. Przepraszam ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Ja już miesiąc bez. Bez problemu daję radę.Ja do dzisiaj 22 dni bez dymka i też bez problemu daję radę, choć pomaga mi w tym desmoxan. Dzisiaj próba z alkoholem, zobaczymy czy wytrzymam bez zabakania ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Ja do dzisiaj 22 dni bez dymka i też bez problemu daję radę, choć pomaga mi w tym desmoxan.Dzisiaj próba z alkoholem, zobaczymy czy wytrzymam bez zabakania Ja bez wspomagania. Próby z alko już przeszedłem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koszel Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 No smoking, no problems. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Ja bez wspomagania. Próby z alko już przeszedłem.Andrzej teraz co 2-3 dzień możesz kupować sobie np.wobka... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Rzucajcie to gówno szkoda życia.Do tego jakość papierosów ciągle schodzi na psy.Firmy produkujące oszukują nas na każdym kroku.Waga fajek i tytoniu jedzie non stop na minimum.Do tego jakość fatalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Nie wiem czy było ... http://tech.wp.pl/kat,1009783,title,E-papierosy-jednak-szkodliwe-Nawet-rownie-mocno-jak-tradycyjne,wid,16737542,wiadomosc.html Edytowane 27 Października 2017 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 nawet nie chce mi się tego czytać, koncerny tytoniowe zeznając w kongresie USA twierdziły, że smoluchy są nieszkodliwe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 nawet nie chce mi się tego czytać, koncerny tytoniowe zeznając w kongresie USA twierdziły, że smoluchy są nieszkodliwe W takim razie przeczytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) po pierwsze nikt poważny nie twerdzi, że EP jest całkowicie nautralny dla zdrowia, ale z pewnością znacznie mniej szkodliwy ! po drugie jedno zdanie z tego testu i więcej mi nie mi trzeba, aby mieć wyrobione zdanie na temat metodologii badania : "W jednym z przypadków udało się nawet osiągnąć poziom tych związków identyczny jak w tradycyjnym papierosie, podnosząc moc baterii do maksimum!" po prostu mistrzostwo nikt kto ma jakiekolwiek pojęcie o EP wie, że w próbkach odparowywanych w warunkach zbliżonych do rzeczywistego wapowania nie uświadczysz formaldehydów i acetaldehydów ! drugie: "Moc baterii e-papierosa była stopniowo modyfikowana - od 3,2 wolta do 4,8 wolta." żenada , a gdzie parametry grzałki, typ parownika, czas, ilość doprowadzanego powietrza, takie badania można u kowala robić jednak miałem rację, aby nie czytać, to może przestraszyć tylko laika w temacie i taki jest właśnie cel Edytowane 27 Października 2017 przez BazyL 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 jednak miałem rację, aby nie czytać, to może przestraszyć tylko laika w temacie i taki jest właśnie cel I bardzo dobrze bo nie sięgnie po to coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 BazyL niedowiarkom nie przetłumaczysz , wiedzą swoje ,rzadko który z nich wie ,że te "badania" i artykuły są pisane na zamówienie po za tym ten artykuł wykopany jest z pod ziemi lipiec 2014r raczej niech się koledzy zapoznają z tym https://starychemik.wordpress.com/Ja e-fajki palę bo lubię palić teraz już tylko -0- /zero nikotyny/A dziś do browarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) I bardzo dobrze bo nie sięgnie po to coś cel jest taki, aby zostać przy tradycyjnych papierosach jasne Michale, miałem nie reagować, ale jak zwykle nie wytrzymałem, ale teraz już odpadam, grzałkę muszę przepalić i knota wymienić Edytowane 27 Października 2017 przez BazyL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 (edytowane) Andrzej teraz co 2-3 dzień możesz kupować sobie np.wobka...Przy moim paleniu dwóch paczek dziennie, co drugi miesiąc tomógłbym sobie kupić stelkę, jak by nie to, że teraz więcej jem, a słodycze, a zwłaszcza czekoladę, to wciągam nosem ???? Edytowane 27 Października 2017 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 pogratulować decyzji, ale uważaj, bo z jednej choroby możesz wpaść w drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi