fish28 Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Nigdy tego w ustach nie miałem???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Dzisiaj mija rok od rzucenia palenia U mnie już 13 miesiecy i pewnie do tego gówna nie wrócę. Wcale mnie nie ciągnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łowię-bo-lubię Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Zacząłem palić papierosy w 1992r. W Maju 2013 zamieniłem ”analogowe” fajki na elektronika, którego rzuciłem w Marcu 2017. Od tamtej pory czysty[emoji4] Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 U mnie już 13 miesiecy i pewnie do tego gówna nie wrócę. Wcale mnie nie ciągnie.Też nie mam zamiaru do tego nie wracać i również mnie nie ciągnie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Też nie mam zamiaru do tego nie wracać i również mnie nie ciągnieCzyli jak?Wrócisz?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 (edytowane) Nich..a????"Do tego wracać" miało być???? Edytowane 8 Października 2018 przez fish28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 5 tygodni i 4 dni to mój nowy rekord i jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 5 tygodni i 4 dni to mój nowy rekord i jest OK.Dlatego wzbogacasz arsenał... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Trzymajcie się Panowie w silnym postanowieniu i bądźcie czujni. Ten kur...wski nałóg tylko czeka na wasz słabszy moment. Nie paliłem 1,5 roku i zacząłem na nowo. Po tym próbowałem jeszcze trzy razy rzucić, bez powodzenia. Od początku tego roku, oszukuję się Iqosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Co Cię skłoniło do zapalenia po takim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Najeżony Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Generalnie problemy zdrowotne. Nie potrafili mnie przez długi czas zdiagnozować. Podejrzenie, że coś nie tak z kręgosłupem na odcinku szyjnym. Potem podejrzenie krwiaka na mózgu. Kolejne to Bolerioza. Koniec końców okazało się, że mam nadciśnienie. Byłem tak szczęśliwy, że już wiem co mi jest i nie ma zagrożenia życia, że usiadłem przy piwku. Przy tym piwku stwierdziłem, że tak długo nie palę, to mi jeden papieros nic nie zrobi.Jeden z największych błędów w moim życiu. Po tym jednym spalonym papierosie nie byłem jeszcze świadomy, że właśnie wróciłem do nałogu. Nie potrafiłem już tego zatrzymać. Śmiało można to nazwać głupizną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 A ja dzisiaj rozpocząłem drugi rok niepalenia . Do nałogu wracał nie będę , choć nadwyżka kilogramów nie chce się ze mną rozstać za żadne skarby ... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 A ja dzisiaj rozpocząłem drugi rok niepalenia . Do nałogu wracał nie będę , choć nadwyżka kilogramów nie chce się ze mną rozstać za żadne skarby ... Bartku, kolejny etap, to uprawianie systematyczne sportu. Powodzenia w niepaleniu i podjęciu decyzji, że ruch nie jest taki straszny . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) A ja dzisiaj rozpocząłem drugi rok niepalenia . Do nałogu wracał nie będę , choć nadwyżka kilogramów nie chce się ze mną rozstać za żadne skarby ...Ja właśnie zabrałem się też za te kilogramy, zobaczymy....Choć przyznam że robię już trzecie podejście w tym roku, z marnym skutkiem???? Edytowane 15 Października 2018 przez fish28 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malinabar Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Ruszać to się ruszam . W miarę możliwości mojego chorego kręgosłupa , więc pozostaje głównie basen . Ale systematycznie i chyba całkiem sprawnie . Natomiast błędy dietetyczne są wręcz szkolne . I nad wyraz przyjemne . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 A ja dzisiaj rozpocząłem drugi rok niepalenia . Do nałogu wracał nie będę , choć nadwyżka kilogramów nie chce się ze mną rozstać za żadne skarby ...To u mnie zapał jest i rok po rzuceniu palenia minus 10 kg.Ale ćwiczę ostro plus rower. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 (edytowane) Ja po rocznej przerwie spowodowanej przepukliną kręgosłupa chcę wrócić w grudniu do pracy, ale coś słabo to widzę, dlatego tydzień temu powiedziałem sobie że muszę zrzucić trochę sadła. I odziwo, po dłuższym chodzeniu boli trochę mniej.Puki co w tydzień poszło 4kg. Edytowane 15 Października 2018 przez fish28 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 To u mnie zapał jest i rok po rzuceniu palenia minus 10 kg.Ale ćwiczę ostro plus rower. Nie patrzę na kilogramy, ale na spodnie . Jak robią się za luźne, kupuję o mniejszym rozmiarze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 Nie patrzę na kilogramy, ale na spodnie . Jak robią się za luźne, kupuję o mniejszym rozmiarze .To akurat nie jest dobre. Było 33 , później 32 a teraz 30. Wiele par na przemiał a wkrótce to zakupy w Smyku pozostaną . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Banjo Opublikowano 15 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2018 To akurat nie jest dobre. Było 33 , później 32 a teraz 30. Wiele par na przemiał a wkrótce to zakupy w Smyku pozostaną . Są granice, których nie uda się przekroczyć . Na pewno spodni syna w wieku szkolnym nie założę na siebie . Masa spada podczas ćwiczeń, ale również rozwijane są mięśnie. Jest taki moment, że ćwiczy się, a waga już tak nie spada jak na początku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi