Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No przy drinku może być problem.Ja nie pije żadnego alkoholu od kilku lat więc się nie wypowiem.Do porannej kawy też średnio pasuje e-faja ale to można przezwyciężyć.Do innych substancji luzujących e-pet+liquid owocowy jest fantastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Mnie wcale nie ciągnie do analogów, sam jestem zdziwiony, oczywiście czasem taka myśl wpadnie i jest zazwyczaj związane z jakimiś "rytuałami" co do kawy to mi pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 No właśnie tych rytuałów u mnie aż nadto, a to kawa, a to po obiedzie, a to przystanek podczas pstragowania, a to lin bąbluje... sam już nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 White Willow kupuj.Po pierwsze zdrowie po drugie kasy dużo zostaje którą można przeznaczyć na wędkarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 spoko, da sie przyzwyczaić, a na rybach to ideał, zawsze wypalałem połowę i jeszcze parzyłem usta, bo czasu była szkoda i zawsze wędka w ręku teraz dwa machy i rzut, dwa machy i rzut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 (edytowane) aby się nie rozczarować to proponuje też nie żałować kasy, w e-dymie jest teraz szybka promocja na MOD Zmax, obniżka o 100zł http://www.e-dym.pl/PROMOCJE/1425-%27%27%27PROMOCJA!_Oryginalny_Z-MAX_MINI_18350_od_SMOK_Technology!.html dokupujesz tulejkę przedłużającej i masz pod 18650 dodatkowo dostaniesz 10% upustu na całość zamówienia jako nowo rejestrujący się klient dokup Vivi Nova V3 lub clon od Monaco i na początek będzie OK Edytowane 5 Kwietnia 2013 przez bazyloss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Trochę ode mnie:-3 dzień bez analogów na korzyść efajki,troche sie trudno przyzwyczaić jak ktos 2 paki malborkow wypalal ale daje rady-analogi zaczeły mi strasznie smierdzieć-nie mam parcia na zwykła faje za to odczuwam taki dziwny posmak nikotyny w ustach i suszy mnie jak po pożądnej imprezie %%%%%%% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 suszyć Cię będzie nawet przez miesiąc, pij dużo jaki parownik ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miro 85 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 suszyć Cię będzie nawet przez miesiąc, pij dużo jaki parownik ? kupiłem dokładnie zestaw z tej aukcji, http://allegro.pl/2-x-e-papieros-e-prestige-ce6-1300mah-i3104989451.html , nie chce inwestowac w jakieś bardziej wypasione póki nie odstawie analogów na 100%... a 3 dni to jeszcze nie wyrocznia nie palenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Suszenie to efekt działania glikolu, wysusza śluzówki i dkaża.. Niektórym się to zdarza, niektórym nie. Czas kiedy mija jest niokreślony. I nikotyny na pewno nie czujesz w smaku, to działanie dodatków upodabniających do analoga albo intensyfikatora aromatu czy smaku. Ep to doświadczenie nowe dla paszczy i trzeba się z tym oswoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 To jest chyba tak: jak ktoś palił to już zawsze będzie palaczem i nie raz go pociągnie - ja 1,5 roku bez jakichkolwiek papierosów i już parę razy zdarzyło mi się śnić o fajkach chociaż już nie uważam palenia za przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Capri Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Mi e-pet pomógł rzucić jak na razie palenie( 3 tygodnie ) zacząłem od 12mg/ml wypaliłem jedną buteleczkę 20ml co mi zajęło 1,5 tyg potem kupiłem buteleczkę 6mg/ml po spaleniu całej odstawiłem:) już po tygodniu palenia e fajka oddech przy wysiłku fizycznym znacznie się poprawił nie mówiąc już o kosztach gdzie przy analogach wydawałem 14 zł dziennie a przy E 19.90zł na 1,5 tygodnia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 A jak węch wraca - Trzymaj się mocno ! oby tak dalej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 W kwestii e-papieros i łowienie, dla mnie najwygodniej jest powiesić sobie e-peta na smyczy, na szyi. Na co dzień z resztą też zazwyczaj tak noszę - trudniej zgubić, nie połamię w kieszeni, a osobna torebeczka.... jakoś nie dla mnie. Wadą tego rozwiązania jest, że raczej odpadają wszelkie mody przypominające armaturę hydrauliczną, sprawdza się egonowata bateria jakimś clearomizerem, małym atomizerem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Mi e-pet pomógł rzucić jak na razie palenie( 3 tygodnie ) zacząłem od 12mg/ml wypaliłem jedną buteleczkę 20ml co mi zajęło 1,5 tyg potem kupiłem buteleczkę 6mg/ml po spaleniu całej odstawiłem:) już po tygodniu palenia e fajka oddech przy wysiłku fizycznym znacznie się poprawił nie mówiąc już o kosztach gdzie przy analogach wydawałem 14 zł dziennie a przy E 19.90zł na 1,5 tygodnia. PozdrawiamDo rzucenia polecam cokolwiek na cytyzynie. Jestem już chyba 5 spośród znajomych, którzy skutecznie rzucili (tz bez fajki więcej niż miesiąc) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Tabex (cytyzyna) faktycznie pomaga w rzuceniu na ponad miesiąc, mnie pomógł dwa razy. ("rzucanie palenia jest proste, robiłem to wiele razy" )Tak jak chyba w ulotce, czy gdzieś było napisane, najskuteczniej działa za pierwszym razem i głód nikotynowy jest mniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Tz ja miesiąc, pozostali dużo dużej.Samo nie przejdzie, trze trochę silnej woli.A wróć zawsze łatwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 E-fajka palę juz ponad 3 lata w sumie już bym nie musiał ale sprawia mi przyjemność e-paleniemoge powiedzieć ,że w tej dziedzinie jestem "ekspertem" w razie czego mogę pomóc doradzić itpzasada jest prosta jak we wszystkim , jesli kupi się po taniości to na 90% wróci sie do nałogutrzeba raz zainwestować w dobry sprzet i mieć z głowy moje e fajki i parownikito zestaw podstawowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Napisz coś więcej o swoich doświadczeniach @seiken !!!Jaki sprzęt, gdzie nabyć i coś o cenach. Jak rano wstaję albo jak polatam cały dzień po rzece to już chyrlam jakbym był po maratonie i to mnie wku....wia. Coraz częściej myślę o rzuceniu ale jakoś następnego zapalam z checią.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 @seiken uważasz, że jak palisz ten szajs to nie jesteś w nałogu??? Albo się jara albo nie. To badziewie jeszcze nikomu nie pomogło rzucić palenia wręcz przeciwnie dawki nikotyny są coraz większe. Kumpel jak jarał fajki to jakoś tak normalnie co godzinę wypalał szluga po roku palenia e papierosa trzyma tego smoczka w gębie non stop i nie wie jak z tym skończyć. Schudł chyba z 10 kg. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 to Gienek od Senia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seiken Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 (edytowane) Ano co tu pisać jak zaczynałem rynek raczkował przełomem były batki ego i atomizery watkowe trza było chodzić z flaszką liqidu i zakraplać co 30 min teraz jest to b.zawansowane to co na fotce to dwa Provari -USA nie chinol i trzeci to czajna Evick provari jest drogie koszt ok 850zyliale mozna taniej kupić coś na poczatek jakiegos modzika za ok 200 zł + dwa atomizery typu princce + grzałki do nichco do liqidów robie sam kupuje baze i aromaty i to b.proste na ok 10ml bazy dodajesz 20 kropel aromatu wychodzi 3x taniej niż gotowy liqid Spinnerman to nie tak , ja pale -0- czyli zero nikotyny zaczynałem od 18 to odpowiednik najsłabszych papierosówa jak kolega schudł to może niech do lekarza się wybierze bo może jest na coś chory , raczej wszyscy tyją W kręgu moich znajomych dzieki mnie przestało palić normale fajki 5 osób z tego 3 nie palą już e-papierosa jedna po 6 miesiacach odstawiła dwie po ok rokuja jak napisałem nie zamierzam bo mi to przyjemność sprawia baza składa sie z gliceryny aptecznej i glikolu propylenowego czyli podstawowych składników syropów i leków wziewnychBazyloss to nie geniek od senia mimo tego ze senia znam już ponad 10 lat /razem strzelamy sportowo/ to wole sprzet z profi maszyny CNC , senia jakość jest niezła ale to nie to ,miałem wiec mam porównanie Edytowane 27 Kwietnia 2013 przez seiken Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 E-faja jest bardzo spoko nawet z nikotyną .Ważne że nie ma tej cholernej smoły.Mi już drugi m-c idzie bez zwykłego peta.Nie powiem próbowałem zajarać analoga ale po 1machu zgasiłem-nie wchodzi za cholerę.Uzależnienie od nikotyny-no i co z tego od kawy[kofeiny] też jest.Jak się ma umiar jest ok.Jak ktoś jest przepadlisty to i herbatą się zabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 E-faja jest bardzo spoko nawet z nikotyną .Ważne że nie ma tej cholernej smoły.Mi już drugi m-c idzie bez zwykłego peta.Nie powiem próbowałem zajarać analoga ale po 1machu zgasiłem-nie wchodzi za cholerę.Uzależnienie od nikotyny-no i co z tego od kawy[kofeiny] też jest.Jak się ma umiar jest ok.Jak ktoś jest przepadlisty to i herbatą się zabije.To samo tłumaczę wszystkim nowym No i jeszcze tlenku węgla co nam hemoglobinę niszczył - też nie ma! Nikotyna, teina, kofeina - jest tego mnóstwo, w rozsądnych ilościach nie są problemem.Mnie minęło 2,5 roku. Wrócił węch, smak się wyostrzył, kondycja poprawiła Jest fajnie.@Seiken - podziwiam kolekcję Ja na Lavach i E-vicku jadę. A watki, rzeczywiście upierdliwe były, teraz jest łatwiej i przyjemniej.@Spinerman - ja akurat przytyłem, ale było mi to potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Ja też przytyłem i nie było mi to potrzebne.Tyle że winowajcą była CocaCola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi