Skocz do zawartości

e-papieros

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

Trzymajcie się Panowie w silnym postanowieniu i bądźcie czujni. Ten kur...wski nałóg tylko czeka na wasz słabszy moment. Nie paliłem 1,5 roku i zacząłem na nowo. Po tym próbowałem jeszcze trzy razy rzucić, bez powodzenia. Od początku tego roku, oszukuję się Iqosem.

Generalnie problemy zdrowotne. Nie potrafili mnie przez długi czas zdiagnozować. Podejrzenie, że coś nie tak z kręgosłupem na odcinku szyjnym. Potem podejrzenie krwiaka na mózgu. Kolejne to Bolerioza. Koniec końców okazało się, że mam nadciśnienie. Byłem tak szczęśliwy, że już wiem co mi jest i nie ma zagrożenia życia, że usiadłem przy piwku. Przy tym piwku stwierdziłem, że tak długo nie palę, to mi jeden papieros nic nie zrobi.

Jeden z największych błędów w moim życiu. Po tym jednym spalonym papierosie nie byłem jeszcze świadomy, że właśnie wróciłem do nałogu. Nie potrafiłem już tego zatrzymać. Śmiało można to nazwać głupizną.

• Like 1

A ja dzisiaj rozpocząłem drugi rok niepalenia  :) . Do nałogu wracał nie będę , choć nadwyżka kilogramów nie chce się ze mną rozstać za żadne skarby  :D ...

Bartku, kolejny etap, to uprawianie systematyczne sportu.  :) Powodzenia w niepaleniu i podjęciu decyzji, że ruch nie jest taki straszny  ;)  :) .

• Like 1

A ja dzisiaj rozpocząłem drugi rok niepalenia :) . Do nałogu wracał nie będę , choć nadwyżka kilogramów nie chce się ze mną rozstać za żadne skarby :D ...

Ja właśnie zabrałem się też za te kilogramy, zobaczymy....

Choć przyznam że robię już trzecie podejście w tym roku, z marnym skutkiem????

Edytowane przez fish28
  • Like 2

Ja po rocznej przerwie spowodowanej przepukliną kręgosłupa chcę wrócić w grudniu do pracy, ale coś słabo to widzę, dlatego tydzień temu powiedziałem sobie że muszę zrzucić trochę sadła. I odziwo, po dłuższym chodzeniu boli trochę mniej.

Puki co w tydzień poszło 4kg.

Edytowane przez fish28
  • Like 1

To akurat nie jest dobre. Było 33 , później 32 a teraz 30. Wiele par na przemiał a wkrótce to zakupy w Smyku pozostaną  :wacko:  :ph34r:  .

Są granice, których nie uda się przekroczyć  ;) . Na pewno spodni syna  w wieku szkolnym nie założę na siebie  ;) . Masa spada podczas ćwiczeń, ale również rozwijane są mięśnie. Jest taki moment, że ćwiczy się, a waga już tak nie spada jak na początku ;) .