zetika16 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A gdzie można szukać tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A gdzie można szukać tomy Wszystko można.Ja kiedyś moich "Starych" poczęstowałem ciasteczkami.Wiadomości w TVN24 okazały się doskonałym programem rozrywkowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 e-faje palę od kilku miesięcy,na początku nie paliłem zwykłych wcale,ostatnio niestety spróbowałem i przepalam 2-3 dziennie.Ogólnie super sprawa ale do palenia potrzebna jest wolna reka a przy spinningu to spory problem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Wszystko można.Ja kiedyś moich "Starych" poczęstowałem ciasteczkami.Wiadomości w TVN24 okazały się doskonałym programem rozrywkowym. A zastanawiałem się kiedyś skąd ten avatar,to z Ciebie niezłe "ziółko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) ...w awatarze jest liść zielonej herbaty.Symbol zdrowia prywatnych zbieraczy drewna w lasach państwowych.Zioła używam np.rumianek,mięta itp.Co do trawy powinni to zalegalizować.Kasę by miało Państwo i dealerka często,gęsto gównem by się skończyła. Moim zdaniem alkohol jest dużo gorszym "shitem". Edytowane 17 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 moim zdaniem trawa to taki sam shit.Jak wszystkie używki stosowana z umiarem pewnie fajna,ale o ten umiar własnie w obu wypadkach cieżko.Wiem co mówie sam jestem niepijącym od 14 lat alkoholikiem.Obawiam się że po zalegalizowaniu,ułatwieniu dostepu liczba uzależnionych od alkoholu i trawy szybko by się wyrównała.Miałem w technikum kumpli palących trawę.Po dwóch latach ciężko było się z nimi dogadac tak im szare komórki wyjarało.Ale to chyba nie ten temat.Awracając do tematu e-fajek ktoś pytał o płyny.Mnie na początku najlepiej smakował liqeen american tobacco,dobra i tania jest też baza tytoniowa uniwersal.100ml-30pln Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Może i faktycznie masz racje że Polskie społeczeństwo nie dorosło do tego.Mogły by się zacząć "miszungi" i dopiero by się działo.Ja też nie piję od kilku ładnych lat z podobnych powodów jak Twoje.Teraz jeszcze tymi fajami walnąć i to by było na tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ja kupiłem to i czekam: http://www.e-dym.pl/895-2x_e-papieros_Visione_eGO_3_NAJLEPSZY!!!POLECAMY!.htmlJa chyba też na te się zdecyduje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ogólnie jeśli ktoś się zraził próbując produktów starej generacji z małymi bateriami bez stabilizacji i np. atomizerami, to ma teraz drugą szansę, bo technologia w tym temacie poszła sporo do przodu Sam chyba popalę jeszcze parę dni tego Volisha Arta i zaraz sprzedam i przerzucę się na Joyetech eVic + Vivi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 I pomyśleć, że zaczynałem od START-ów i MDM-ów. Czasem GIEWONTEM zadymiłem świątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Ten visione cc to nic innego jak volish crystal 2.W e-dymie na Wspólnej powiedzieli mi że nawet z tej samej fabryki tylko za marke volish więcej sie płaci.Uzywam tych klirków,dym i smak super ale sa delikatne,przełamują się w miejscu łączenia błaszki i plastiku,trzeba uważać.Mi polecali vivi v3 Edytowane 17 Marca 2013 przez havy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Technologia Waldemarze,technologia Bazyloss mówisz o tej armacie???Po kobitce widać że sprzęt ma Power. Edytowane 17 Marca 2013 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Tylko polecam nosic w jakimś coverze bo można łatwo uszkodzić parownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 dokładnie o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 dokładnie o tym.....zapodaj linka gdzie to kupić.Fajny design jak multiki MB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 http://ego2.pl/pl/zestawy-e-papierosow/275-joyetech-evic-vv-vw.html http://www.e-dym.pl/Joyetech/Joyetech_eVic/1076-Joyetech_eVic.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 No!To jest sprzęt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Ładny ale dosyć delikatny, głowica z wyświetlaczem plastik - taki lepszy chińczyk. Do domu na bezprocentowa imprezę. Na rybyczy do bezproblemowego użytku mod mechaniczny albo ProVari. Trochę $ więcej. ewentualnie jak z vv baterie Spinnera, LavaTube, Vamo SS, APV mod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 blisko 1000zł to już lekka przesada, ale np. Vamo czy LavaTube to też pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 A to?http://www.dpv9.pl/pl/p/Z-Max-VVVW-z-2-capami/426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 wiecie może gdzie kupić Vamo V3 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Podobno jak się zarejestrowało na forum epapierosy.pl to przez dział Kinga można było kupić evicka za 200zł. Nie wiem czy jest jeszcze ale było. Ja polecam parownik Vivi Nova, Vivi Nova mini i Princee ( Tabac BCC , T3, MT3 to samo co Princee). Tu jak ktoś chce moda mechanicznego http://www.papierosek.pl/pl/48-vertigo-feeder A tu coś dla tych co lubią http://www.e-cig.com/shopping/products/19-Healthcare-E-Liquid/608-Electronic-Liquid-E-Marijuana/ http://www.e-dym.pl/NOWOŚCI/1130-NOWOŚĆ!_2x_e-papieros_BCC_eGO_3.html ten zestaw poleciłbym poczatkujacym. Według mnie duzo lepsze ma parowniki niz ten http://www.e-dym.pl/895-2x_e-papieros_Visione_eGO_3_NAJLEPSZY!!!POLECAMY!.html. Ma przedewszystkim mocniejsze parowniki. Ale to sparawa indywidualna. Ten co poleciłem jest dolnogrzałkowiec i daje " zimniejszą chmurę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Te parowniki BBC kupiłem 2 w promocji,oba przeciekały z dołu i towar lał się do ust aż w nich bulgotało.Wymieniłem grzałkę i to samo...więc chyba nie najlepszy na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) Smok Technology ale wykonanie solidne. Ja używam tego http://epapierosylodz.pl/p/225/892/kamikaze-vv-3000-body-wyprzedaze.html. To jest LavaTube V1, batki 18650 z rozbiórki laptopowych lepsze niż nówki Trustfire, i inne Fire. Aluminium , dekle plastik ale w miarę. Cioram toto i nie mam bólu że się upieprzy czy zarysuje. W zapasie za cenę jakiejś trochę lepszej flaszki można mieć kolejne. BCC i Evod używam, czasem trzeba poprawić chińskie dziecko ale nie mam z nimi problemu. Jak zalewa pin to masz za mało sznurka na grzałce. Edytowane 17 Marca 2013 przez woblerwz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
havy Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 można jakoś dołożyć tego sznurka czy trzeba by nawijać samemu nowe grzałki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi