Skocz do zawartości

Zagubione w sieci- zdjecia RTG sliderów poszukiwane

Rekomendowane odpowiedzi

To może trochę podpuszczę... :)

W zamian za informacje, dobrze udokumentowane informacje, na temat wagi i rozmieszczenia obciążenia w Freestylerze przekażę dane jak zrobić odlew jerka za pomocą formy silikonowej wraz ze składnikami chemicznymi i proporcjami (tymi których używam, nie pianki ciśnieniowe). Wiem, że w sieci można co nieco znaleźć ale może komuś się nie chce szukać :). Poza tym wiem, że generalnie problemem jest zrobienie jerka pływającego (bez balsy czy pianek).

To mój jeden z pierwszych sliderów: pływający, waga bez lakieru około 36-38g. Nie mam fotek już pomalowanego bo kolega dopiero paćka je farbą.

post-50850-0-87367300-1363120335_thumb.jpg

post-50850-0-59470000-1363120433_thumb.jpg

Edytowane przez vBartek

Heja,

To i ja dorzuce linki związane z tematem,choć były już na forum ...5 lat temu,haha.Od miesiąca chłonę info o lurebuldingu i strugam,czytam i strugam,uff 100 wobków różnych maści mam na sezon i 1200 stron różnych forów za sobą,wiedzy kupa,ale mam nadzieję ,że się opłaci cały wysiłek.

Trzeba kliknąć nazwę,pokaże się przekrój woba.

http://thebassman.tripod.com/Rap-Info-22.html

Jeszcze cosik.

http://www.in-depthangling.com/articles/stears_jerkbaits.html

Pan Jerzy jest prezesem koła, które to organizuje zawody spinningowe, jeżdżę praktycznie na wszystkie (otwarte)mam rzut beretem. Ale nie miałem okazji nigdy porozmawiać z nim na temat woblerów.
Nie interesuje mnie to czy wob. z drewna czy z piany są lepsze, takie same czy gorsze, po prostu myślałem że je dłubie w drewienku :) stąd moje zdziwienie.