seeker Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam.Jako nowy proszę mnie wpisać na listę.Proszę również o podanie na priv numeru konta na który należy wpłacić kaskę.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 2 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam.Jako nowy proszę mnie wpisać na listę.Proszę również o podanie na priv numeru konta na który należy wpłacić kaskę.Pozdrawiam. Witam,Moj system wskazuje co innego. Kolego Perkoz, nie jestes nowy. Poza tym z tego co sobie przypominam bardzo nieprzyjemnie sie rozstalismy. Remek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 seeker Opublikowano 2 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Witam.Kolego Remek jeżeli tak uważasz to nie przysyłaj mi na priva zaproszenia na zlot.Nie chcesz nie dopisuj,nieprzyjemnie się rozstaliśmy bo nikt na moim miejscu i Ty też nie pozwoli sobie na obrazę i pogróżki jakie do mnie docierały na mój email.Nic nie zrobiłem żeby mnie tak potraktowano.Masz dostęp do moich danych osobowych to wiesz że młodzieniaszkiem już nie jestem a potraktowano mnie jak gówniarza.Ja sprawę odpuściłem i zapomniałem o tym incydencie ale widzę że Ty nie (mogłem z tego zrobić użytek ale nie w moim guście leży robienie zamieszania)Pozdrawiam i życzę więcej optymizmu i lepszego oceniania ludzi.Nie wszyscy to żli a Ty Kolego Remku idealny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 3 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2007 Forum multiplikator.pl : 07 Luty 2007, 08:58:10 Szanowny Panie Bogdanie (Perkoz),Jeszcze raz chciałbym kategorycznie, tym razem publicznie, oświadczyć iż nie jestem autorem żadnych obraźliwych e-maili w stosunku do Pana osoby. Uważam iż sugerując że jest inaczej, świadomie i z premedytacją godzi Pan w moje dobre imię oraz portal, który założyłem. Prosiłem Pana już trzy razy, w prywatnej korespondencji, o dostarczenie e-maili, na które się Pan powołuje, tak bym mógł ewentualnie ustalić człowieka, który podszywa się pode mnie w internecie. Nie zrobił Pan tego, więc mam prawo podejrzewać, że te rzekome e-maile są po prostu wyssane z palca. Jeśli tak nie jest, proszę raz jeszcze, tym razem publicznie, o przesłanie kopii (jako załącznik) tych e-maili na mój adres. Gratuluję zdrowego rozsądku osobom które uwierzyły iż mógłbym podobną korespondencję wysyłać do Użytkowników. Z poważaniemRemek Niestety do dnia dzisiejszego nie otrzymałem żadnego z nich. Jeśli posiada Pan takie treści proszę o przesłanie ich kopii do mnie. Uważam bowiem, że jeśli ktoś podszywa się pode mnie powinien ponieść surową karę. Chętnie, jeśli otrzymam te maile, przekażę je na Policję. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
seeker
Witam.Jako nowy proszę mnie wpisać na listę.Proszę również o podanie na priv numeru konta na który należy wpłacić kaskę.Pozdrawiam.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi