Skocz do zawartości

Shimano Exage 1000 FA

Rivera

Rekomendowane odpowiedzi

Czy ma ktoś kołowrotek z tej rodziny?? Mam zamiar go kupić i byłbym wdzięczny za jakieś informacje na temat jego jakości, pracy. Jeśli wiecie coś na ten temat to proszę o pomoc :D

Pozdro

Rivera

Mam Exage 4000FA już 2 sezony.Polecam,zero problemów,kołowrotek działa bez problemów.

kupie sobie jak bede mial 75 lat, bo to auta dla rencistow, jak na razie jezdze autami z monachium B)

Dla recistów to są modele z silnikami 220 CDI ale duże benzynki są bardzo żwawe, że już nie wspomnę o wersjach sygnowanych przez fabrycznego tunera czyli AMG. W Polsce i nie tylko BMW mimo iż jest bez wątpienia pięknym i fonomenalnie jeżdżącym autem ma słabą reputację. W naszym kraju tymi autami jeżdżą drechy i politycy - już sam nie wiem co tej świetnej marce bardziej szkodzi.

A wracając do wątku głównego - to dziwię się, że kolega nie bierze pod uwagę taniej Daiwy z USA. Jeśli Tierra jest mimo wszystko za droga to może Exeller? Koszt ok. 70 USD - a to naprawdę porządna konstrukcja.

Pozdrawiam,

P.

Mam Exage (co prawda 1000 RD) i polecanego już wcześniej Techniuma (4000 FA.

Pierwszy to niestety porażka - hamulec. Technium polecam jak najbardziej, drugi sezon działa jak zegarek, kabłąk opada bezszelestnie pod swoim ciężarem, pełna precyzja, żadnych stuków, grzechotania. Za te pieniądze niby łaski nie robi ale to jednak 2 sezony na Wiśle...

Pozdrawiam

Darek

• 2 tygodnie później...

Czesc!najlepszy kolowrot Shimano Cantan 4000Fa!!wiem ze to lipa firma cantan :( ktory najlpeszy firma kolowrot dla sandacz i bolka na wisle?? :D

pozdrawiam

Czesc,

dostalem wiadomosc od Ciebie i przepraszam Ciebie jeszcze raz.

Dojdzmy do pytania :D

Szukasz kolowrotka na sandacza oraz bolenia na wisle, tak?

Pozdrawiam,

Tomek

Czesc!najlepszy kolowrot Shimano Cantan 4000Fa!!wiem ze to lipa firma cantan :( ktory najlpeszy firma kolowrot dla sandacz i bolka na wisle?? :D

pozdrawiam

Czesc,

dostalem wiadomosc od Ciebie i przepraszam Ciebie jeszcze raz.

Dojdzmy do pytania :D

Szukasz kolowrotka na sandacza oraz bolenia na wisle, tak?

Pozdrawiam,

Tomek

taaaak!!!ktory dobry firma kolowrot??

Czy ma ktoś kołowrotek z tej rodziny?? Mam zamiar go kupić i byłbym wdzięczny za jakieś informacje na temat jego jakości, pracy. Jeśli wiecie coś na ten temat to proszę o pomoc :D

Pozdro

Rivera

Nie kupuj tego czegoś http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=3999 tu opisałem co o tym myślę.

Pozdro

Rivera

kup lepiej coś innego, ja swój zamieniłem na czapeczke WŚ, i to był bardzo dobry interes :lol: