abarth7 Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Czy ma ktoś kołowrotek z tej rodziny?? Mam zamiar go kupić i byłbym wdzięczny za jakieś informacje na temat jego jakości, pracy. Jeśli wiecie coś na ten temat to proszę o pomoc Pozdro Rivera Mam Exage 4000FA już 2 sezony.Polecam,zero problemów,kołowrotek działa bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 ryobi, penn affinity (bo to ten) i spro sa w 100% metal, exage to 75% plastik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ja bym na twoim miejscu obejzal sobie ryobi excia ps. porownywac mercedesa z BMW to jak gruszki z jablkami bo moim zdaniem mesiu i gruszki są lepsze i dlatego wybrałem red arca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Wole merca niz bmw Wiec kupilbym cos z seri Blue/Red Arc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 jak bede mial 75 lat, to moze tez sobie kupie mercedesa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 ale nie w Polsce tu jest odwrotnie tu jak zamataczysz i masz 25 lat to masz mecha a póżniej pecha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 kupie sobie jak bede mial 75 lat, bo to auta dla rencistow, jak na razie jezdze autami z monachium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 kupie sobie jak bede mial 75 lat, bo to auta dla rencistow, jak na razie jezdze autami z monachium Dla recistów to są modele z silnikami 220 CDI ale duże benzynki są bardzo żwawe, że już nie wspomnę o wersjach sygnowanych przez fabrycznego tunera czyli AMG. W Polsce i nie tylko BMW mimo iż jest bez wątpienia pięknym i fonomenalnie jeżdżącym autem ma słabą reputację. W naszym kraju tymi autami jeżdżą drechy i politycy - już sam nie wiem co tej świetnej marce bardziej szkodzi.A wracając do wątku głównego - to dziwię się, że kolega nie bierze pod uwagę taniej Daiwy z USA. Jeśli Tierra jest mimo wszystko za droga to może Exeller? Koszt ok. 70 USD - a to naprawdę porządna konstrukcja.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 kupie sobie jak bede mial 75 lat, bo to auta dla rencistow, jak na razie jezdze autami z monachium Dla ludzi to są tylko auta z solihull Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek65 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Mam Exage (co prawda 1000 RD) i polecanego już wcześniej Techniuma (4000 FA.Pierwszy to niestety porażka - hamulec. Technium polecam jak najbardziej, drugi sezon działa jak zegarek, kabłąk opada bezszelestnie pod swoim ciężarem, pełna precyzja, żadnych stuków, grzechotania. Za te pieniądze niby łaski nie robi ale to jednak 2 sezony na Wiśle... PozdrawiamDarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rivera Opublikowano 8 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 A jak kupić kołowrotek w USA?? Przez ebay?? Jestem w tym zielony No i jak bym chciał taką Daiwe kupić, to jak to zrobić?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 9 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2007 Np. www.cabelas.com - z tego co się orientuję to nawet wyślą Ci do Polski. P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 18 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2007 Czesc!najlepszy kolowrot Shimano Cantan 4000Fa!!wiem ze to lipa firma cantan ktory najlpeszy firma kolowrot dla sandacz i bolka na wisle?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Czesc!najlepszy kolowrot Shimano Cantan 4000Fa!!wiem ze to lipa firma cantan ktory najlpeszy firma kolowrot dla sandacz i bolka na wisle?? pozdrawiam Czesc, dostalem wiadomosc od Ciebie i przepraszam Ciebie jeszcze raz. Dojdzmy do pytania Szukasz kolowrotka na sandacza oraz bolenia na wisle, tak? Pozdrawiam, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Czesc!najlepszy kolowrot Shimano Cantan 4000Fa!!wiem ze to lipa firma cantan ktory najlpeszy firma kolowrot dla sandacz i bolka na wisle?? pozdrawiam Czesc, dostalem wiadomosc od Ciebie i przepraszam Ciebie jeszcze raz. Dojdzmy do pytania Szukasz kolowrotka na sandacza oraz bolenia na wisle, tak? Pozdrawiam, Tomek taaaak!!!ktory dobry firma kolowrot?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Spokojnie Poradzilbym otworzyc nowy temacik. Moim zdaniem nie powinienes sie kierowac firma. Powiedz nam w temacie jaki masz budzet i mysle ze wszyscy razem znajdziemy cos dobrego! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Tomek N dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 taaaak!!!ktory dobry firma kolowrot?? Sorry ale co to jest??Nie rozumiem tego. Zupełnie jakby klawiaturę przeniosło w epokę kamienia łupanego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Czesc, Standerus, to samo pomyslalem. Taka sama byla moja reakcja, az dostalem od kolegi PW. Jest nieslyszacy i nie zna gramatyki w 100%. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 19 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2007 Ok, w takim razie przepraszamDziwne dla mnie było pojawienie się nastu postów napisanych w tak dziwnym stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2007 Czy ma ktoś kołowrotek z tej rodziny?? Mam zamiar go kupić i byłbym wdzięczny za jakieś informacje na temat jego jakości, pracy. Jeśli wiecie coś na ten temat to proszę o pomoc Pozdro Rivera Nie kupuj tego czegoś http://www.haczyk.pl/forum/viewtopic.php?t=3999 tu opisałem co o tym myślę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Czy ma ktoś kołowrotek z tej rodziny?? Mam zamiar go kupić i byłbym wdzięczny za jakieś informacje na temat jego jakości, pracy. Jeśli wiecie coś na ten temat to proszę o pomoc Pozdro Rivera kup lepiej coś innego, ja swój zamieniłem na czapeczke WŚ, i to był bardzo dobry interes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi