Skocz do zawartości

zakupy na "fishing27.ru"

havy

Rekomendowane odpowiedzi

jest tam jedna rzecz której szukam od bardzo dawna,ale moje doświadczenie w zakupach internetowych kończy się na allegro.Może ktoś tam kupował lub ma doswiadczenie w kupowaniu zza wschodniej granicy i coś pomoże,doradzi...Amoże ktoś mieszka,pracuje w rosji i pomógł by mi w zakupie?

Edytowane przez havy

• 2 miesiące temu...

Sam bym kupił spory zapas tych gum :) . Chyba nie trzeba tłumaczyć dlaczego.

Dowiedziałeś się może jaka cena tych perełek?.

Może warto zaryzykować.

Wiem że w Rosji Mister twister są bardzo popularne i szeroko dostępne

Edytowane przez stoner

Też mam dobre wspomnienia z tą przynętą, na tego twistera złowiłem swojego pierwszego i jak na razie jedynego sandacza. Kilka rzutów później urwałem na zaczepie. Są już nieprodukowane ale Dragon robi bliźniacze "Dragon maggot" może warto sprawdzić

http://http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/dragon-v-lures-maggot-ekono-g5-a21-p1303-k9066.html

Witam.

Z zakupami w Rosji jest duży problem.

Wysłałem zapytanie do ok.10 sklepów i większość nie wysyła do Polski.

Jeśli już któryś był łaskawy zgodzić się na wysyłkę to ceny 90 -220zł za paczuszkę.

Jak już zdecydowałem się ponieść takie koszta to okazało się że akceptują karty kredytowe rosyjskie i krajów byłego ZSRR lub system Webmoney ale nie jestem w stanie go ogarnąć.Jest to coś jak Paypal,prawie -ale to prawie właśnie robi różnicę

Czołem Panowie 

Próbowałem zadzwonić  do nich dzisiaj  w sprawie tej przynęty  niestety  , była tam  godzina 2;40 w nocy :) ups  .Bardzo miła pani poprosiła abym zadzwonił

z samego rana .

Jak ustalę coś to się odezwę i myślę że do załatwienia temat jeśli  będzie dostępna .

• 4 miesiące temu...