Yeah Opublikowano 15 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 Ja tam po pierwszym wypadzie na Wisłe twierdze, ze na Wisłoku nie ma ryb. Ja zawsze to powtarzałem PSjedziemy jutro nad Solinę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bastuś z Bratko Opublikowano 23 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2007 @ Bastuś z Bratko ja mialem dwa miarusy przy moscie kolejowym Nie wiem czy dobrze kojarzę, ale chodzi Ci chyba o tą opaskę pod mostem, tak? W moim rejonie opaska występuje tylko w postaci starej, dziurawej, oderwanej od brzegu, pojedynczej, reliktowej opaski, która w dodatku nie obdarzyła mnie niczym konkretnym. Za to bystrza znajdujące się w jej bezpośrednim kontakcie sa ciekawym łowiskiem jazi oraz kleni. Na następnych wakacjach obiecuję, że się mocniej przyłoże do tej opaski, bo nie wierzę, że wszystko co można z niej wyciągnąć to jakieś skarlałe klonki i okonki.Bartus to nie bylo zatrucie a zwykla przyducha.Przyducha?! A jaki był jej powód i dlaczego wystąpiła na tak dużą skalę w dodatku tylko raz. Jeszcze takie jedno pytanie, jakie warunki muszą wystąpić aby na rzece wystapiło zjawisko przykosy? Czy są jakieś szanse znalęźć taką miejscówę na Wisłoku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Stan wody był bardzo niski a temperatura bardzo wysoka. Przy takich okolicznosciach to nawet małe ilosci szamba wywołają przyduchę. Przykosa tworzy się z piasku a na wisłoku nie ma piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 24 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2007 Przykosa tworzy się z piasku a na wisłoku nie ma piasku. trzeba dwie wywrotki zalatwic i po sprawie P.S. szczupaki gryzą ładnie na zalewie, ostatnio z brzegu poławiam bo nie mam środka pływającego, ale dzieje się jak nigdy.może bez jakiś wielkich sztuk, ale 50+ się trafiają często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 26 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2007 czesc wam!! mieszkam w warszawa a moja dziewczynka mieszka w rzeszowie !!!widzialem kilka rzeka w rzeszowie jest niska woda ;/mam pytanie was!ile kosztuje na tydzien PZW ??bo chce lowic na bolka w rzeszowie!!! pozdro lukexio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 czesc wam!! mieszkam w warszawa a moja dziewczynka mieszka w rzeszowie !!!widzialem kilka rzeka w rzeszowie jest niska woda ;/mam pytanie was!ile kosztuje na tydzien PZW ??bo chce lowic na bolka w rzeszowie!!! pozdro lukexio tu prawie nie ma bolków, w wisłoku..zezwolenie nie powiem ci ile kosztuje, bo opłacam karte w lublinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danin Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 A jak z szczupłymi z zalewu? Ponoć nieźle gryzą to prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 tu prawie nie ma bolków, w wisłoku..zezwolenie nie powiem ci ile kosztuje, bo opłacam karte w lublinie. Boleń na Wisłoku w okolicach Rzeszowa jest liczny, tylko nie liczni potrafia go świadomie łowić. To, że złowienie 1 tak jak na Wiśle czy Odrze jest nie realne to inna sprawa. Znaczy się 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 Na zalewie sie ruszyły w niedziele złapaliśmy 5 sztuk i mi przy pontonie się wypioł taki na -70cm. Wczoraj na Wisłoku miałem typka co mi tak łyknoł, że teraz pływa ze stalką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 no na zalewie ja mialem same maluchy...z brzeguna wisłoku poniżej Rzeszowa ostatnio trafiłem wysokiego na 70cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukexio Opublikowano 4 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2007 czesc wam!! mieszkam w warszawa a moja dziewczynka mieszka w rzeszowie !!!widzialem kilka rzeka w rzeszowie jest niska woda ;/mam pytanie was!ile kosztuje na tydzien PZW ??bo chce lowic na bolka w rzeszowie!!! pozdro lukexio tu prawie nie ma bolków, w wisłoku..zezwolenie nie powiem ci ile kosztuje, bo opłacam karte w lublinie. jak to nie ma zezwolenie w rzeszwoie ??czemu nie mozna powiedz mi ile kosztuje?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 5 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2007 czesc wam!! mieszkam w warszawa a moja dziewczynka mieszka w rzeszowie !!!widzialem kilka rzeka w rzeszowie jest niska woda ;/mam pytanie was!ile kosztuje na tydzien PZW ??bo chce lowic na bolka w rzeszowie!!! pozdro lukexio tu prawie nie ma bolków, w wisłoku..zezwolenie nie powiem ci ile kosztuje, bo opłacam karte w lublinie. jak to nie ma zezwolenie w rzeszwoie ??czemu nie mozna powiedz mi ile kosztuje?? nie powiedzialem ci ze nie ma, nie wiem ile kosztuje, bo ja nie oplacam zezwolenia w rzeszowie bo mi sie to nie oplaca sprawdz tu: http://www.pzw.org.pl/45/ moze cos bedzie napisane, jak nie to na pewno bedzie tel. EDIT: ooo... google twoim przyjacielem http://www.pzw.org.pl/45/mod.php?dir=wiadomosci&file=cas cade&id_wiadomosci=7675&id_kategorii=1&opcja=wia domosc&pozycja=0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Chłopaki z Rzeszowa lub okolic. Wybieram się na weekend w wasze okolice gdzie nmożna teraz powędkować? co prawda jade na zjazd na uniwerek ale mam prawie cała sobote wolną więc połaził bym tu i ówdzie może nawet wspólny wypad jakbyście czas mieli??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Zabierz pontonik i próbuj na Zalewie. Zaczyna się najlepszy czas na wypasione rzeszowskie szczupaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Właśnie sobie tak myślałem, ale gdzie dokładnie jest tem zalew, bo dopiero zapoznaje się z tymi klimatami:) ps. a tak na marginesie gdzie można się dobrze pobawić nocą polecacie jakiś godny uwagi rzeszowski klub? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Jak to gdzie? W Rzeszowie Najlepiej zwodować się na prawym brzegu zbiornika (patrząc z zapory) i łowić na wysokości miejsca wodowania przesuwając się w górę i w dół zbiornika (uwaga na strefę ochronną zapory). Najlepsze przynęty to duże rippery, kopyta na lekkich główkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 Chłopaki z Rzeszowa lub okolic. Wybieram się na weekend w wasze okolice gdzie nmożna teraz powędkować? co prawda jade na zjazd na uniwerek ale mam prawie cała sobote wolną więc połaził bym tu i ówdzie może nawet wspólny wypad jakbyście czas mieli??? jak już obłowisz zalew, albo wisłok poniżej lub powyżej miasta to pobawić sie możesz tu: http://www.undergrandbowling.pl/ albo poszukać sobie czegoś tu: http://imprezy.rzeszow.pl/ ja bym chętnie wyskoczył na jakieś rybki, ale w sobotę wybieram się do Góry Kalwarii tu: http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=3635& ;start=0& daj znać jak będziesz nastepnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 16 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2007 aha a zalew wygląda tak: zdjęcie robione od strony północnej. trudno nie trafić nad zalew. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Redzi masz priva. W sobote lub w niedziele będe na zalewie jesli pogoda pozwoli. Jak pozwoli to bede w sobote i w niedziele. Klub kajakowy to są pierwsze budynki po prawej strone ze zdjecia Yeah. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danin Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 A co tam an zalewie słychać?? gryzą? jak tak to jakie i na co Wisłok to ja widze ale przez okno z elektronika :/ Mamy pytanie nieoficjalne : Czy z lewym pontonem moge spokojnie popływać po zalewie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Lewy to znaczy kradziony czy bez numerów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Ja mam pontomn oznakowany, ale jak już pisałem na priv siksie ciężko będzie go zabrać, ale zobaczymy może najpierw zrobie mały rekonesans a potem to zobaczymy znajzdy mam przynajmniej raz w miesiącu więc może będzie okazja wspólnie powędkować. Aha a gdzie u was można wykupić opłate na 1-2 dni wędkowania? no chyba że jest podpisana umowa musze to sprawdzić między naszymi okręgami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danin Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Lewy tzn. bez numerów. Jestem niepełnoletni a ojciec nie weźmie go na siebie :/ @Siksa chyba mnie nie podejrzewasz o kradzież? Mam ponton ok. 40 letni Karaś. Co ciekawe guma nie przecieka i jest w dobrym stanie wizualnym http://www.erzeszow.pl/1403/1403/art81.html?PHPSESSID=6def80 94f3518870d9e498ec44a94510Dla Rzeszwiaków i nie tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Danin rejestracja pontonu w starostwie kosztuje zaledwie 5 zeta więc podjedź z tatą i będziez miał problem z głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danin Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 U nas kosztuje 17 A ojciec nie weźmie na siebie i koniec. Dyskutowałem z nim 100000 razy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi