Redzi Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 uuuu to masz problem tylko co mu szkodzi za to się do paki nie idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danin Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Za rok sobie takich 50 zarejstruje <_< BTW: Są kontrole na zalewie?? Gdzieś słyszałem że jest nawet policja wodna zaraz na zaporze.. To prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 uuuu to masz problem tylko co mu szkodzi za to się do paki nie idzie a jak mu sie syn utopi? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 uuuu to masz problem tylko co mu szkodzi za to się do paki nie idzie a jak mu sie syn utopi? <_< a no prawda, ale to raczej by nie było z jego winy, bo to tylko jego ponton, a najwyżej niech mu kapok kupi i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Za rok sobie takich 50 zarejstruje <_< Kolego to już zbieraj te 850 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2007 Za rok sobie takich 50 zarejstruje <_< BTW: Są kontrole na zalewie?? Gdzieś słyszałem że jest nawet policja wodna zaraz na zaporze.. To prawda? moj kumpelek 7 lat tu łowi i nie widział kontroli, ja spotkałem raz w ciągu 3 lat i to nie na zalewie, ale na Strugu w okol. zalewu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Za rok sobie takich 50 zarejstruje <_< BTW: Są kontrole na zalewie?? Gdzieś słyszałem że jest nawet policja wodna zaraz na zaporze.. To prawda? moj kumpelek 7 lat tu łowi i nie widział kontroli, ja spotkałem raz w ciągu 3 lat i to nie na zalewie, ale na Strugu w okol. zalewu A mojego znajomego w nocy skontrolowali na pontonie. Jeden bez karty wędkował a drugi na trzy edki łapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 @Siksa chyba mnie nie podejrzewasz o kradzież? Mam ponton ok. 40 letni Karaś. Co ciekawe guma nie przecieka i jest w dobrym stanie wizualnym Lewy jak na mój gust oznacza, że jest kradziony. Możesz śmiało pływać po zalewie, kumpel z 5 lat pływał bez papierów i nic się nie stało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danin Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 Dobra dobra z tym topieniem nie mam zamiaru moczyc czterech liter a sprzęt mam skompletowany z kajaka - kapoki też. Kiedyś zrobiłem sobie spływ od kolejowego aż po kłądke przy Terliczce, co ciekawe nie musielismy wychodzić z łodzi a woda była naprawde niska. Jeszcze nigdy niepływałem po zalewie pontonem jesienią, więc i nie połapałem szczupaków. Może niedziele sprobuje ale nie wiem gdzie szukać tego zębola. Czy wahadłowki się sprawdzą?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 18 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 ja bym proponowal kopyta oio tej porze roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Musze przyznać zalewik macie fajny stałem tylko na zaporze, gdyż czasu nie było podobły mi się takie kępki na środku ciekawe miejsca na szczupłego, następnym razem mam zjazd 9-10 listopad może jeszcze uda się coś połowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 W listopadzie sezon na szczupaki na Zalewie dopiero się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danin Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Słyszeliście może o budowie przepławki?? Inwestor miał wybudowac w zamian za pozwolenie na zołożenieturbinki. W brukowcu pisali że PZW wywalczyło tą przepławkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 W listopadzie sezon na szczupaki na Zalewie dopiero się zaczyna No to mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 W listopadzie sezon na szczupaki na Zalewie dopiero się zaczyna No to mnie to cieszy W tamtym roku dzień przed sylwestrem padł szczupak 115cm. W grudniu też łykają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2007 Właśnie wybieram się na sobote do Rzeszowa biorę wędeczke i pośmigam troszkę z brzegu na ponton braknie miejsca w aucie, ale zaczynam tam przybywać pomalutku a jakich gum najlepiej urzywać? bo za wobkami nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Najlepiej używać dużych, 15 i więcej cm kopyt i ripperów na lekkich główkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 no to mam już jakiś punkt zaczepny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 Aktualnie na zalewie okonki szaleja i atakuja wszystko co sie rusza. Woblery na zalewie sie nie sprawdzaja i to nie tylko moje zdanie. Nigdy nie łowilem na tak duze gumy ale od przyszlego sezonu sumiennie sie za to zabiore. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 6 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2007 ja probuje i na gumy i na wobki, te drugie jakos bardziej szczupakom do gustu przypadly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 10 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 Ja powędkowałem troszlke dziś w okolicach tamy ale bez większych sukc3sów 3 krótkie szczupaczki ale z brzegu: za 2 tygodnie w sobote planuje większy wypad:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 Ja powędkowałem troszlke dziś w okolicach tamy ale bez większych sukc3sów 3 krótkie szczupaczki ale z brzegu: za 2 tygodnie w sobote planuje większy wypad:) Może to @Redzi przybliży Ci zalew i jego okolice http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=vie w&id=2521&Itemid=143 http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=vie w&id=2522&Itemid=143 http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=vie w&id=2568&Itemid=143 http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=vie w&id=1983&Itemid=143 http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=vie w&id=2495&Itemid=152 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 11 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2007 oooo dzięki 23-25 znowu atakuje może teraz uda się na dłużej bo sobotę będe miał wolną od 12:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 oooo dzięki 23-25 znowu atakuje może teraz uda się na dłużej bo sobotę będe miał wolną od 12:) Nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 Znalazłem jeszcze to: http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=vie w&id=2500&Itemid=155 http://www.wcwi.pl/index.php?option=com_content&task=vie w&id=2501&Itemid=155 Niestety nie moge znaleść najlepszego artykułu o zalewie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi