Redzi Opublikowano 12 Listopada 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2007 szkoda ale może ci się kiedyś p;rzewinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barflyf Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 witam wszystkich kolegów, to mój pierwszy post .od 3 lat łowie głównie na muchę. mam pytanie o dolny odcinek Wisłoka od Rzeszowa do ujścia tej rzeki do sanu. na jakie ryby mogę liczyć i czy może są w niej na pstrągi ?. łowić mam zamiar w ostatnią niedzielę lutego. dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barflyf Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 dziękuje za szybki odzew, ale pytanie zadałem głównie muszkarzom z okolic. zresztą temat martwy od 2007r ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba7 Opublikowano 11 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2017 (edytowane) Pstrągi trafiają się bardzo rzadko, bardziej liczyłbym na klenie, jazie, bolenie, jelce i płocie ale to w cieplejszych miesiącach.. Piszę tu o odcinku do kilku kilometrów poniżej Rzeszowa bo tam wędkuję. Edytowane 11 Lutego 2017 przez ryba7 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalfdanTheBlack Opublikowano 12 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2017 Potwierdzam, od Rzeszowa do ujścia na muchę to co kolega wyżej napisał. Moje doświadczenie to klenie w 95%, rzadko powyżej 40cm.Pstrąg się trafia jeden na rok Odcinek od Trzebowniska do mniej więcej Łukawca regularnie kilka razy w roku truty przez mleczarnię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Odgrzebię temat. Wybieram się na weekend w okolice Rzeszowa i mam podobną odległość na Wisłok i Wisłokę. Może, któryś z kolegów poradził, na którą rzekę się wybrać w poszukiwaniu klenia i brzany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalfdanTheBlack Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Klenie są oczywiście tu i tu, jeśli chodzi o brzany to Wisłok możesz sobie darować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pano112 Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 13 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2019 Na brzany polecam Wisłokę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gabriel Kozdraś Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Albo San... Z Rzeszowa czy na Wisłokę czy na San w okolice Dynowa wyjdzie pewnie tyle samo km ...A ja jednak wole klimat Sanu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Klenie są oczywiście tu i tu, jeśli chodzi o brzany to Wisłok możesz sobie darować.Dlaczego darować? Co roku mam przyłowy brzan na Wisłoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HalfdanTheBlack Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 (edytowane) Skoro tak, to poleć coś koledze Nie jestem doświadczonym łowcą brzan, ale wydaje mi się, że Wisłoka czy wspomniany San są lepsze pod tym względem. Edytowane 14 Lipca 2019 przez HalfdanTheBlack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hvast Opublikowano 14 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2019 Nie mam porównania do Wisłoki i Sanu jeśli chodzi o celowe łowienie brzan. W roku mam do 10 wypadów na Wisłok i co roku jakiś przyłów brzany. Jeśli jest bliżej Wisłok PZW Krosno to można spróbować a miejsca nie polecę bo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi