Skocz do zawartości
  • 0

Kolejna dyskusja o C&R, tym razem ze szczupakiem w tle ...

pirania74

Pytanie

Super rybka,napewno ma 10kg.Zdjęcie jak wypuszczasz szczupca powinni obejrzeć wszyscy mięsiarze zabierający do domu wszystko co przypomina rybe.Niedawno wyholowałem podobnego(troche krótszego-100cm),jak go wypuszczałem myślałem,że inni wędkarze mnie zlinczują.Byli tacy co chcieli nawet kupić,moja odpowiedż:nie stać cie człowieku.TO JEST POPROSTU SMUTNE.

A jak na wypuszczenie rybki zareagowali inni wędkarze?Mam nadzieje ze trochę inaczej niż w moim przypadku.

WIELKIE GRTULACJE

POZDRAWIAM

Nie ma się czym przejmować - postępujesz właściwie - wypuszczając każdą rybę - ja tak robię i mam gdzieś komentarze innych, którzy pukają się w czoło na widok wypuszczanych ryb Tak trzymaj :D

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Mój brat - wykształcony człowiek, mający wpływ na otoczenie, który mógłby przysłużyć się niejednej sprawie (na przykład waszej) - wyrobił sobie kartę wędkarską, ale nie wytrzymał: miał dość chamstwa spotykanego nad wodą i faszyzujących wszystkowiedzów w tv i internecie. Nie jeździ już na ryby i nie chce mieć z tym nic wspólnego. Ja mam niemal sto procent trafień jeśli chodzi o drapieżniki, czego dowód załączam - tyle dobrego dla nich zrobiliście, że ów dowód za chwilę pójdzie na patelnię (jak wszystkie następne). Taki wpływ na myślących katolików ma radio maryja. Tak to działa. Żegnam ozięble.

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e4a9da32d73ab60.html

Forum się rozwija ,coraz więcej takich typów będzie tu zaglądać i głosić różne bzdury.

O ile wiem to jednym z naszych celow jest dawanie dobrego przykładu i promowanie C&R.

Proponuję takich ludzi z problemami odrazu banować ,oszczędzi to miejsca na te IMO bezowocne dyskusje.Róbmy swoje i pokazujmy to na naszym forum ,dla mięsiarzy są inne portale.

@maciejowaty - śWIęTA RACJA - tak trzymajcie C&R :D

• 0

Mysle ze autoban za chwile przeksztalci sie w ban od administratora. Tym samym Pike zrealizuje misje z ktora tu przyszedl, czyli chec bycia wyproszonym z kolejnego forum internetowego - jak sam onegdaj twierdzil. Osobiscie dosyc mam infantylizmu wypowiedzi i taniego skandalizowania, to nic nie wnosi do rozwoju tej strony, dlatego składam odpowiedni wniosek do admina. Tymczasem zamykam niniejszy wątek, szkoda czasu żeby uczestniczyć w dyskursie na poziomie zapronowanym przez Pike

Pozdrawiam