witek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Nie nam oceniać jego życie.... Żegnaj [*] http://www.e-papierosy-forum.pl/jacek-jalens-pokoj-jego-duszy-t38576.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Szkoda RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Wiele dobrych wspomnień.Teraz będzie Go brakować jeszcze bardziej.Pokój.... tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 [*]Żal... Nie sposób wyliczyć jego zainteresowań, pasji. Szkoda, że już nie poczytam Jego tekstów wędkarskich, e-papierosowych i innych.Nigdy nie poznaliśmy się osobiście ale internetowo - od końcówki ubiegłego wieku, kiedy współtworzył RO.Jedno jest pewne - zostanie po Nim dużo, bardzo dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 To Jacek wciągnął mnie do krainy wędkarskiego internetu. Żegnaj... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Zawsze bardzo lubiłem czytać jego teksty, zarówno w prasie, jak i później w necie. Wielka szkoda. [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 [*] jestem mu wdzięczny za teksty o łowieniu w rzece i inne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Wywarłes ogromny wplyw na moje poczatki nad Wielka Wisłą.. Dzieki za ŚSiM. Dzieki za teksty, broszury i ksiazki, ktore w latach 90-ych - prawie znałem na pamiec. To po przeczytaniu kazdego Twojego nowego art, gnałem nad Wisłe zdezelowanym rowerem, poczuc choc namiastke tego o czym pisałes.Zegnaj Jacku... Edytowane 5 Marca 2013 przez Marcel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Dzięki niemu zagościłem w sieci jako wirtualny wedkarz,dzięki jego tekstom, fotorelacjom...był tworcą pierwszej mojej strony z woblerami... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Szkoda,- miał lekkie wędkarskie pióro. RIP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigrafi Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Oooo Umiera się wiele razy . I znów wstaje .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Świetne pióro, wielka wiedza, imponujący dorobek. Bardzo mi przykro Ale będzie żył w pamięci wielu, wielu wędkarzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Smutne, jego teksty uczyły mnie Wisły. Eh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Odszedl jeden z ostatnich Mohikanow pewnej Epoki wedkarstwa. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rajfel Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Jego niezapomniane broszurki typu"Lekki spinning" znałem na pamięć. Wieczny odpoczynek...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Welski Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 (*) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zenobiusz Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 To Jacek wciągnął mnie do krainy wędkarskiego internetu. Żegnaj... [*]Podobnie jak i mnieSame dobre wspomnienia mam z Jego osoba związane.Wielka szkoda...Śpij spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Odszedl kolejny wspanialy wedkarz. R.I.P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi