Jozi Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Żegnaj, Jacku [*]Spotkaliśmy sie kilka razy nad wodą, niezapomniane chwile... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavecky Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Jacek dzięki za wszystko... Do zobaczenia... [*] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Choć nie było mi dane znać osobiście to czytałem jego kilka tekstów. Na prawdę sprawiał, że czytając Go człowiek łapał razem z Nim.Pokój jego duszy {*} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Czekałem na nowe wydanie "Sztuki Łowienia Ryb w Rzece". Nie doczekam się, niestety. Mało kto potrafił tak pisać jak JaJ. Szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 teraz łapie w lepszch rewirach....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wszystko zostało już powiedziane, pozostaje żal a może nadzieja ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Center Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 (edytowane) Jeden z najlepszych z wędkarskich "PIÓR" ostatniego 20-lecia dołaczył do Marka T, Piotrka S, Ola G. Maćka O..Dla Was chłopaki; Edytowane 11 Marca 2013 przez Centrepin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia WCWI... już nawet nie pamiętam, co ":ten skrót: oznaczał... już nawet nie pamiętam, czy "ten skrót", to ten - Wędkarskie Centrum Wymiany Informacji... Jaj, Robert, Bombel... odchodzimy "w ciszy", lub może nawet "w milczeniu" - mam nadzieję, że chłopaki się trzymają... tam, lub jeszcze tu... zdrowia życzę, lub zmartwychwstania (ewentualnie lekkiej ziemi)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia Jego biblioteczka, była mi niezastąpioną kopalnią informacji.Żegnaj Jacku [*] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi