maku79 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Może komuś się przyda, za http://www.wedkuje.pl, autor Karol Kubacki http://pecalista.rulez.org/FaHal2/JapanFaHal.htm, obcy jazyk, ale chyba wszystko jasneszablony do malowania http://www.lurebuilding.nl/engtechniekstreep.html , http://learnhowtomakefishinglures.blogspot.com/2012/04/first-lure-making-project.html wszystko zebrane w pdf, pdf 2 w postachwzory 2.pdf Edytowane 8 Marca 2013 przez maku79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 A jak pod sklepem stoi rower, to przyklejasz do niego kartkę z napisem " znalezione pod sklepem" i sobie nim jeździsz? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 jeżeli jest ogólnie dostępne w sieci to nie widzę problemu, ale może się mylę --wtedy od razu skasuję wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja dowiedziałem się, że np; mogę spokojnie zrobić sobie sliderka z dębiny..A myślałem, że to nierealne... PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Wystarczy podać link, bo po to człowiek wrzucił zdjęcia w konkretne miejsce, żeby tam właśnie je oglądać. Ściąganie ich i wrzucanie jako swój wkład do innego portalu jest nieuczciwe... Tak po prostu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Dobrą praktyką jest podanie odnośnika do miejsca, z którego skopiowano te schematy. Tylko, że to nie jest prywatny blog, lecz portal z forum. Więc może lepiej zaprosić do nas autora tych schematów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 A jak pod sklepem stoi rower, to przyklejasz do niego kartkę z napisem " znalezione pod sklepem" i sobie nim jeździsz?Jesteś PRAWDZIWYM Polakiem.......brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ojejem o co tyle szumu w tym wszystkim nie chodzi o to żeby wiedzieć jak coś zrobić tylko faktycznie wykonać.Bez przesady wszyscy kopiujemy jakieś schematy czasem nawet o tym nie wiedząc PS. No ale źródło można podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 już się poprawiłem, purytan przepraszam.wydaje mi się, że można było wysłać priva; stary powinieneś dopisać źródło i autora.....,chyba to lepsze rozwiązanie, ale co tam, żałuję za swój niecny postępek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magic51 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Super szablony . Dzięki maku79Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Super szablony i ja dziękuję ... Ps. Nie martw sie , nie którzy Panowie "koledzy" za bardzo sie wczuwają Dla mnie super temacik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 W końcu ktoś odważny i wrzucił WSZYSTKO o OBCIĄŻANIU woblerków wraz ze schematami i rysunkami - WIELKIE DZIĘKI i GRATKI za odwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) W końcu ktoś odważny i wrzucił WSZYSTKO o OBCIĄŻANIU woblerków wraz ze schematami i rysunkami - WIELKIE DZIĘKI i GRATKI za odwagęZgadzam sie do tej pory większośc za takie coś była palona na stosie Dla mnie super jako dla początkującego dłubacza : Jeszcze raz dzieki i czekamy na więcej Ps. To tak z lenistwa Edytowane 7 Marca 2013 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Wrzuć coś z mniejszym wobkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 kolejnawzory.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 za fishing-test.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 4.bp.blogspot.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redzi Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 A jak rozmieszczone jest obciążenie w baryłkach sumowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 przód i dół tak, że jak leży na stole to mu dupkę trzyma w powietrzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) http://xoomer.virgilio.it/cjbur/1indice_tema.htm tu można wiele się dowiedzieć Bardzo ciekwy wątek i myślę że coś pomogłem Edytowane 10 Marca 2013 przez rybson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Nie wiem czy tu na forum, czy gdzieś indziej był jakiś link do wątku z dużą ilością zdjęć xray wielu nieśmiertelnych modeli. Może ktoś przypomni. Edytowane 10 Marca 2013 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Krzysiek o to chodzi? http://xoomer.virgilio.it/cjbur/a_xray.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Na tej stronce co podał Rybson jest wiele zdjęc rtg ,tylko nie pamiętam już gdzie.Stronka warta uwagi. Dużo ciekawych rzeczy jest.No i kolega wyżej mnie wyręczył Edytowane 10 Marca 2013 przez stoner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 obecnie negocjuję x raya wobków z lekarzem ale idzie jak krew z nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jeszcze raz napiszę super zajefajny temat. Dziekuję ....bardzo przydatne info Od razu łatwiej idzie struganie wobków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi