Jeziorm 1 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Moge wam zrobić fotki x ray ale napewno nie mam kazdego wobka na stanie jakiego bedziecie chcieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 każdy będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 miałem link do filmu na którym pokazane było kilka pracujących woblerów z obciążeniem w rożnych miejscachwidać bylo jaki ma to wpływ na pracę teraz nie mogę go odkopać, możne ktoś z Was ma ten filmikbędę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 miałem link do filmu na którym pokazane było kilka pracujących woblerów z obciążeniem w rożnych miejscachwidać bylo jaki ma to wpływ na pracę teraz nie mogę go odkopać, możne ktoś z Was ma ten filmikbędę wdzięczny Kurcze sam zrób takiego testowego z możliwością zmiany obciążeń -żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Dla mnie numer jeden było by zdjęcie Rapala CountDown-a Scatter Rap Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teki77 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Filmik z pracą woblerów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Hahaha bezbłędny ten film i ta muza . Ten złoty totalna padaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 @teki77od dziś jestem Twoim dłużnikiem , wielkie dzięki ile ja się tego filmu naszukałem PS@Wędkamojehobbyodpowiedz sobie na pytanie: po co wywarzać drzwi skoro sa już otwarte? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkamojehobby Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 @teki77od dziś jestem Twoim dłużnikiem , wielkie dzięki ile ja się tego filmu naszukałem PS@Wędkamojehobbyodpowiedz sobie na pytanie: po co wywarzać drzwi skoro sa już otwarte? Eeee to jeszcze wszystko zależy od kształtu, wielkości obciążenia etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Ten wobek to jest zdaje się dzieło mistrza GINEI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maku79 Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 facet "jakoś" sobie radzi z wyrobem woblerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 (edytowane) największa niewiadomą która niestety trzeba już samemu rozwiązać to wybór miejsca i dobór właściwej gramatury obciążenia tz. "metoda prób i błędów" - trzeba wykonać kilka bliźniaczych modeli i rożnie je obciążyć az w końcu uzyska sie właściwą pracę można tez pokusić sie o podpatrzenie jak to robią Ci, którym udało sie już wypracować te danejeśli chodzi o woblery firmowe to ciekawość taka trochę kosztuje gdyż woblery nie są tanie no i dochodzi kwestia z jakiego materiału sa wykonane oto zbrojenie firmowego "jerka" (waga całości to 24g) Edytowane 17 Marca 2013 przez @Wojti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 @Wojti masz zupełną rację co to tej wielkiej niewiadomej.Sam czasami metodą prób i błędów lokuję odciążenie w swoich wobkach i przy pierwszych testach wydaje mi się że już uzyskałem odpowiednią pracę, póżniej po nałożeniu kilku warstw lakieru, założeniu kotwic,stwierdzam z przykrością i ze zdziwieniem że to nie to o co mi chodziło i to co widziałem w pierwszych testach. Można powiedzieć że się wycwaniłem i przy testach dodaję w miejscu na kotwice podobnego do ich wagi, obciążenia .Mimo to efekt końcowy zawsze jest inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Wojti masz foto tego jerka w całości ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi