Kajtelek2 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Witam.Wybieram się do Wawy na zakupy,szukam dobrych sklepów wędkarskich w centrum.Interesują mnie przynęty spinningowe gumy Relaxa i do metody Drop-Shot,woblery Salmo,Rapala i rękodzieła,kręciołki z II półki Daiwa,Shimano Japan,ciuchy,akcesoria spinningowe.Sklep z dobrym wyborem, miłą obsługą.Dziekuję za linki,namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Polecam WMH, odradzam BASS-a. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psulek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jak wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Spinningowe tematy to jak najbardziej Centrum Wędkarstwa na spójni (Wybrzeże Gdyńskie) czyli WMH. Jak byś upatrzył coś ciekawego na stronie Ravena (czasem mają fajne promocje) to możesz podjechać- C.H. Fort Wola. Raven bez spektakularnych akcji promocyjnych to tylko przeciągi na tej ich wielkiej hali w centrum handlowym.Jeśli chodzi i miłą i sympatyczną obsługę to polecę ESOX na Radzymińskiej (dobry wybór przynęt gumowych) aczkolwiek sklep znacznie mniejszy niż Centrum Wędkarstwa (WMH). Bass na Prymasa Tysiąclecia traktuję neutralnie, nie mam specjalnie uprzedzeń co do tego sklepu. jeśli miałbym porównać ceny ze spójnią to Bass wydaje się tańszy i robią fajne promocję np na Facebooku. Edytowane 5 Marca 2013 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jeśli chodzi o Daiwe to polecam sklep Rapa z ulicy Czerniakowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 A ja polecam fishclub na Łukowskiej sklep miejszy od bassa czy raven fishing a wydaje mi sie ze sprzetu mają więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Rapa na ul Czerniakowskiej, Fishingclub na Łukowskiej, WMH na Wybrzeżu Gdyńskim. Na Sadybie też jest fajny sklep, przy pętli autobusowej, ale jak byłem tam ostatnio, to chłopaki czekali na sprzęt od Savageara. Ma być przed Wielkanocą. Edytowane 5 Marca 2013 przez platynowłosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Dzieki koledzy za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Esox – super chłopaki go prowadzą, mam niejako po drodze, więc bywam, ceny jak to ceny, stołeczne, oferują karty rabatowe dla stałych bywalców, jak czegoś nie mają, deklarują chęć sprowadzenia, w miarę możliwości. WMH – profesjonalna obsługa, porządek, wybór i jakość towaru na bardzo wysokim poziomie, przyznają rabaty, od określonej kwoty obdarowują filmem ichniej produkcji. FishClub – bardzo ciekawy asortyment, są przynęty i towar, których nie ma w innych sklepach, bardzo pomocna obsługa jak się ją zagadnie. Bass – kiedyś byłem stałym klientem, już nie jestem, nie chcę robić antyreklamy, więc zmilczę. Możliwe, ze coś się zmieniło, nie zaglądam do nich od czasów Wolskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Gdy bywam w Warszawie to najczesciej zakupy robie na www.allegro.pl...Pewnie jestem przykladem grupy klientow zabijajacych sklepy "stacjonarne". Ale poza sytuacjami awaryjnymi wogole nie biore sklepow "tradycyjnych" pod uwage jako zrodla sprzetu wedkarskiego. Edytowane 5 Marca 2013 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Polecam Leclerc na alejach jerozolimskich, kupiłem tam kiedys Spro blue arca 920 za 260zł kiedy w Bassie kosztował prawie stówy więcej.Bassa stanowczo odradzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOSMAN 76 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 A ja polecam fishclub na Łukowskiej 30 sklep miejszy od bassa czy raven fishing a wydaje mi sie ze sprzetu mają więcej. I WMH na Wybrzeżu Gdyńskim . Dobry towar i rabacik możesz mieć takrze konkurencyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paawelek83 Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Jeśli chodzi o wybór gum to chyba bezkonkurencyjne jest WMH na wybrzeżu manns, relaks, lunker, dragon, bassassasin z czego paleta kolorów relaksa powalająca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Do chodzenia i zwiedzania jak najbardziej to co koledzy piszą czyli CW na Spójni. Na Łukowskiej dawno nie byłem ale było tam trochę fajnych woblerów handmade a sklep jak na tak mały jest dobrze zaopatrzony, tylko, że to jest na Pradze a Ty chcesz w centrum miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 (edytowane) 8-10 marca w jednym z dużych sklepów w W-wie rabat 20% na wszystko co na półce. Nazwę z wiadomych względów nie podaję. Np. Multik Shimano Caius 201 za 196,00 zł. ABU BCX5601 z a 295,00 zł. Rarenium Ci4 4000 Fa za 624,00 zł. Edytowane 6 Marca 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 8-10 marca w jednym z dużych sklepów w W-wie rabat 20% na wszystko co na półce. Nazwę z wiadomych względów nie podaję. Np. Multik Shimano Caius 201 za 196,00 zł. ABU BCX5601 z a 295,00 zł. Rarenium Ci4 4000 Fa za 624,00 zł.W Kruku? Jeśli tak to bardzo fajnie bo i mi się Rarenium zachciało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 To o pólnocy 7 marca się szykuj. Trochę cięzko na stronę wejść podczas promocji. Ten ABU dla ciężej łowiących to też rarytasek. Ciekawe, czy też Made in Sweden jak C4 5601, ale wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A ja jestem pod wrażeniem obsługi CW na spójni. Ostatnio kupiłem tam szpulkę do muchowego kołowrotka jak sie w domu okazało za małą. Większych-tych właściwych nie mieli ale Pan powiedział, że mi ściągną. Całą sprawę załatwiłem korespondencyjnie a paczka super opakowana-plus dla nich za profesjonalizm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Wróciłem ze stolicy,odwiedziłem Centrum Wędkarstwa,bardzo fajny sklepik,miła obsługa i duży wybór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Panowie, szukam sklepu z ofertą Mistrala w Warszawie. Chodzi mi dokładnie o model Torella Travel Pilk 3,0. Gdyby ktoś coś to proszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 (edytowane) Panowie, szukam sklepu z ofertą Mistrala w Warszawie. Chodzi mi dokładnie o model Torella Travel Pilk 3,0. Gdyby ktoś coś to proszę o info Dom Wędkarza przy Okrężnej 38 Nie mają chyba 3m ale w ofercie widzę 2,4m oraz 2,7m. Zadzwoń może ci sprowadzą lub mają tylko, że nie na stronie. http://www.domwedkarza.pl/wedki/f/0,10000,c/mistrall:21,e,39/szukanie,0,0,0,1.html Edytowane 28 Czerwca 2016 przez luk_80 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Ok dzięki. Mam ich po sąsiedzku i jutro się i tak wybierałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ezehiel Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Panowie, szukam sklepu z ofertą Mistrala w Warszawie. Chodzi mi dokładnie o model Torella Travel Pilk 3,0. Gdyby ktoś coś to proszę o info na kiedy to potrzebujesz?muszę zadzwonić do gościa i się dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2016 Na 01.07 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Szukam namiaru na te agrafki w Warszawie, rzuciły się komuś z Was w oczy?Od biedy mogą być te:Wiem, że w ubiegłym roku były w Ravenie ale niespecjalnie mam teraz po drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi