Skocz do zawartości

Dobre sklepy wędkarskie Wawa

Kajtelek2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Wybieram się do Wawy na zakupy,szukam dobrych sklepów wędkarskich w centrum.Interesują mnie przynęty spinningowe gumy Relaxa i do metody Drop-Shot,woblery Salmo,Rapala i rękodzieła,kręciołki z II półki Daiwa,Shimano Japan,ciuchy,akcesoria spinningowe.Sklep z dobrym wyborem, miłą obsługą.Dziekuję za linki,namiary.

Spinningowe tematy  to jak najbardziej Centrum Wędkarstwa na spójni (Wybrzeże Gdyńskie) czyli WMH. Jak byś upatrzył coś ciekawego na stronie Ravena (czasem mają fajne promocje) to możesz podjechać- C.H. Fort Wola. Raven bez spektakularnych akcji promocyjnych to tylko przeciągi na tej ich wielkiej hali w centrum handlowym.

Jeśli chodzi i miłą i sympatyczną obsługę to polecę ESOX na Radzymińskiej (dobry wybór przynęt gumowych)  aczkolwiek sklep znacznie mniejszy niż  Centrum Wędkarstwa (WMH).

Bass na Prymasa Tysiąclecia traktuję neutralnie, nie mam specjalnie uprzedzeń co do tego sklepu. jeśli miałbym porównać ceny ze spójnią to Bass wydaje się tańszy i robią fajne promocję np na Facebooku.

Edytowane przez rower26

Rapa na ul Czerniakowskiej, Fishingclub na Łukowskiej, WMH na Wybrzeżu Gdyńskim. Na Sadybie też jest fajny sklep, przy pętli autobusowej, ale jak byłem tam ostatnio, to chłopaki czekali na sprzęt od Savageara. Ma być przed Wielkanocą.

Edytowane przez platynowłosy

Esox – super chłopaki go prowadzą, mam niejako po drodze, więc bywam, ceny jak to ceny, stołeczne, oferują karty rabatowe dla stałych bywalców, jak czegoś nie mają, deklarują chęć sprowadzenia, w miarę możliwości. WMH – profesjonalna obsługa, porządek, wybór i jakość towaru na bardzo wysokim poziomie, przyznają rabaty, od określonej kwoty obdarowują filmem ichniej produkcji. FishClub – bardzo ciekawy asortyment, są przynęty i towar, których nie ma w innych sklepach, bardzo pomocna obsługa jak się ją zagadnie. Bass – kiedyś byłem stałym klientem, już nie jestem, nie chcę robić antyreklamy, więc zmilczę. Możliwe, ze coś się zmieniło, nie zaglądam do nich od czasów Wolskiej.

Gdy bywam w Warszawie to najczesciej zakupy robie na www.allegro.pl

...

Pewnie jestem przykladem grupy klientow zabijajacych sklepy "stacjonarne". Ale poza sytuacjami awaryjnymi wogole nie biore sklepow "tradycyjnych" pod uwage jako zrodla sprzetu wedkarskiego.

Edytowane przez Guzu
  • Like 1

Do chodzenia i zwiedzania jak najbardziej to co koledzy piszą czyli CW na Spójni. Na Łukowskiej dawno nie byłem ale było tam trochę fajnych woblerów handmade a sklep jak na tak mały jest dobrze zaopatrzony, tylko, że to jest na Pradze a Ty chcesz w centrum miasta.

8-10 marca w jednym z dużych sklepów w W-wie rabat 20% na wszystko co na półce. Nazwę z wiadomych względów nie podaję. 

Np. Multik Shimano Caius 201 za 196,00 zł. ABU BCX5601 z a 295,00 zł. Rarenium Ci4 4000 Fa za 624,00 zł.

Edytowane przez godski

8-10 marca w jednym z dużych sklepów w W-wie rabat 20% na wszystko co na półce. Nazwę z wiadomych względów nie podaję. 

Np. Multik Shimano Caius 201 za 196,00 zł. ABU BCX5601 z a 295,00 zł. Rarenium Ci4 4000 Fa za 624,00 zł.

W Kruku? :) Jeśli tak to bardzo fajnie bo i mi się Rarenium zachciało :)

A ja jestem pod wrażeniem obsługi CW na spójni. Ostatnio kupiłem tam szpulkę do muchowego kołowrotka jak sie w domu okazało za małą. Większych-tych właściwych nie mieli ale Pan powiedział, że mi ściągną. Całą sprawę załatwiłem korespondencyjnie a paczka super opakowana-plus dla nich za profesjonalizm.

• 3 lata później...

Panowie, szukam sklepu z ofertą Mistrala w Warszawie. Chodzi mi dokładnie o model Torella Travel Pilk 3,0. Gdyby ktoś coś to proszę o info :)

Dom Wędkarza przy Okrężnej 38

Nie mają chyba 3m ale w ofercie widzę 2,4m oraz 2,7m. Zadzwoń może ci sprowadzą lub mają tylko, że nie na stronie.

http://www.domwedkarza.pl/wedki/f/0,10000,c/mistrall:21,e,39/szukanie,0,0,0,1.html

Edytowane przez luk_80

• 9 miesięcy temu...