Skocz do zawartości

Dobre sklepy wędkarskie Wawa

Kajtelek2

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 rok później...

Krakus odświeża trochę temat. :D Drodzy warszawiacy. Poszukuję sklepu w Warszawie, coś podobnego jak krakowska "Barwena", w którym będę mógł znaleźć niezły wybór przynęt Salmo i Rapali. Wiem że jest Raven i jego mam w planach odwiedzić ale może znacie coś innego. Szukam większych jerków np. jak Fatso 14 bo w internecie z nim słabo lub woblerów które niekoniecznie łatwo trafić w internecie, a czasami trafiają się w stacjonarkach, zwłaszcza z dłuższym stażem istnienia. Co byście polecili? Pozdrawiam

Krakus odświeża trochę temat. :D Drodzy warszawiacy. Poszukuję sklepu w Warszawie, coś podobnego jak krakowska "Barwena", w którym będę mógł znaleźć niezły wybór przynęt Salmo i Rapali. Wiem że jest Raven i jego mam w planach odwiedzić ale może znacie coś innego. Szukam większych jerków np. jak Fatso 14 bo w internecie z nim słabo lub woblerów które niekoniecznie łatwo trafić w internecie, a czasami trafiają się w stacjonarkach, zwłaszcza z dłuższym stażem istnienia. Co byście polecili? Pozdrawiam

Jeśli poszukujesz mało dostępnych modeli Rapali to z całą pewnością powinieneś odwiedzić Ibait na Puławskiej 430 (dawny Złoty Karaś). Woby spoza polskiej dystrybucji. Dużo japońskich wynalazków. Salmo również jest tam dostępne. Jeśli coś konkretnego Cię interesuje, to możesz zapytać ich tutaj na jerku, w wątku sprzedażowym Ibait. 

Uwaga: nieczynne w soboty, trochę szkoda. 

Edytowane przez rower26

Jeżeli chodzi o multifishing to ten sklep dla mnie reprezentuje taki sam poziom prawie jak sklep garbus sklepy głównie dla grunciarzy największy wybór moim zdaniem jest w centrum wędkarstwa choć ceny nie są tak kuszące

Edytowane przez Karas06

• 1 rok później...

Dzwoniłem dzisiaj rano i pytałem o różne materiały na chwosty do kotwiczek, powiedzieli mi, że sporo im ostatnio wyszło... Mam daleko więc wolę być od razu po dostawie.

W CW działem muchowym zarządza Maciek @kojoto.

http://jerkbait.pl/user/54575-kojoto/

• Like 1