Przemsol Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 te drugie (jeżeli to spinwal) to widziałem dziś na spójni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 1 w złotym Karasiu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 (edytowane) co to za agrafki te z pierwszego zdjęcia ? Edytowane 8 Kwietnia 2017 przez Karpiu95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Mikado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr. Maciek Opublikowano 21 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 Krakus odświeża trochę temat. Drodzy warszawiacy. Poszukuję sklepu w Warszawie, coś podobnego jak krakowska "Barwena", w którym będę mógł znaleźć niezły wybór przynęt Salmo i Rapali. Wiem że jest Raven i jego mam w planach odwiedzić ale może znacie coś innego. Szukam większych jerków np. jak Fatso 14 bo w internecie z nim słabo lub woblerów które niekoniecznie łatwo trafić w internecie, a czasami trafiają się w stacjonarkach, zwłaszcza z dłuższym stażem istnienia. Co byście polecili? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Power Box na wybrzeżu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 ...zdecydowanie potwierdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Zdecydowanie nie będzie tanio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Krakus odświeża trochę temat. Drodzy warszawiacy. Poszukuję sklepu w Warszawie, coś podobnego jak krakowska "Barwena", w którym będę mógł znaleźć niezły wybór przynęt Salmo i Rapali. Wiem że jest Raven i jego mam w planach odwiedzić ale może znacie coś innego. Szukam większych jerków np. jak Fatso 14 bo w internecie z nim słabo lub woblerów które niekoniecznie łatwo trafić w internecie, a czasami trafiają się w stacjonarkach, zwłaszcza z dłuższym stażem istnienia. Co byście polecili? PozdrawiamJeśli poszukujesz mało dostępnych modeli Rapali to z całą pewnością powinieneś odwiedzić Ibait na Puławskiej 430 (dawny Złoty Karaś). Woby spoza polskiej dystrybucji. Dużo japońskich wynalazków. Salmo również jest tam dostępne. Jeśli coś konkretnego Cię interesuje, to możesz zapytać ich tutaj na jerku, w wątku sprzedażowym Ibait. Uwaga: nieczynne w soboty, trochę szkoda. Edytowane 22 Listopada 2018 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Najlepiej wystawić ogłoszenie w wątku Kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Raven bym sobie odpuścił... Nie ma tam zbyt dobrej oferty woblerów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Raven bym sobie odpuścił... Nie ma tam zbyt dobrej oferty woblerów. Ale miewali niejednokrotnie stare salmiaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4rtolek Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Ale miewali niejednokrotnie stare salmiaki. Tak, były... Tylko kiedy to było? Wisi tam na ścianie nadal kilka w czerwonoczarnych pudełkach, ale to nie są jakieś stare Salmo. Poza tym przynęt, jak na tak duży sklep, jest jak na lekarstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Tak, były... Tylko kiedy to było? Wisi tam na ścianie nadal kilka w czerwonoczarnych pudełkach, ale to nie są jakieś stare Salmo. Poza tym przynęt, jak na tak duży sklep, jest jak na lekarstwo.fakt, dawno tam nie byłem...nie po drodze mi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Jeśli chodzi o Rapale (w przyzwoitej cenie) warto zajrzeć do Multifishing (Leclerc Al. Jerozolimskie) i do Rapy na Czerniakowskiej. W obu trafiają się też inne fajne rzeczy w przystępnych cenach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk_80 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Prawa strona Wisły. Czynny w soboty. Mały sklep ale mają zawsze coś z Salmo i Rapali. http://fishclub.pl/746-woblery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 (edytowane) Jeżeli chodzi o multifishing to ten sklep dla mnie reprezentuje taki sam poziom prawie jak sklep garbus sklepy głównie dla grunciarzy największy wybór moim zdaniem jest w centrum wędkarstwa choć ceny nie są tak kuszące Edytowane 22 Listopada 2018 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Kolega pytał o Rapalę. Jest wybór w dobrych cenach. Pelet karpiowy omijam szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 22 Listopada 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2018 Jeżeli chodzi o rapale i salmo to uwierz wybur mają o wiele większy A przy okazji można i kupić coś jeszcze bo jeżeli chodzi o wybór przynęt nie znam stacjonarnego sklepu z lepszym wyborem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Chłopaki, wiecie może kiedy będzie w Centrum Wędkarstwa, dostawa materiałów muchowych? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Byłem ze 2 tygodnie temu, to wybór był duży.Potrzebujesz jakieś marabuty? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Dzwoniłem dzisiaj rano i pytałem o różne materiały na chwosty do kotwiczek, powiedzieli mi, że sporo im ostatnio wyszło... Mam daleko więc wolę być od razu po dostawie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Dobry towar zawsze szybko schodzi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreska Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Ostatnio zgubiłem kotwice i chwosty, uczciwego znalazce proszę o kontakt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Dzwoniłem dzisiaj rano i pytałem o różne materiały na chwosty do kotwiczek, powiedzieli mi, że sporo im ostatnio wyszło... Mam daleko więc wolę być od razu po dostawie. W CW działem muchowym zarządza Maciek @kojoto.http://jerkbait.pl/user/54575-kojoto/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi