RafałWrocław Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Dobry towar zawsze szybko schodzi Dobry sklep dba o potrzeby klienta co powoduje że na zawsze zakotwicza się w jego pamięci a jak widać marabut skutecznie wabi nie tylko ryby ale i kwiat polskiego rękodzielnictwa więc warto go mieć 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreska Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Dobry sklep dba o potrzeby klienta co powoduje że na zawsze zakotwicza się w jego pamięci a jak widać marabut skutecznie wabi nie tylko ryby ale i kwiat polskiego rękodzielnictwa więc warto go mieć Ja to nawet włożyłem trochę piórek wsadziłem pod poduszkę i liczę że przyjdzie do mnie wróżka marabutusz...marabu...kotwice...kółka..łącznikowe... A chuj tam jakaś... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Ja to nawet włożyłem trochę piórek wsadziłem pod poduszkę i liczę że przyjdzie do mnie wróżka marabutusz...marabu...kotwice...kółka..łącznikowe... A chuj tam jakaś...Jak mawiają najstarsi wędkarze : Gdy marabut z półki znika, szukaj pan rękodzielnika W chwosty kotwy on zawija, pod pazuchą chowa kija Kiedy wiosną wzejdzie słońce, wyjmie blachy gorejące 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreska Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Jak mawiają najstarsi wędkarze : Gdy marabut z półki znika, szukaj pan rękodzielnika W chwosty kotwy on zawija, pod pazuchą chowa kija Kiedy wiosną wzejdzie słońce, wyjmie blachy gorejąceMądry wieszcz dobrze prawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreska Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Liczyłem na jakiś dobry dym... dziewucha okradała sklepy wędkarskie od lat, przyniosła straty na dziesiątki tysięcy złotych i jak się o tym dowiedziałem to odpaliłem dobrą łychę i czekałem na gównoburze pierwszego sportu A tu wszędzie cisza... Dawajta mejk maj daj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Tomek w kuluarach dymi z lekka a i proza leje się obficie ale nie na tyle przyzwoita co by się nadawała pod publiczną publikację... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreska Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Tomek w kuluarach dymi z lekka a i proza leje się obficie ale nie na tyle przyzwoita co by się nadawała pod publiczną publikację...Jestem zawiedziony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 (edytowane) Liczyłem na jakiś dobry dym... dziewucha okradała sklepy wędkarskie od lat, przyniosła straty na dziesiątki tysięcy złotych i jak się o tym dowiedziałem to odpaliłem dobrą łychę i czekałem na gównoburze pierwszego sportu A tu wszędzie cisza... Dawajta mejk maj daj... Bo łychą to se można opony co najwyżej poprawić albo jakie gwoździe powyciągać Bimbelada panie to je to Edytowane 21 Lutego 2020 przez Sławek Nikt 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreska Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Bo łychą to se można opony co najwyżej poprawić albo jakie gwoździe powyciągać Bimbelada panie to je to Może i masz rację, ale ja od alkoPolo mam zgage Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 21 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Może i masz rację, ale ja od alkoPolo mam zgage Napisze krótko: jak niemal wszyscy Ale jest na to patent Przy okazji porozmawiamy na te tematy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Liczyłem na jakiś dobry dym... dziewucha okradała sklepy wędkarskie od lat, przyniosła straty na dziesiątki tysięcy złotych i jak się o tym dowiedziałem to odpaliłem dobrą łychę i czekałem na gównoburze pierwszego sportu A tu wszędzie cisza... Dawajta mejk maj daj...Również czuje się z lekka zawiedziony, może kółko Eloadoracji zajęte jest skupowaniem marabuta co by nie zabrakło na miłosny wabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Dla portalu to nic dobrego, więc trzeba załatwić sprawę jak należy...Niema co tutaj trzepać marabuta, bo nic to nie da 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Jak kiedyś wyjaśnił mi mój znajomy "W dzisiejszych czasach nie wyżyjesz z bandyterki, za dużo systemów kontroli. Nie ma już prawdziwych bandytów." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Przykre ale złodziejstwo w każdej postaci trzeba piętnować i karać. Odwracanie wzroku niczego dobrego nie przyniesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 O co Wam kurczę chodzi? Włażę w temat a tu jakieś.. sam nie wiem co ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 Czyżby o koleżankę E...Ę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mohave Opublikowano 22 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2020 O kurde..... Są tacy adoratorzy, którym teraz już tylko zostanie kalendarz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 O ciekawie się zaczyna. Co się dokładnie stało? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 23 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2020 Trzeba by w C.W. zapytać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 24 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2020 W Ibait tez gwiazda rekodziela dzalala razem z przyjacielem. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 W Ibait tez gwiazda rekodziela dzalala razem z przyjacielem.Można powiedzieć zwęszyła niezły biznes ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Ciąg dalszy biznesu Rybomania Poznań można sprawdzić listę wystawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nyny Opublikowano 25 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2020 Ależ półsłówkami rozmawiacie Znaczy się domyśliłem się już dawno o kogo chodzi. Jedyne co to geneza i o co konkretnie, może podzielicie się ta wiedzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Centrum Wędkarstwa wycofało się z onlajna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croock Opublikowano 24 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2023 Koledzy, jakie sklepy w Warszawie są dobrze wyposażone, jeśli chodzi o kije? Będę w przyszłym tygodniu, a mam na oku kilka kijów Abu i Westina do cięższego łowienia. Chciałbym je sprawdzić organoleptycznie, a we Wrocławiu z tym krucho. Coś oprócz Pleciony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi