M4TYY Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Wszyscy zachwalają te hornety w szczególności te większe 4-5 cm, natomiast ja nie mogę na to nic złowić, podobnie jest z resztą wobków salmo. Co do okoni to swego czasu fajnie połowiłem na groszki 2.5-3.5 cm, cały pic polegał na tym żeby prowadzić wobka podobnie jak gume z opadu. W opadzie groszki mają tendencje do lusterkowania na boki, i to było strzałem w dziesiątke. Warto spróbować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JanosiK Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 (edytowane) U mnie sprawdza się Savage Gear Fry 3.5cm i Gloog Hektor 4cm Edytowane 13 Listopada 2015 przez Matełko507 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amon28 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Co do hornetow tez mam mieszane uczucia. Niby ladne, piekne ale moim rybom nie podobaja sie zbytnio) W tym roku mialem killera na Warcie, 4cm Dorado. Chyba wszystkie okonie z rzeki go atakowaly. Kilka szczupakow zlowil, jazi, kleni tez. Model tonacy 4 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMIS1975 Opublikowano 13 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2015 Mam parę kilerkow, zdjecia nie wrzuce.Idzie jak ukleja ma 5 albo 7 cm spod ręki p.JanuszaOkoń jak jest od 15cm to j.bnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David72 Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2015 Mam parę kilerkow, zdjecia nie wrzuce.Jak nie wiesz jak wrzucić zdjęcie chętnie pomogę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 dorado invader i stick salmo bullhead oraz tiny robia robote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOFIX99 Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Swego czasu jak zajmowałem się łapaniem "drobnicy" to mój osobisty "twórca" wykonał pewną seryjkę bardzo zacnych wabików.Żadnej "małej" [ a i dużej też nie ] rybie nie przepuściły .Oczywiście zostało one "podrasowane" dla poprawy skuteczności na "konkretnych łowiskach" [ typu lametka na kotwiczkę, wymiana kotwiczki na mniejszą, podgięcie steru ]. Woblery mają już swoje latka, ale nadal spełniają swoje zadanie w 100 %. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elling Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 moj ranking woblerov na okonia1.Zip Baits RIDGE 56F2.Pontoon 21 Alter Idem 42SP-MR3.Strike Pro Midge 40sp4.Jackal Tiny fry 50sp5. YO-ZURI L-MINNOW 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doman Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Kenart Diver 4Tani wobler z dobrymi kotwicami i bardzo łowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Siek, model chyba Gupik. Ok. 30mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas_poz Opublikowano 15 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2015 Fajnie okonie się łowi na CZOSY 3-4cm od R.KOM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sandacz23 Opublikowano 12 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Czy macie koledzy jakieś sprawdzone woblery z Ali do twitchingu pod oksy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Jako przyłów całkiem często trafiałem okonie na Wob-Art ciernik 5cm - malowanie jelec i srebrny z niebieskim grzbietem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 15 Lipca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 gelony 5 i 6 cm firmy Jaxon, niedrogie i b. łowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi