mifek Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Jako, że sezon na grubego zwierze zbliża się nieuchronnie interesuje mnie opinia UZYTKOWNIKÓW lub chociaż tych, którzy MIELI GO W DŁONI, a ja na nowo odkrywam frajdę z zabawy sprzętem klasy średniej mam pytanie o wyżej wspomniany patyk. chodzi dokladnie o:Guide Select Jig & Jerk 100 Cast model:Guide Select Jig & Jerk 100 Cast 2,13m 25-100gIndex: 25-12-214 http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/dragon-guide-select-jig-jerk-cast-g17-a180-p819-k11683.html Generalnie chodzi mi o zakres obsługiwanych przynęt - jakoś tak wyszło, że dane ze strony sklepu mnie średnio interesują, wiem że wiele guide selectow jest niedoszacowana i stad pytanie jak ma się opis tego kija do stanu faktycznego, czyli czy dolny zakres jest realny oraz czy góra tak jak piszą czy może pozwala na coś więcej... z góry dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Niewiem jak z 100 ale 70 jest dobrze opisana można co najwyżej 5g wiecej rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 ok - zawsze to już coś - dzięki Eryk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endriu24 Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Cześć mam tego do 100 i moim zdaniem bomba od 20g do 100 spokojnie da radę niesamowicie mała zbieżność blanku za to czuł, choć z tej firmy nie gustuje w kijkach to tego śmiało mogę polecić , ja mam tego 198cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi