Maciek1 Opublikowano 17 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2013 Piękna rybka zazdroszczę gratulancie :) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
undre Opublikowano 22 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 (edytowane) Wczorajsza wąsatka 59 cm. Edytowane 22 Lipca 2013 przez undre 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek Kleń Opublikowano 24 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Dzisiejsza panienka dokładnie nie mierzona ale 60 pękło na pewno ;p złowiona na sieka SDR 3,5 cm malowany na okonka prowadzonego w głębokim przelewie miałem tam jeszcze 2 nie zacięte brania ale co tam skubało nie mam pojęcia sprzętowo jak zawsze cormoran black star do 18 g daiwa caldia 2500x i żyłeczka 0,14 po szybkiej sesji popłynęła na swój przelew 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 (edytowane) . Edytowane 4 Stycznia 2015 przez tadekb 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Brawo Tadek !Bardzo zacna Ryba! Pozdrawiam i gratuluje zdobyczy. Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam Wszystkich po długiej przerwie! Ze względu na kontuzje nie brałem udziału w forum bo nie chciałem targać swoich nerwów Pozdrawienia serdeczne dla Tomy, Patu i Guzu oraz pozostałych forumowiczów. Tyle z off topa.W tym sezonie (czyli od dwóch tygodni) nie mam jeszcze czym się za bardzo pochwalić poza kilkoma metrowymi kijankami. Na start nastawiałem się na brzanki ale dopiero wczoraj udało sie wyhaczyć okaz godny JB.Świnia złapana na leviathana ze stajni Tomy'ego. Standardowe stukanie po kamiennym dnie. Zabrakło 1 centa do 80tki. Uploaded with ImageShack.us Sprzęt nie zmienił się od zeszłego roku.TD Zillion z motorem Ryogi i plećka Momoi + fluo DaiwaHC. 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Piękna, wąsata pani.Gratuluję i równiez pozdrawiam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 (edytowane) Brzana na złapana na spin to musi być jazda , moja największa miała 47cm jak na razie na zółty serek Edytowane 26 Lipca 2013 przez Kajtelek2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Witam Wszystkich po długiej przerwie! Ze względu na kontuzje nie brałem udziału w forum bo nie chciałem targać swoich nerwów Pozdrawienia serdeczne dla Tomy, Patu i Guzu oraz pozostałych forumowiczów. Tyle z off topa.W tym sezonie (czyli od dwóch tygodni) nie mam jeszcze czym się za bardzo pochwalić poza kilkoma metrowymi kijankami. Na start nastawiałem się na brzanki ale dopiero wczoraj udało sie wyhaczyć okaz godny JB.Świnia złapana na leviathana ze stajni Tomy'ego. Standardowe stukanie po kamiennym dnie. Zabrakło 1 centa do 80tki. Uploaded with ImageShack.us Sprzęt nie zmienił się od zeszłego roku.TD Zillion z motorem Ryogi i plećka Momoi + fluo DaiwaHC.Szacun Maek. Do zobaczenia niebawem nad wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Gratuluje takiej lokomotywy!Dzieki za pozdrowienia i powodzenia w pozno zaczetym sezonie! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadekb Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 To już naprawdę fajna ryba.Zagryzła spory kąsek.Mnie nocą na spinning nigdy się nie przyplątała. Chyba trzeba będzie od czasu do czasu nocne przyzwyczajenia zmienić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 26 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2013 Mega! Z tego co kojarze to już Twoja kolejna na sporego wobka, u mnie większych niż 6cm nie chcą wciągać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Mega! Z tego co kojarze to już Twoja kolejna na sporego wobka, u mnie większych niż 6cm nie chcą wciągać. Duży wobek duża ryba To trochę odejście od stereotypu z tą dużą przynętą na barbusy. Podejrzewam, że sukces leży w mocnym lusterkowaniu leviathana szczególnie przy wolnym prowadzeniu tuż przy dnie. Drugą zaletą bezsterowca jest duży zasięg - można rzucać w miejsca niedostępne dla małych wobków ze sterem. Poza tym to moja ulubiona przynęta na Wiślane wody Michcio dawno Cię nad Wisła nie widziałem, ale to zasługa mojej długiej laby. Do zoba wkrótce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 A w dzień też walą w takie duże? Z tego co zaobserwowałem, to jak jest ciemniej stają się bardziej agresywne, tylko ja u siebie na górskiej w nocy łapać nie moge. Ale popróbuje na coś większego, tylko coś czuję, że w głazach to maksymalnie w drugim rzucie zostawie takiego woblera w wodzie A póki co to może nie tak duża ale bardzo urodziwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DAWIDspinn Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 Bartek widzę że słoneczko nieźle praży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 27 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2013 A w dzień też walą w takie duże? Z tego co zaobserwowałem, to jak jest ciemniej stają się bardziej agresywne, tylko ja u siebie na górskiej w nocy łapać nie moge. Ale popróbuje na coś większego, tylko coś czuję, że w głazach to maksymalnie w drugim rzucie zostawie takiego woblera w wodzie Za dnia rzadko ostatnio łowie bo robota daje w dupe. Ale w poprzednim sezonie obrzucałem pod barbusa czasami w dznień i w końcu trafiłem 80+. Niestety nasza krakowska Wisełka ma na dnie tyle syfu że zaczep to standard przy bobrowaniu dna. Dlatego dla ograniczenia strat łowie mocniejszym sprzętem niż na brzane przystało... a i sumisko śie trafi czasem Brzana to wg mnie świnia która żeruje jeśli tylko ma gdzie. Noc/dzień nie ma różnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hycu Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 A tutaj taka moja Brzanka złowiona wczoraj w Sanie, w trakcie Zawodów Spinningowych ;D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sproket77 Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Ładna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Na ostatnich kleniowych wyprawach cos sie meldowalo i po kliku minutach odplywalo, tym razem sie udalo doprowadzic sprawe do konca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Niezły barbus,takiego musze złowić Tylko,że ostatnio cały czas z grubym sprzętem chodzę Graty wypracowanej barbary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 A mowilem ze z lightem tez da sie pobawic i wciaga i efekty sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszWwa Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 po co tyle tematów o brzanach ?! 2012 2011 czy ktoś nowy na forum musi to wszystko czytac? nie lepiej robic jeden wątek który by miał kilkanaście stron? Chyba łatwiej byłoby to przeglądać... taka drobna sugestia. Tak samo szukanie inf o tych rybach to droga przez mękę bo każdy pokazuje ze złowił a mało jak gdzie na co i dlaczego a dlaczego nei na to a na tamto, czy ryba się płoszy czy nie? zero systematyzacji na tym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zmien forum badz przesiadz sie na WW tam masz wszytsko lacznie z przepisami na zupe z bolenia Pzdr 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Erin Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zmien forum badz przesiadz sie na WW tam masz wszytsko lacznie z przepisami na zupe z bolenia PzdrRiposta godna członka. PZW oczywiście ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszWwa Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ww nie czytam od dawna od kiedy wykasowali powiadania wędkarskie i przebranżowili się na tablice reklamową. Kiedyś można było z nich więcej wyczytać. Teraz myślałem, że forum będzie strzałem w dziesiątkę, ale chyba średnio z ta wymianą doświadczeń, jeszcze poczytam...może zmienie zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi