maek7 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Piękne kolory Greed111 - szczególnie płetw - tak intensywne, że wręcz nie nieprawdopodobne! Gratuleczki! Napisz coś więcej bo temat coś przymiera ostatnio... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greed111 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Dziękuję, rzeczywiście płetwy miała czerwono krwiste została złowiona na rzece Ropie, uganiałem się za szczupakiem (z marnym efektem), na końcu kija wisiał 8cm twister na 4g główce, rzuciłem w nieco głębszą rynnę i nagle BACH! cały czas myślałem, że to szczupak bo jego miałem na myśli ale jakoś dziwnie murował do dna ;> w końcu wypłynęła na powierzchnie i pojawił się mały problem z podebraniem, musiałem zejść po niemal 3 metrowej, pionowej ścianie, porośniętej ostężyną ;D moje dłonie nie wyglądały za ciekawie ( ze sto kolcy miałem wbite) ale sie udało szkoda, że wyjątkowo tym razem nie wziąłem ze sobą podbieraka żeby zrobić sensowne zdjęcie musiałem podejść z rybą jakieś 30m ale gwarantuję, że wróciła do wody w całkiem niezłej kondycji nawet filmik gdzieś miałem ;D trochę się rozpisałem no ale..;> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartekb Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Witam,Takie "złoto" można znaleźć w hiszpańskiej rzece Segre przepiękne kolory,przepiękna ryba. Pomimo niewielkich rozmiarów dostarczyła wiele emocji Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Moj kumpel wpadl na 2 dni do mnie polowic, i tak to sie konczy przewaznie. Robilem za przewodnika i cholera skopal mi dupe az wstyd Mam nadzieje ze sie nie obrazicie ze pochwale sie Barbara kolegi ale fotka jest chociaz mojego autorstwa. Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez Gugcio 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Nie rozumiem czemu tak przebajerzacie te zdjęcia :-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Jesli sie da cos upiekszyc to czemu nie?Fotka pierwsza klasa.Gratuluje koledze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Niby tak, ale kolory i kontrast nie trafiają w me gusta. Rybka piękna i nie trzeba było jej kolorować. Moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Spoko, gusta to sprawa indywidualna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Mnie się zdjęcie podoba bardzo, bardzo. Gratuluje rybki i finezji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 31 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2013 (edytowane) Moj kumpel wpadl na 2 dni do mnie polowic, i tak to sie konczy przewaznie. Robilem za przewodnika i cholera skopal mi dupe az wstyd Mam nadzieje ze sie nie obrazicie ze pochwale sie Barbara kolegi ale fotka jest chociaz mojego autorstwa.Piękna brzana jest, a i łowca z aureolką....tzw. Santa Barbara Edytowane 31 Sierpnia 2013 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Moj kumpel wpadl na 2 dni do mnie polowic, i tak to sie konczy przewaznie. Robilem za przewodnika i cholera skopal mi dupe az wstyd Mam nadzieje ze sie nie obrazicie ze pochwale sie Barbara kolegi ale fotka jest chociaz mojego autorstwa.Jak są goście to tylko oni się liczą,- sukces przewodnika to sukces gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Dzieki Panowie, przekaze gratulacje napewno. Co do fotki kazdemu dogodzic nie idzie ale mimo to przyjalem krytyke na klate i obiecuje poprawe. Ta brzana byla dla nas przeogromna niespodzianka i bardzo mnie ucieszyla bo dzien wczesniej na szczupakach za bardzo nam nie poszlo. Kolega zlapal ta rybcie na sprzet klasy UL i gumke imakatsu needle shad flasch na 2gr glowce. Dorzucam jeszcze nieprzerobiona foteczke z C&R. @Rheinangler, swiete slowa, moja radosc chyba byla wieksza jak samego lowcy Dodam ze rybka mierzyla 69cm Zdr 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No i ta fotka oddaje wszystko Brawo przepiękna barbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Ta fotka bez retuszu jest świetna.Natura w czystej postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.f Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 Wczorajsza brzana z Sanu.Na fotce kolega ( łowca) ja tym razem tylko robiłem zdjęcia. Miała 70 cm, nieźle jak na pierwszą brzanę w życiu 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marekn Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 No to Bartek zaszalał, trening przed dzisiejszym GP ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.f Opublikowano 1 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2013 (edytowane) Dokładnie Szkoda że nie wzięła dzisiaj ale i tak coś tam się zawiesiło. Najważniejsze że nie było zera Edytowane 1 Września 2013 przez marcin.f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 4 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2013 (edytowane) W ostatnim rzucie Edytowane 4 Września 2013 przez grunwald1980 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Coś ostatnio nie bardzo chcą współpracować ale jak się człowiek uprze i postoi to się coś wydłubać da 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawello Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Piękna wąsata pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winko Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 GRATY dla łowców!!! Kurcze, może i ja w przyszłym sezonie spróbuję moich sił z tą rybą ? Wiem że na moich łowiskach one występują. Kilka przez kolegów złowionych nawet widziałem ale jakoś cierpliwości do tych ryb mi brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 6 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Tomek cierpliwosc poplaca, sila tej ryby rekompensuje wszytsko, teraz jej poswiecam wiecej uwagi pzdr 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Piękna barwena.Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dzieki Marek.Jestem zly na ciebie (zarcik) najpierw mnie nakreciles na klenie a po tym twoim sandale i sumie juz sie rozgladam za mocniejszym sprzetem, co by na maxa wykorzystac koncowke sezonu, ech... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adri@n Opublikowano 9 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2013 (edytowane) Hej panowie!Znalazłem wczoraj rynnę na rzece którą dopiero poznaje. Wszędzie jest po kolana wody a nagle tam spada nagle do okola 2m może trochę więcej. Ta rynna ma długość z 7m. Siedzą tam brzany i świnki. Obławiałem wczoraj pierwszy raz ten dołem ale ani champion ani hornet nie dał rady zejść na dno żebym czuł na wędce że uderza o kamienie. A wiadomo inaczej nie dam rady złowić brzany. Moja wielka prośba do was jaki wobler byście mi polecili żebym mógł dobrze obłowić tą rynne. Bardzo proszę o pomysły bo już bym chciał tak pojechać i próbować królową nurtu skusić. I jak go prowadzić wachlarz czy ciągnąc pod prąd czy może ciągnąc i na chwile zostawić i znów podciągać? Dodam tylko że woda tam płynie w miarę szybko. Edytowane 9 Września 2013 przez Adri@n Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi