kingadivers Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Mam pytanie odnośnie relacji z wyprawy nad jezioro Nassera. Gdzie, do kogo i w jakiej formie przesłać artykuł wraz ze zdjęciami z tej wyprawy, żeby ukazał się na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 do mnie: friko77@wp.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kingadivers Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 W jakiej formie? Tekst w pdf i zdjęcia oddzielnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 DOC ułatwia życie, pdf utrudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Tekst w wordzie i zdjęcia oddzielnie poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kingadivers Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Tekst mam już gotowy, w jakich rozmiarach wysłać zdjęcia (piksele) i w jakiej maksymalnie wielkości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Najdłuższy bok zdjęcia powinien mieć 650px, 72dpi.Zdjęcia muszą być ponumerowane. Pozdrawiam,Slider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kingadivers Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Dzięki, szykuje zdjęcia i wysyłam Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Ok, czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
kingadivers
Mam pytanie odnośnie relacji z wyprawy nad jezioro Nassera. Gdzie, do kogo i w jakiej formie przesłać artykuł wraz ze zdjęciami z tej wyprawy, żeby ukazał się na forum?
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi