stugrzeg Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Koledzy pomocy !W teście na www.tackletour po stronie minusów jest takie zdanie: Bearing supported knobs would make the Certate unreal Czy Ktoś może mi to przetłumaczyć. Pozdrawim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Myślę że autorom chodziło o to że kołowrotek który testowali nie miał fabrycznie łozyskowanej rączki (trzymadełka na rączce) czego chyba oczekiwali od kołowrotka w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 ... a gdyby było łożyskowanie rączki kołowrotek byłby tak dobry, że aż nie realny (tak mi się przynajmniej wydaje).... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi