popper Opublikowano 4 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2007 Kilka dni temu, w sklepie wędkarskim, na terenie woj. dlnośląskiego, kupiłem woblerek. Kupiłem go jako ciekawostkę, ponieważ ma dwa stery, do głębszego i płytszego prowadzenia.Oryginalnie zapakowany w takie opakowanie.Skusił mnie nietypowy wygląd, ten ster i oczywiście cena= 18 PLN-ów.Sprawdzałem dzisiaj stronkę Rapali, lecz tam nie ma takiego dziwadła.Czyżby oszustwo dostawcy?Nawiasem mówiąc. dostawcę znam osobiście Co o tym myslicie?. A, może katalog Rapali, w sieci, nie został uzupełniony o to dziwadło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Sławku, nie każdy janek Kowalski ma Twoje zdolności. O nie Chodzi mi oczywiście o wobki a nie pudełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 LASSOjbait Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Wobki mozna zrobic, a z pudelkami poradzi sobie kazda, najmniejsza nawet drukarnia i introligatornia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 dawid_ Opublikowano 8 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2007 Popper Powiedz jak się sprawuje wobler. Może wcale nie żałujesz zakupu.. Mi sie podoba taki głowacz malowany na okonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 spigot Opublikowano 10 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2007 zauważyłem na Wrocławskim rynku wiele przynęt nie podobnych do rapala a w pudełkach opisanych rapala nie polecam nie komentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 11 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 @dawid_Jeszcze nie łowiony (nie złowiłem ryby)Pracuje dość agresywnie. Myślę, że wersja z dłuższym sterem, sprawdzi się, na planowanym wypadzie trociowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
popper
Kilka dni temu, w sklepie wędkarskim, na terenie woj. dlnośląskiego, kupiłem woblerek.
Kupiłem go jako ciekawostkę, ponieważ ma dwa stery, do głębszego i płytszego prowadzenia.
Oryginalnie zapakowany w takie opakowanie.
Skusił mnie nietypowy wygląd, ten ster i oczywiście cena= 18 PLN-ów.
Sprawdzałem dzisiaj stronkę Rapali, lecz tam nie ma takiego dziwadła.
Czyżby oszustwo dostawcy?
Nawiasem mówiąc. dostawcę znam osobiście
Co o tym myslicie?.
A, może katalog Rapali, w sieci, nie został uzupełniony o to dziwadło?
30 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi