Porter Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Witajcie, ze względu na wyjazd w 3 tyg.września w powyższą okolicę prośba do kolegów, którzy mają jakieś mapki tego archipelagu o przesłanie czegoś na moje priva,będę wdzięczny i z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 5 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2007 Porter -probowalem zciagnac niemoglem .home.swipnet.se/ja_rosvall/FDC.pdf - Zerknij w kazdym sklepie typu ICA oraz na stacjach benzynowych napewno maja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 7 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 @Termos dzięki za dobre chęci,czy jeszcze ktoś mógłby pomóc i konkretnie coś podesłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 12 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 Witam, Będziemy w tym samym terminie. Może spotkamy się na wodzie. Połamania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 12 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2007 będziesz może u Zduna też połamania Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Pogadaj z Rognisem, może po koleżeńsku ci udostępni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 będziesz może u Zduna !!!+Nie. Będziemy u jakiejś Szwedki we 4 osoby = 2 łodzie. Będziemy od soboty do soboty. Podróż Wizzarem. Będziemy używać walkie talkie maxcon powiedzmy na kanale 4. Więc jeżeli Wy również to może się namierzymy. W razie czego mogę podesłać numer komórki na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 A dokladnie, w ktorym miejscu bedziesz? Roslagen jest duze wiec ... moze byc problem. Daj moze jakies namiary. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 A dokladnie, w ktorym miejscu bedziesz? Roslagen jest duze wiec ... moze byc problem. Daj moze jakies namiary. pozdrawiamRemekAle kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 A dokladnie, w ktorym miejscu bedziesz? Roslagen jest duze wiec ... moze byc problem. Daj moze jakies namiary. pozdrawiamRemekAle kto? Ty. Zduna lokalizację znam. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Sprawdzę i jutro napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 będziemy na Ormon.Wymieńmy się n-rami tel.na prv.To się zgadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Porter już dostał potrzebną mapkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 tak dziękuję bardzo dostałem - tylko głowię się gdzie są te nasze zatoki do których pływaliśmy jakoś nie mogę sobie ich wyobrazić nawet nie wiem czy pływaliśmy w lewo,czy prawo - możesz Sebek trochę pomóc o ile nie za wiele wymagam. Pozdrawiam Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 13 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 No widzisz. Jakbyś od początku uczył się dokładnie czytać mapy to nie byłoby problemu. A to szkiery i niebezpieczna woda...Zadzwoń jutro to obgadamy strategię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 13 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 Na pierwszej wyprawie całkowicie zdałem się na Zduna-błąd. Super,wielkie dzięki to do jutra ps.dobre wieści z Roslagen ryby biora.Andrzej zeznał mi,że dużo ryb 80-90 cm największa 95 po 1 dniu łowienia. Pozdrawiam Porter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Na pierwszej wyprawie całkowicie zdałem się na Zduna-błąd. Super,wielkie dzięki to do jutra ps.dobre wieści z Roslagen ryby biora.Andrzej zeznał mi,że dużo ryb 80-90 cm największa 95 po 1 dniu łowienia. Pozdrawiam Porter Andrzej zawsze tak mówi Ale z niego to fajny, równy gościu i zaje...y wędkarz. Porter, pozdrów Andrzeja! PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Porter,przypomnij Andrzejowi jak łowi się duże szczupaki na nie duże obrotówki.Pozdrów Andrzeja od Gromita. Pozdrawiam Gromiś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 A dokladnie, w ktorym miejscu bedziesz? Roslagen jest duze wiec ... moze byc problem. Daj moze jakies namiary. pozdrawiamRemek Mamy być na wyspie Raggaro w pobliżu Osterhammer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Szansa na spotkanie jest ale raczej niewielka Chyba, że spotkacie się po środku drogi PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 Gromi,przydałyby się jakieś Guzowe bucktail'e.Chociaż uzbroiłem się w duże longi,mam też srebrną aglię 5 tyle że bez sierści i czerwoną,ADI wiesz o co biega. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 @klon,wysyłam Ci na priv mapkę, którą dysponuję. Podobną zastaniesz (prawdopodobnie) w domku u Annicy; tylko ostrożnie przy niej z komentarzami po polsku, bo ma zięcia z Polski i może coś zrozumieć . Gdybyś chciał o coś spytać - wysłałem również swój numer telefonu.Zazdroszczę i życzę połamania.Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porter Opublikowano 14 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 A JA TEŻ MOGĘ POPROSI TAK NA PRZYSZŁOŚC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grego Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 A JA TEŻ MOGĘ POPROSI TAK NA PRZYSZŁOŚCNie ma sprawy, tylko, że jakoś nie mogę podpiąć pliku do wiadomości. Albo mi powiecie gdzie mam kliknąć, albo podacie prywatne adresy mail'owe, albo kurde nic z tego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 14 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2007 @klon,wysyłam Ci na priv mapkę, którą dysponuję. Podobną zastaniesz (prawdopodobnie) w domku u Annicy; tylko ostrożnie przy niej z komentarzami po polsku, bo ma zięcia z Polski i może coś zrozumieć . Gdybyś chciał o coś spytać - wysłałem również swój numer telefonu.Zazdroszczę i życzę połamania.Pozdrawiam,Wielkie dzięki Grego. Niech Twoje wielbłady mają zawsze garby pełne wody. Mółbyś coś napisać o warunkach w tym domku?DziękiAdres to: miroslaw.szafranski@betts-group.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi