mifek Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 http://wiadomosci.onet.pl/1600650,11,item.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Mifku u nas w Odrze także zdarzają się piranie Kilka lat temu znajomy wędkarz złowił jedną na pęk rosówek w nocy Myślał że ma pstraga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzymusS Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Piranie, piraniami - i tak wyginął na jesieni/ostatecznie w zimie na skutek spadku temperatur.Pewnie jakiś nieodpowiedzialny akwarysta znudzony rybami wypuścił je do rzeki. Ponadto te większe gatunki piranii są głównie roślinożerne (np. paku). Natomiast bass wielkogębowy (w artykule chyba pomylili się, bo takiej rybki nie znam: pojawia się też egzotczny bass wielkogłowy) - hmm z przyjemnością dowiedziałbym się w którym zbiorniku na terenie Polski on występuje <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sochun Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Podobno mogą przeżyć w cieplejszych wodach zrzutowych itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ginel Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Robert, Wizard i Redzi trzymajcie się mocno podczas lowienia bolków . Wizard nie wchodż gołymi stopami do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Mifek, jak ty móglbys wolec Wisle, kiedy musialbys do niej pruc przez cala Polske... Taka pirania jak sie przystosuje, bedzie ciekawym gatunkiem. Pewnie kaza ja kilim, jak czebaczka i trawianke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Września 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 kuba a wiesz ze znam dwoch takich oszolomow co potrafia z wawy do mnie samolotem przyfrunac na ryby te to sa dopiero ciekawe typy ponoc nawet ryby potrafią lowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rocky Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Najlepsze są komentarze internautów Boki zrywać jak świeże wiśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Witajcie.Ja też wolę Odrę, tyle tylko, że nie znam powodów. Może, że najbliżej, a może, że bardziej czytelnaczy raczej łatwiejsza do rozszyfrowania. Nad Wisłą byłem kilka razy i nie bardzo mi leżała, alepewnie to bardziej brak doświadczenia niż racjonalne powody. Generalnie niech każdy łowi gdzie lubia reszta tak w ogóle jest mało ważna.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 A pewnie, że Odrę wolę. Na Wisełce, jak byłem ostatno, to po opasce, bez gruchotania kamolami, nijak nie dało się przejść.Taka gimnastyka do rozpaczy doprowadza Nie dość, że podejdź cichutko, to jeszcze nie połam kulasów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 kuba a wiesz ze znam dwoch takich oszolomow co potrafia z wawy do mnie samolotem przyfrunac na ryby to co zes drogi nie zbudowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Na granicznej Odrze wiecej ryb. Jak siatkuja albo praduja, przeplywa do Niemca i ma spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizard Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Robert, Wizard i Redzi trzymajcie się mocno podczas lowienia bolków . Wizard nie wchodż gołymi stopami do wody Ginel wielkie dzieki za ostrzezenie Dobrze ze niewchodze po pas do wody ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 Najlepsze są komentarze internautów Boki zrywać jak świeże wiśnie hehe noo, mi sie podoba ten: Wpajajmy piraniom wiarę katolicką. [29] 06.09.2007 23:18Zeżrą się nawzajem. Przepraszam, jesli kogos urazilem. Raczej mnie skladnia smieszy A z tymi piraniami to niezla jazda, nie mialem pojecia! A co bedzie jak sie dobrze przystosuja? Przeciez moga wyprzec inne gatunki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 7 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2007 i ja dodam swoje trzy grosze - również wolę Odrę jak Wisłę - jakiś czas temu, gdy jeszcze mieszkałem w Lubaniu to na Oderkę miałem bliziutko - rzeka czytelna i łatwiejsza do rozpracowania Wisła choć jest również ciekawa, to jednak trudno na niej sie łowi, szczególnie na odcinku miejskim, który jest już jakby przełowiony a ryby ostrożniejsze. Cóz, tak w życiu bywa i Oderkę zamieniłem na Wisełkę - pogoń za pracą rzucił z Lubania ślaskiego aż do Warszawy :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 11 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Witajcie.Dalej twierdzę, że wolę Odrę znam kilka wspaniałych miejscówekwmiarę blisko z Kołobrzegu, np. Bielinek, stare łyse głowki w okSiekierek koło Cedyni, no i trzy głębokie głowki na Piaskachponiżej Bielinka. Normalnie marzenie.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBERTsandacz Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2008 Istnieje taka rybka jak bass wielkogębowy-możesz szukać ewentualnie pod nazwą okoniopstrąg.Największa populacja tej rybki występuje podobno na Mazurskich jeziorach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi