Przemek Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Witam.Natknąłem się na nie w necie i wyglądają dość ciekawie...macał je już ktoś?Proszę o opinie na temat tego gumo ryba Edytowane 9 Marca 2013 przez Przemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi101 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Dzisiaj macałem jeden egzemplarz w miejscowym sklepie.Wrażenia ...średnie,nie powalił mnie wykonaniem.Trochę gumy,plastyku i nic więcej.Cena 19,5pln.za model 8cm.Dostępne były tylko modele w kolorystyce zbliżonej do naturalnej bo ponoć wszystkie jaskrawe zostały już rozebrane(w hurtowni).Nie przekonało mnie też uzbrojenie tego cudaka.Do ostrości kotwic nie mam zastrzeżeń i wyglądały solidnie.Natomiast ich wielkość nie była adekwatna do gatunku ryb(szczupak) które docelowo ma kusić ta przynęta.Uzbrojona w dwie kotwice o różnym rozmiarze-na ogonie nr.10(na oko) zaś brzuszna to nr.8 .Może Jaxon specjalnie zamówił taką przynętę(słabo uzbrojoną) na nasze krajowe standardy(szczupaczki do 60cm),choć bardziej przekonuje mnie to że zastosowanie większej ,a co się z tym wiąże cięższej ,kotwicy na segmencie ogonowym bardzo ograniczy bądź zupełnie zgasi pracę przynęty.Nie bardzo widzi mi się też możliwość uzbrojenia tylko w jedną dużą kotwicę na brzuchu.Może jakieś pojedyncze większe haki .Na plus zaliczyłbym też zamieszczone w zestawie 3 zapasowe płetwy ogonowe,bo ich mocowanie na przynęcie nie przewiduje długiego żywota. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Dzięki serdeczne Tomek za pomoc i rozwianie wątpliwości...domyślałem się że jakość nie będzie powalać, przecież to nie wobki z Białegostoku Kurczę zbiera mi się już niezła kolekcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Mariano Italiano Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Przemo,odpuść ten wynalazek.Lepiej kupić sprawdzonego "Widelca" albo innego szczupakowego pogromcę Pozatym Ty w tym roku chcesz jazie łapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 slawek_2348 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 A dlaczego "do usunięcia"? - niech wisi - ku przestrodze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przemek
Witam.
Natknąłem się na nie w necie i wyglądają dość ciekawie...macał je już ktoś?
Proszę o opinie na temat tego gumo ryba

Edytowane przez PrzemekOdnośnik do komentarza
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi