Gobio Gobio Opublikowano 2 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Właśnie takiego filmu szukalem dziękuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam wszystkich po długiej przerwie. Jigów i kogutów tym razem nie będzie. Od dłuższego czasu wędkarstwo muchowe jest na pierwszym miejscu i chyba tak zostanie. Chciałem pokazać Wam trochę moich wzorów. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Ciąg dalszy, 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Jeszcze trochę nimf. 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymanek69 Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2017 Witam wszystkich po długiej przerwie. Jigów i kogutów tym razem nie będzie. Od dłuższego czasu wędkarstwo muchowe jest na pierwszym miejscu i chyba tak zostanie. Chciałem pokazać Wam trochę moich wzorów. Jak się raz zachoruję na "muchozę" to raczej odtrutki już nie ma Powiem że jestem pod dużym wrażeniem staranności wykonania jak i różnorodności wzorów. Szczególnie urzekły mnie plecionki, skórzako/plecionki jak i wkomponowanie skórzaków np w glajszkę Widać długie godziny przy imadle i chyba dobrego mentora Jak latem będę się wybierał do Sanoka to na pewno wcześniej uśmiechnę się do Ciebie o jakiś skórzakowy set 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2017 Odezwij się przed przyjazdem to coś przygotuję 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Jak się raz zachoruję na "muchozę" to raczej odtrutki już nie ma (...)Niestety jest, wiem po sobie. Możliwość spotkania nad wodą niektórych indywiduów z muchówką w ręku potrafi skutecznie odstraszyć od planów wyprawy z muszką.. Rafale, mocny powrót "po latach". Jeśli mogę coś podpowiedzieć - lepiej dla wątku, jeśli będziesz codziennie pokazywał po jednym zdjęciu, niż raz na dwa lata tak dużą ilość. Warto nad niektórymi wzorami zatrzymać się na dłużej, co przy takim nawale stanowi nie lada wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Ja chyba jednak wsiąkłem na dobre. Ze wszystkich metod jakie do tej pory przerobiłem zdecydowanie najwięcej frajdy sprawia mi bieganie z muchówką. Poza tym samo wiązanie much stało się drugim hobby. Mam szczęście mieszkać w miejscu, którego po prostu żal nie wykorzystać do rozwijania się w tej dziedzinie Faktycznie trochę "zawaliłem" posty tymi zdjęciami. Chyba przez tą długą nieobecność Następne posty będą bardziej poukładane. Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Tak czy siak, muszki pierwsza klasa, wstawiaj wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Bardzo dobre muchy. Wykonanie first class. Profesjonalne podejście do tematu.Super ! Tek trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bosyba Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2017 Extra muchi ! Podobaja mi sie duzo bardziej niz twoje jigi. pzdrw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dzięki Panowie. Kto jeszcze nie słyszał o tej akcji, proszę o zapoznanie się z tematem: http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbi%C3%B3rka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Kilka wzorów buzzerów. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 31 Maja 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Witam. Trochę nowych kiełży tym razem. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 18 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Sanowe oliwki. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 29 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2017 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 31 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2017 Popularne w ostatnim czasie Perdigon. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 18 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Witam. Parę wzorów na odświeżenie mojego wątku. Na początek trochę nimf, mniejszych i większych. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 18 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2021 Jeszcze coś z nimf. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 25 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2021 Tym razem coś cięższego. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 27 Grudnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2021 Jigi, pod ciężką nimfę albo UL. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 8 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2022 Coś się kręci. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 15 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2022 Microjigi dla forumowego kolegi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 19 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2022 Domkowce małe, duże i trochę zonkerów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 24 Stycznia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2022 Tym razem zonkerki z wiewiórki i norki i tzw. Mop Fly. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi