Jacques Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 to pociągnę dalej wycinasz wycinakiem czy nożyczkami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiwaldi1970 Opublikowano 3 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2023 Najczęsciej robię je z gumy do ćwiczeń/jogi, najlepsza jest ta o grubości 0,2-0,3 mm, ogonek wtedy najlepiej pracuje. Robiłem też z balonów ale te wg mnie były mniej trwałe. Wiem, że niektórzy robią też z czepków pływackich :-)Sporo tych gum w różnych portalach aukcyjnych lub sklepy z dziadziny rehabilitacja, z kolorami też nie ma problemu. Przepraszam za wtrącenie na Twoim wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 4 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2023 Wybijam tylko i wyłącznie wybijakami. Nożyczkami niestety za bardzo kanciaste wychodzą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacques Opublikowano 5 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 dzięki Rafałcuś będę próbował uwiązać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 10 Marca 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2023 Robaczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 6 Stycznia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 Zonkery 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi