Manniek66 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Siemka , używał ktoś tej kamizelki z decathlona ? Wygląda na solidną i praktyczną http://www.decathlon.pl/kamizelka-caperlan-azuel-id_8126394.html#avantages Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubert_lbn Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 posiadam taką w swojej gamie i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lepton Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Właśnie wróciłem z Decathlona, oglądałem .Wykonana starannie,materiałsprawia wrażenie solidnego. Może się skuszę. Narazie poprzestałem na offsetach VMC TEXAN Vanadium. Aktualnie wyprzedająstare zapasy (50% w dół) Wychodzą taniej niż Gamakatsu a są lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech_B Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Siemka , używał ktoś tej kamizelki z decathlona ? Wygląda na solidną i praktyczną http://www.decathlon.pl/kamizelka-caperlan-azuel-id_8126394.html#avantages Maniek w "naszym" decathlonie widziałem ostatnio, podjedź sobie obmacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Wiem , byłem dzisiaj i obmacałem No ale wiesz , na pierwszy rzut oka może być fajna a po dłuższym użytkowaniu jakieś wady wyjdą dlatego spytałem tu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawek1 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ja osobiście polecam Ron Thompson, kupiłem w promocji za 65zł z przesyłką i jest super mieszczę tam wszystko. Ma więcej kieszeni niż ta o którą pytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ciuchy Caperlana sa naprawdę dobrze wykonane.Miałem spore obawy aby ubierać się w Decathlon jednak teraz jestem bardzo zadowolony.Ostatnio zakupiłem kurtę do wędkarskich eskapad i spodnie.Wiadomo,że można kupic Pinewooda,Graffa,Geoffa czy inne...Maja też promocje na spiochy oddychające 4C i 5C.Niestety mimo,że Xl pasują to skarpeta jest na styk i w duzy paluch ciasno( a tak nie poiwinno być) Pozatym jak wyrobisz sobie kartę masz możliwość zwrotu po 90 dniach Chyba warto.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manniek66 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Kartę mam wyrobioną Ostatnio kupowałem buty do wiosennych i letnich eskapad na chłodniejsze dni: Wydają się bardzo fajnie , wygodne a to chyba najważniejsze http://www.decathlon.pl/namib-100-wysokie-id_8155378.html Kamizelkę raczej też kupię , rozmiarowo pasuje idealnie na mnie.Wykonana dobrze , dużo kieszeni optymalnej wielkości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertkrakow Opublikowano 2 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2014 Ja osobiście polecam Ron Thompson, kupiłem w promocji za 65zł z przesyłką i jest super mieszczę tam wszystko. Ma więcej kieszeni niż ta o którą pytasz.Gdzie ją kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El_Mariaczi Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 (edytowane) . Edytowane 4 Lutego 2014 przez El_Mariaczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi