lukaszryba Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Widział ktoś to może na allegro?? co o tym myślicie??? bo jak dla mnie to skończona głupota..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 no jak dla mnie to nie masz racji. ostatnio nawet okonie lapalem na kawalek makrelki na glowce jigowej - na zwykla gume miejsce bylo pustynia na makrelke cos tam skrobalem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vodzu Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Spinning przynęta inna niż sztuczna jest niezgodny z rapr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszryba Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 ale według mnie czymś fajniejszym jest sprowokowanie ryby na sztuczną przynęte niż założenie na haczyk kawałka mięsa i bezsensownego zabijania małych ryb... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz204 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 (edytowane) no jak dla mnie to nie masz racji. ostatnio nawet okonie lapalem na kawalek makrelki na glowce jigowej - na zwykla gume miejsce bylo pustynia na makrelke cos tam skrobalem..Co sądzicie o tym czy by to się sprawdziło na spining? Ja przez tyle lat chodzę na spining no i szału nie ma, no czasami tam coś łapię na woblera, gumę. Tak się zastanawiam na tym. A po za tym co tu kolega pisze poniżej. bezsensownego zabijania małych rybek możesz żywca kupić jest taka możliwość nie musisz łapać i zabijać. Może ten naturalny wobler daje większe efekty no nie wiem. Edytowane 23 Marca 2014 przez matiz204 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Jakieś dziwne klimaty się tu rodzą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz204 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dlaczego dziwne klimaty??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Dlatego, że forum od samego początku wspiera i promuje sportowe łowienie ryb na przynęty sztuczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiz204 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 No dobra ok ale nikt mi nie odpowiedział na moje pytanie a nigdzie oceny i opinii nie ma na forum. Więc zadałem pytanie ponieważ ktoś tu wrzucił temat: naturalny wobler PredaPro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Vodzu odpowiedział, oczywiście zakładając, że łowisz w kraju.Opinii i oceny na forum nie ma, podobnie jak nie ma tematów o trwałości martwej rybki poszczególnych gatunków, czy wyższości karasia na żywca nad ukleją, nie o tym to forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Oczywiście że metoda zabroniona.To jest nic innego jak zmodyfikowany system drachowicza(niewiem jak poprawnie się to pisze),ale raz widziałem jak u mnie na jednym z jezior właśnie na ten system facet który mówił w francuskim języku łowił sandacze.Ja z kolegą odnotowaliśmy jedno pstryknięcie , a ten koleś na naszych oczach wytargał trzy sandacze ( które wypuścił ) w ciągu może pół godziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majo Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Oczywiście że metoda zabroniona.To jest nic innego jak zmodyfikowany system drachowicza(niewiem jak poprawnie się to pisze),ale raz widziałem jak u mnie na jednym z jezior właśnie na ten system facet który mówił w francuskim języku łowił sandacze.Ja z kolegą odnotowaliśmy jedno pstryknięcie , a ten koleś na naszych oczach wytargał trzy sandacze ( które wypuścił ) w ciągu może pół godziny.I to ma być rewelacja??? Mało widziałeś co inteligentnie dobrana i poprowadzona guma potrafi. Skuteczne to to było w porównaniu do błystki gdy to wymyślili w latach pięćdziesiątych ubiegłego stulecia. Nie było gumek, to kombinowali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 23 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2014 Kolego Majo to chyba mało widziałeś.Niech ciałem o tym pisać publicznie ale jak poszperasz trochę w sieci to może się dowiesz coś o systemie drachowicza ,TO JEST PRAWDZIWY KILER NA SANDACZE. A gumy możesz sobie dobierać inteligentnie i prowadzić jeszcze inteligentniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Naszym celem jest propagowanie nowoczesnego wędkarstwa w obszarze połowu ryb na przynęty sztuczne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 24 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2014 Niech słowa Pitta zakończą ten temat. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi