piotro82 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 www.nature-foto.manifo.plOto moja skromna stronka (ciągle w budowie)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 A gdzie to ustrzeliłeś taką fajną wydrę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laredo Opublikowano 27 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2013 fajne fotki, ciekawy projekt - życzę sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To nie wydra tylko norka amerykańska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Witaj Kolego Bardzo fajnie organizowana stronka. Zdjęcia do bólu dobre.Ja jak zwykle pytam się o osprzęt. I czy korzystałeś z jakiegoś programu foto? PozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Aparat Sony HX100V, a program to podstawowa obróbka w IrfanView czyli pomniejszanie, podciagnięcie ostrości i w zasadzie to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Piotr Pytałem o program, bo obecne są tak rozbudowane, że potrafią całkowicie zmienić zdjęcie.Gratulacje.Niekłamane.Ja poruszam się w Picasso.Dlatego doceniam Twoje zdjęcia. pozdrawiamAlek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arielos24 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 (edytowane) Piękne ujęcie mandarynki, to u nas w pl?? Edytowane 23 Kwietnia 2013 przez arielos24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Tak u nas niestety z ogrodu zoologicznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi