wojciiech Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Pytanie do forumowiczów - jakie doświadczenia z tytułowym sklepem? Pewnie?Warto?Rozważam zakup i tylko opinii o sklepie potrzebuję pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Erin Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Robiłem zakupy kilka razy. Zawsze dostałem to co zamawiałem, a nawet jakiś gratis włożyli do paczki. A to przyponówkę, a nawet raz paczkę kotwiczek. Do tego bardzo szybko robią wysyłkę. Muszę zaznaczyć, że kupowałem u nich zawsze przez All..o. Ode mnie duży pozytyw dla tej firmy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bielik Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ja osobiscie równiez polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojciiech Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Dzięki, Panowie! W takim razie skorzystam. Bo na St.Croix mają najlepsze ceny w PL... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dero1990 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 negocjuj jeszcze rabat 10%- dają od ręki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wojciiech Opublikowano 8 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Dero, próbowałem - usłyszałem, że nie ma opcji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Sylwek1981 Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Również polecam. Kupowałem zarówno przez allegro jak i robiłem zamówienia telefoniczne. Wszystko zawsze się zgadzało. Dodatkowo dorzucali jakieś drobne gratisy - haczyki, czapeczkę itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 stoner Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 W Tym właśnie sklepie kupowałem najmniejsze i chyba najmocniejsze kółeczka na naszym rynku. Gratis to już chyba standard.Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Taps Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 kupowałem na alle... OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 PaNeK Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 również polecam, kupowałem w sklepie internetowym, warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 patu Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Artech Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Zawsze bezproblemowo, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 andrklim Opublikowano 8 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2013 Ja również polecam - kupowałem przez allegro, zawsze był gratis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 TOFIX99 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jestem tam praktycznie co tydzień .Zawsze są rzeczy,których potrzebuję.Można dostać fanty od " przysłowiowej złotówki " do paru stówek.Fachowa obsługa i dobry klimat na sklepie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hoin Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Sklep znam tylko z Allegro. W przeszłości zdarzyło mi się zrobić tam ze 2 razy zakupy. Niby wszystko było jak najbardziej ok, ale... mierzi mnie ten sklep jeśli mam być szczery Może i jestem przewrażliwiony co do pewnych postaw, ale reklamowanie produktów pokotami martwych ryb wywołuje u mnie gruby niesmak. W tym sklepie jest to normalka. Sprawdziłem pobieżnie nawet przed chwilą - nic się w tym temacie nie zmieniło.Tak poza tym to pamiętam że handlowali woblerami Bonito. Teraz jak widzę dalej handlują podobnymi przynętami, ale już nie pod tą nazwą. Poniekąd ciekawe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) Firma PERFEKT -oddaje do dyspozycji wędkarzy woblera o nazwie IDUS /Jaź/ który gwarantuje udany wyjazd najazie,klenie,okonieWiele lat testów firmy PERFEKT & BONITO na wodach przede wszystkim w Polsce zaowocowało stworzeniem woblera doskonałegodo łowienia w/w gatunków Edytowane 10 Marca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 guciolucky Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hector Opublikowano 12 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2013 Kupowałem u nich oczy do woblerów i parę innych rzeczy . Wszystko w porządku , śmiało mogę polecić . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
wojciiech
Pytanie do forumowiczów - jakie doświadczenia z tytułowym sklepem?
Pewnie?
Warto?
Rozważam zakup i tylko opinii o sklepie potrzebuję
pozdrawiam
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi