gorgol Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Witam chciał bym poznac,wszelkie info,i opinie o tym kołowrotku....bo jakos niema o nim za wiele..tyle co na opisie stony @Mefiego...Jako że stradiki moja dobre opinie.a to japoński odpowiednik,,,,ogolnie każde uwaga cenna,dzieki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Dareczku a o co tu pytać to tak jak stella XT, twin power XT .Poprostu niższy model w porównaniu do tp inna trochę budowa, mniej łożysk.Pod względem awaryjności - na dłuugie lata użytkowania pod warunkiem, że kupisz w idealnym lu conajmniej dobrym stanie.To takie moje spostrzeżenia jak w nich grzebię i widzę wnętrzności . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Hej, mam trzy biomastery XT - dwa 2000 i jednego 4000, mogę je z czystym sercem polecić jako niezawodne młynki o bardzo wysokiej kulturze pracy. Kiedyś nawet rozmawiałem z Mefisto o tym że maślaną pracą biją nawet wyższe modele shimano... Nie wiem na czym to polega ale wg. mojej oceny te biomki, które mam kręcą tak samo jak stelle '98, które posiadam - a może nawet lepiej nie wiem czy nie wynika to z tego, że stelki mają większy przebieg i częściej nimi łowię generalnie jak masz możliwość zakupu takiego młynka w stanie tip-top to się nie zastanawiaj, a jak nie chcesz to daj namiar to ja chętnie zakupię kolejnego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 A ile fabrycznie XT4000 ma łożych i gdzie go mozna dodatkowo podeprzeć? Jeszcze może waga.... . I czy to wyższy czy niżzszy model od Ultegry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotreq Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Mój waży z pletką 10lb PP ok 345gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi