spinnerman Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Zainspirowany tematem @roofiego chciałem pokazać swoje jigi pstrągowe które wykonywałem jak łowiłem pstrągi na spina; obecnie tylko muszka ale lekki, pstrągowy spinnerek coraz częściej chodzi mi po głowie, więc może w niedługim czasie... Pozdrawiam. Edytowane 25 Czerwca 2014 przez spinnerman 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maras Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Świetne!!! Bardzo ciekawy dobór kolorów a i konstrukcja jest innowacyjna (przynajmniej ja takiego rozwiązania wcześniej nie widziałem ) podobają mi się EXTRA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parf Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Wyglądają super, od jigów pstrągowych to specem nie jestem, ale te to chyba już górna półka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roofi Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Świetna robota Pozwolisz, że skopiuję parę wzorów Powiedz mi jeszcze czy te główki to takie zwykłe do kogutów? Zaginasz po prostu drut tworząc oczko do mocowania kotwiczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ty tu nie motaj ,miałeś fotkę podesłać z wobkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Bardzo mi się podobają, miałem okazje łowić na takie kogutki-jigi, są bardzo skuteczne nie tylko na pstrągi. U mnie bardzo lubią je okonie również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 (edytowane) Ty tu nie motaj ,miałeś fotkę podesłać z wobkami Podesłałem, nie doszła ? Jak polakieruję to wrzucę na jb. Edytowane 9 Marca 2013 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Świetna robota Pozwolisz, że skopiuję parę wzorów Powiedz mi jeszcze czy te główki to takie zwykłe do kogutów? Zaginasz po prostu drut tworząc oczko do mocowania kotwiczki?Kopiuj roofi do woli Było tego znacznie więcej tylko, że zmieniałem na kompie system operacyjny i nie wiem gdzie te zdjęcia poupychałem jak znajdę do wrzucę. Co do główki, tak to zwykła kogutowa główka 2,8 g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 No kolego. Widzę tu mega produkcję. Prze fantastyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 No kolego. Widzę tu mega produkcję. Prze fantastyczne.Ostatnimi laty raczej już tylko mucha Wczorajszy zestawik mokrych na wiosenne potoki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Naście lat temu po ciężkich ale owocnych rozmowach nocnych wydębiłem od spinerman"a tajnego kogutka z tym właśnie ustawieniem oczka. Okazał się bardzo skuteczny. Ale dalej pozostaję wierny wahadełkom. Łezka się w oku kręci. Trochę się rozczuliłem. Sorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Naście lat temu po ciężkich ale owocnych rozmowach nocnych wydębiłem od spinerman"a tajnego kogutka z tym właśnie ustawieniem oczka. Okazał się bardzo skuteczny. Ale dalej pozostaję wierny wahadełkom. Łezka się w oku kręci. Trochę się rozczuliłem. Sorki.A ja pamiętam swoją reakcję...."co i na to mam pstrągi łowić?"... a potem w pudełkach same koguty ech...czasy Roztoczańskich wojaży...a te kabany...ech Kali a wasze wachadełka to była perfekcja w każdym kawałeczku blachy Na szczęście zapas zrobiony(dzieki Andrzejowi) w dawnych czasach znacząco się nie uszczuplił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 (edytowane) A ja pamiętam swoją reakcję...."co i na to mam pstrągi łowić?"... a potem w pudełkach same koguty ech...czasy Roztoczańskich wojaży...a te kabany...ech Kali a wasze wachadełka to była perfekcja w każdym kawałeczku blachy Na szczęście zapas zrobiony(dzieki Andrzejowi) w dawnych czasach znacząco się nie uszczuplił I ja też ciągle mam te wahadełka i wolałem je mieć na końcu spina niż niejednego topowego woblera a co złowiły to już moje hej ! Pozdrawiam chłopy !!! Kali do zobaczyska na PR końcem marca. Myślę, że jak czas pozwoli to się pojawię. Edytowane 10 Marca 2013 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Małe stadko klajek Od góry pływający 5 g, suspending 6 g, bardzo wolno tonący 7 g i tonący 8 g. Rozłożenie obciążenia zdarte od żółtków Zobaczymy co z tego będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Bardzo szybko złapałeś o co chodzi.Super wyszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 " Wielu jest nauczycieli, ale tylko nieliczni są wielkoduszni " - Mo Ti. Dzięki Tomy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madpaw Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 co racja to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Takie konstrukcje od bardzo dawna zdaje się stosuje piotr Lipiec, fajna sprawa Świetne!!! Bardzo ciekawy dobór kolorów a i konstrukcja jest innowacyjna (przynajmniej ja takiego rozwiązania wcześniej nie widziałem ) podobają mi się EXTRA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Takie konstrukcje od bardzo dawna zdaje się stosuje piotr Lipiec, fajna sprawa No, w jego strony swego czasu też wysyłałem koguty, więc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KALI Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Takie konstrukcje od bardzo dawna zdaje się stosuje piotr Lipiec, fajna sprawa Właśnie od spinerman"a z trzeciej ręki miał ten wzór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scca Opublikowano 17 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Małe stadko klajek Od góry pływający 5 g, suspending 6 g, bardzo wolno tonący 7 g i tonący 8 g. Rozłożenie obciążenia zdarte od żółtków Zobaczymy co z tego będzie Łooo nieźle ci to wyszło Znając twoja rękę do skuteczności przynęt,miejscowe bolki już sie spakowały i wyprowadzają się...do mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2013 Łooo nieźle ci to wyszło Znając twoja rękę do skuteczności przynęt,miejscowe bolki już sie spakowały i wyprowadzają się...do mnie No, czas pokaże. Wczoraj pływały w Krznie i całkiem fajnie to wszystko wygląda Z jerkami boleniowymi to nie taki łatwy temat ale wciąga jak diabli więc będę to rozwijał, bo można zrobić sobie przynętę pod konkretną miejscówkę Już mam na oku maszynki. Dzięki Jareczku za linki www. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Po pozytywnych testach i ustawieniu dostają nowe ubranko Podkładzik poszedł. Teraz lakierek poli, decor, poli i heja nad wodę 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 kolorki w dechę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Łomatko ,ale wysło he he,bardzo fajnie i pozytywnie,dla każdego coś fajnego.Rozmiar przynęt bardzo słuszny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi