Tomy Opublikowano 25 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Ledwo się brachu wyrwałem z woblerami.Każdy fotki obiecał i nic!A łowią tylko się nie chce.No to sam musiałem coś konkretnego zaliczyć na Pampucha.Jak już strzelił kleks 50+ to jestem o tą konstrukcje spokojny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 W końcu znalazłem klej do sterów jaki mnie satysfakcjonuje Po testach i ustawieniach gotowe do boju Praca drobna, migotliwa coś a la shad rap Rapali. Wcześniej wrzuciłem filmik i taka jest praca jak na tym filmiku. Woblery dedykowane raczej do wolnego łowienia pod prąd ale i szybciej z prądem. Stawiają spory opór więc do expressu bym ich nie polecał, bo i po co skoro do szybkościowego łowienia służą Jerki i tylko jerki Przynęta bardzo uniwersalna i wszechstronna Kolega połowił ostatnio na te woby burtowych okoni Długość 7 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 (edytowane) ...i 8 cm. Edytowane 26 Maja 2013 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Woblery wyglądają ekstra, bardzo starannie wykonane. Brawo. Praca zapewne bardzo dobra, ale podpis - jak słusznie Paweł zauważył - znakomity Taki "artystyczny" Też popróbuję. Zobaczymy, jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dzięki Janusz na uznanie. Fajnie jak się człowiek napracuje i jeszcze się to komuś spodoba Właśnie wspólnie opijamy pozytywnie zdane testy Wasze zdrowie Chłopaki hej ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Ups jest co opić, bo powiem Ci tak ze szczerością, zrobiłem podobne slimy, wzorowane na Twoich i sukces jest. Jeden jedyny bolek 52 na wodzie stojącej. Podczas testu, tylko dwie warstwy lakieru było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dzięki Janusz na uznanie. Fajnie jak się człowiek napracuje i jeszcze się to komuś spodoba Właśnie wspólnie opijamy pozytywnie zdane testy Wasze zdrowie Chłopaki hej ! Aż ślinka cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Super @Stoner ! Bardzo mnie to cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 @milupa, do Białej Podlaskiej masz niedaleko. Możemy ustawić się na bużańskie łowienie ze szklaneczką whisky w tle Serdecznie zapraszam Aż ślinka cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Chętnie kiedyś skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 podpis - jak słusznie Paweł zauważył - znakomity Taki "artystyczny" Charakter pisma odzwierciedla osobowość. Spinnerman nie ma artystycznego podpisu, to podpis osoby pewnej siebie i swoich możliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Charakter pisma odzwierciedla osobowość. Spinnerman nie ma artystycznego podpisu, to podpis osoby pewnej siebie i swoich możliwości Nooo joker, to mi weszłeś na ambicję dzięki, dzięki Pewnie już macie dosyć tych fot ale wrzucam jeszcze dla Kolegi z forum fotki jerków wykonanych pod casta na sandacze na pewną rodzimą zaporówkę. 8 cm 10 g z obciążeniem sporo kombinowałem i finalnie jest na brzuchu i przechodzi w ogon. Woby bardzo stabilne. W opadzie lusterkują i reagują na najdrobniejsze szarpnięcia nieprzewidywalnymi odskokami. Ktoś sobie wymużdżył, że będzie na to łowił sandały na płytkiej, "przegumowanej" zaporówce a jak wyjdzie w praniu zobaczymy. Sam jestem bardzo ciekaw i mam przeczucie, że może to być nie zła przynęta. Inauguracja już za kilka dni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 27 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 W życiu nie , wstawiaj kolejne perełki Pewnie już macie dosyć tych fot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 2 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Eleganckie woblery te bez stery ,super łuska.Naprawdę wpadają w oko,pewnie sandasiom też wpadną...do pyszczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 2 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 Dzięki @wr Podobno dzisiaj wpadły Z tego co mówią chłopaki pod castem chodzą bajka Za tydzień bedę na tym łowisku więc sam potwierdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 No i połowili m.in. boleń 80+ A to dla kolegi @Zwierzu. Trochę to trwało ale po testach uzupełniłem ten model o 14 gramówki na dalekie rapy Do tygodnia powinny wyjść bo trochę tego jest a trzeba też wykorzystać dobry czas na łowienie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 26 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 To ja jedną 14-tkę poproszę do kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Spoko, odłożę, bo tych jest tylko kilka sztuk Ogólnie i 9-tki i 14-tki to bardzo lotne przynęty; nie koziołkują w powietrzu. Osobiście bolki wolę łowić lżejszymi przynętami, bo poprostu naturalniej pracują a w przypadku jerków łatwiej na dalekim dystansie wyrwać go na powierzchnię wody co by zabruzdził i puścił kilka bąbli-wtedy zwykle następuję wybuch wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 A tak wyszedł " nóż w wodzie " Waga 10 g i tak zostanie cięższe idą jak przecinak a to mi nie leży Praca z częstymi odskokami na boczki przy expresie lubi dziubnąć od spodu lustro wody Kolory klasyczne, perła z czarnym karczkiem Dla porównania fota z nowym cieniowaniem....i wczorajszy Bolek na kozika Ogólnie biły na chlapiące 10 cm jerki ale ten pacnął w kozika prowadzonego troszkę głębiej średnim tempem. Branie - poezja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Graty, fajny bolesław A cóż mu się stało z pokrywą skrzelową? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Ciężko powiedzieć wydra ? Miał już to ładnie wygojone więc nic mu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Te 14'tki bardzo fajne. Staram się robi jakoś wyglądającą łuskę, ale daleko mi do Twoich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Dzisiaj dostały podkładzik Będą głównie takie olivki z grafitowym karczkiem bo jakoś w tym sezonie te kolorki darzą rybkami hej ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Tak będzie finalnie Jeszcze dwie warstwy lakieru i do wody hej ! Wzorek okazał się pieruńsko skuteczny dlatego już w przygotowaniu jest ten sam wzorek tylko w wersji chlapaka oj, będzie się działo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 3 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Ten kształt mnie rozwala.I weź tu zrób coś na podobnym poziomie i żeby było oryginalnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi