Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Przyjżyj się, że przed braniem wobler na chwilkę wyskakuje z wody i po tym jest łupnięcie bolki kochają takie numery Pierwsze słyszę ten krótszy patyk będzie lepszy a najlepiej 2,40m żeby fajne prezentować jerka. Ja pójdę dalej i spróbuje im popykać 1,95m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jak łowisz na krótkich dystansach to krótki kij jak najbardziej ale już przy rzutach 60-70 m i więcej takiego jerka raczej z wody krótkim kijem nie wyrwiesz co by pochasał po lustrze wody a na wstecznych prądach sąsiadujących jeszcze z jakąś wartówką to wogóle można zapomnieć o prawidłowej prezentacji takiego woba ...ale cóż, to najpiękniejsze w naszej pasji, że trza kombinować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 To zależy jak dasz obciążenie w takim jerku Można tak zrobić że będzie ciężki a i tak go wybijesz bez problemu nawet krótkim patykiem.Po prostu krótszym jerkuje się wygodniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgadzam się z Tobą ale sam wiesz, że jak się chce osiągnąć daną pracę to obciążenie musi siedzieć w TYM konkretnym miejscu i koniec mało tego musi być go taka a nie inna ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Przypadkiem to nie okolica Żuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thibar Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wspomniałeś coś o nowych bezsterach jakby co to pomietaj, chetnie kilka wobków w nowej szacie przygarne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Przypadkiem to nie okolica Żuk ciepło ale ciut niżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Jak byłem na urlopie na początku lipca często odwiedzałem tą miejscówkę plaży praktycznie nie było widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) Fajne filmy i rzeka przede wszystkim. Twoje ryby na jerki do mnie przemawiają aby poważnie rozważyć taką przynętę na przyszły sezon. Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez joker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lokoko83 Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Nie wiem co jest w tym miejscu ale ryby je lubią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Fajne filmy i rzeka przede wszystkim. No, Rzeka jest KOCHANA ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Rzeka piękna i dzika ,a wobka takowego mam ,co ja zrobię że lubię bez stery,he he.Choć se sterami też nieżle sobie radzę ,he he .Klimat nad rzeką masz super Adam ,ja muszę daleko płynąć,żeby mieć choć namiastkę tego.Co do tego bez stera ,to wyjąłem już na niego jednego bolka ,ale niemedialny ,a ale tylko raz go miałem na rybkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Rzeka piękna i dzika ,a wobka takowego mam ,co ja zrobię że lubię bez stery,he he.Choć se sterami też nieżle sobie radzę ,he he .Klimat nad rzeką masz super Adam ,ja muszę daleko płynąć,żeby mieć choć namiastkę tego.Co do tego bez stera ,to wyjąłem już na niego jednego bolka ,ale niemedialny ,a ale tylko raz go miałem na rybkach.Takiego Krystek nie masz Twój jest w wersji light ale on też potrafi nieźle namieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wobek jest light bo ja jestem light,he he.Chodziło mi o design raczej,jak się ma trochę fantazji to łyżką do jedzenia lodów można zamieszać,a co dopiero dobrym wobem.Wersja heavy to o ile cięższa jest od mojego light?,hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Wobek jest light bo ja jestem light,he he.Chodziło mi o design raczej,jak się ma trochę fantazji to łyżką do jedzenia lodów można zamieszać,a co dopiero dobrym wobem.Wersja heavy to o ile cięższa jest od mojego light?,hi hi dostaniesz to zobaczysz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 (edytowane) To czekam.A co do filmu i kotwiczki w palcu.......... dzwoń do mnie ,nie żebym był chirurgiem ,ale już parę takich cudów wyciągałem kumplom.Na żywca,troszkę boli podobno ,ale szybciej niż na urazówce :lol: i powikłań nie stwierdzono.Trza tylko dobrze zdezynfekować,najlepiej od wewnątrz i od zewnątrz,co by mieć pewność. Edytowane 8 Sierpnia 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2013 Teraz też było na żywca ale chirurg trafił się wędkarz i robił to nie pierwszy raz. Było widać, że chłop wie co robi; nawet rozpoznał markę kotwicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Obejrzałem filmiki - istnieje coś takiego jak szczypce chirurgiczne, proponuje zaopatrzyć się w takowe. I rybę odhaczysz szybciej i sam nie ucierpisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Mam, posiadam w kamizelce, w bagażniku, w torbie, w domu z pięć par, w garażu, w..........nie wiem po jakiego pcham te paluchy i zwykle tak to się kończy ale dzięki za troskę pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Bo paluchami się najlepiej wyciąga ,he he.Ja to robię nawet szczupłym ,tylko potem paluchy bolą.Za to sandał potrafi pokaleczyć jeszcze bardziej ,ale co- z przyzwyczajenia chyba się to robi.Adam na filmiku po drugiej stronie to na dnie chyba coś leży co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Jest dębik zatopiony i może jakiś czołg z II wojny bo front tamtędy szedł Kilka lat temu wypłukało tam pół tonową bombę przeciwlotniczą. Ewakuowali wioskie i było małe bum ...a więc miejscówka dosyć trudna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2013 Miejscówka raczej wystrzałowa(wybuchowa) jeżeli takie prezenty można w niej znależć .Dębik może być ,przynajmniej mają się gdzie zatrzymać torpedy i ich jedzenie.Tylko jak rzucasz to uważaj ,żeby nie odpaliło coś poza naszym polskim tarponem(boleń,jak by kto nie wiedział) ,bo dopiero może wyrwać z kapci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Dopiero teraz miałem czas by zasiąść wygodnie i obejrzeć Twoje filmiki klawy wobek nie ma co a miejsce jak to na Bugu...zajebiaszcze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek_bp Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 I dość znane. Wyżej tego miejsca jest jeszcze jedno, lepsze. Jednak berdziej "kosztowne" jeżeli chodzi o łowienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 I dość znane. Wyżej tego miejsca jest jeszcze jedno, lepsze. Jednak berdziej "kosztowne" jeżeli chodzi o łowienie.No, miejscówka powszechnie znana i najeżdżana przez hunów :/ Można by rzec taki bużański Pigalle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi