Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Jak łowisz na krótkich dystansach to krótki kij jak najbardziej ale już przy rzutach  60-70 m i więcej takiego jerka raczej z wody krótkim kijem nie wyrwiesz co by pochasał po lustrze wody a na wstecznych prądach sąsiadujących jeszcze z jakąś wartówką to wogóle można zapomnieć o prawidłowej prezentacji takiego woba :angry: ...ale cóż, to najpiękniejsze w naszej pasji, że trza kombinować :D

Rzeka piękna i dzika ,a wobka takowego mam :P :rolleyes: :ph34r: ,co ja zrobię że lubię bez stery,he he.

Choć se sterami też nieżle sobie radzę ,he he .Klimat nad rzeką masz super Adam ,ja muszę daleko płynąć,żeby mieć choć namiastkę tego.

Co do tego bez stera ,to wyjąłem już na niego jednego bolka ,ale niemedialny ,a ale tylko raz go miałem na rybkach.

Rzeka piękna i dzika ,a wobka takowego mam :P :rolleyes: :ph34r: ,co ja zrobię że lubię bez stery,he he.

Choć se sterami też nieżle sobie radzę ,he he .Klimat nad rzeką masz super Adam ,ja muszę daleko płynąć,żeby mieć choć namiastkę tego.

Co do tego bez stera ,to wyjąłem już na niego jednego bolka ,ale niemedialny ,a ale tylko raz go miałem na rybkach.

Takiego Krystek nie masz :ph34r: Twój jest w wersji light ;) ale on też potrafi nieźle namieszać :D 

Wobek jest light bo ja jestem light,he he.Chodziło mi o design raczej,jak się ma trochę fantazji to łyżką do jedzenia lodów można zamieszać,a co dopiero dobrym wobem.Wersja heavy to o  ile cięższa jest od mojego light?,hi hi

:D  :D  :D dostaniesz to zobaczysz ;) 

• Like 1

To czekam.

A co do filmu i kotwiczki w palcu.......... dzwoń do mnie ,nie żebym był chirurgiem ,ale już parę takich cudów wyciągałem kumplom.

Na żywca,troszkę boli podobno :wacko:  ,ale szybciej niż na urazówce :lol: :lol: :lol: i powikłań nie stwierdzono.

Trza tylko dobrze zdezynfekować,najlepiej od wewnątrz i od zewnątrz,co by mieć pewność.

Edytowane przez Krystekwolf

Miejscówka raczej wystrzałowa(wybuchowa) jeżeli takie prezenty można w niej znależć .

Dębik może być ,przynajmniej mają się gdzie zatrzymać torpedy i ich jedzenie.

Tylko jak rzucasz to uważaj ,żeby nie odpaliło coś poza naszym polskim tarponem(boleń,jak by kto nie wiedział) ,bo dopiero może wyrwać z kapci.