milupa Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Te jerki łowią juz drugi sezon z bardzo dobrym skutkiem. Dopracowane zostało jedynie obciążenie w poszczególnych modelach i ogólna bryła woblera oraz kilka drobnych szczegółów w ubiegłym sezonie pokazywał em trochę fotek ale miejscówki zostały tak rozdeptane , zaśmiecone i zdewastowane, że boję się teraz cokolwiek pisać...żenada! Ale cóż wielu jest leszczy którzy nie radzą sobie nad rzeką a fora internetowe wykorzystują wyłącznie do namierzania miejscowek i beretowania ryb Nóż w kieszeni się otwiera... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 To że zapowiada się ciekawie miałem na myśli moją miejscówkę i chęć wejścia w posiadanie sztuki Co do sytuacji nad wodą to też niestety to przeżywam, w marcu i kwietniu bydło zrobiło rzeź na moim ulubionym miejscu Dlatego w tym roku nie zrobiłem ani jednego zdjęcia z boleniem, żeby nie kusiło wstawieniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 I love Japanese Style :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Jak cisza była w wątku to teraz nie ogarniam codziennie coś nowego . Niezła robota kolego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 A cóóóóż to jest Adasiu :lol: Nie straszymy rybek ,tylko wabimy :lol: Ciężki sezon dla bez sterów ,ale mam nadzieję że jeszcze połowimy na nie ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 He, he to taka wariacja na temat boleniówek i zamiłowania do pewnego kraju :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Weżmie bolek i ją do pusi ,tylko trzeba nią rzucać .Niech no się tylko woda wyczyści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Proste, że tak Dlatego, też zrobiłem i w takich kolorkach 6 cm cukierki :D Little Dog to typowe pieski, chlapaki więc bolo i tak widzi tylko brzuch ofiary 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Miodzio ,żebym to ja miał w zeszłym sezonie na kosach ehhh...Choć poczekam ,ja cierpliwy jestem .Zaatakuje w najbardziej nieoczekiwanym momencie ,dla Rap oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kathir Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Boleniówka - Mitsubishi A6M Rei-Sen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Boleniówka - Mitsubishi A6M Rei-SenHe, he dobre, dobre. I nazwa fajna Dla przynęty A6M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Kolejną bolenióweczką którą wykonuję są siódemki. Woblerki lotne i bardzo stabilne nawet w expresie Akcja migotliwa i dobrze wyczuwalna na kiju. Woblerki bardzo żwawe; reagują odskokami przy delikatnych szarpnięciach szczytówką. Waga w zależności od potrzeb 8-12 g. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) ...i 8-mki z dużą łuseczką. Akcja podobna jak powyżej. Wobki także z cienkiej listwy, więc bardzo żwawe. Waga zwykle 12-14 g. W tej konstrukcji można dopakować ołowiu nawet do 20 g niestety wobler staje się typowym przecinakiem bez akcji Dla porównania wielkości na ostatnim zdjęciu razem z 7-ką. Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez spinnerman 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 ładniusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 I obiecane Rivierki 8 cm- classic minow i DR-y Pływające. Waga z kotwicami około 7 gram więc jest czym śmignąć Akcja X z lusterkowaniem bardzo dobrze wyczuwalna na kiju. Zarówno M jak i DR bardzo stabilne nawet w ostrym nurcie. Minnowy dobre na nocki na rozległe blaty i opaski. DR-y na burty, rafy itp. Głąbokość schodzenia łatwo regulować dzięki dobrze wyczuwalnej pracy wysokością uniesienia kija. W tych modelach stelaż przez całą długość woblera z drutu 0,8 mm. Generalnie woblery uniwersalne z przeznaczeniem na wszystkie rzeczne drapieżniki 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Rivierki w wersji aggressive 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Wszystko eleganckie i ze zdjęć i z opisu. Będą trzaskać! Jak sprawdza się w akcji wersja aggressive? Ciekawy ten żółty łeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Wersja aggressiv będzie testowana tej jesieni Szczerze powiem, że nie miałem okazji łowić na takie zestawienie kolorystyczne. Bardzo lubię takie mocno kontrastujące kolory przynęt i często stosuję. Przy agresywnej pracy tego woblera może być z niego niezły kilerek Bez żółtego fluo nie ruszam się jesienią z domu. Myślę, że wobler sprawdzi się na sandałach i szczupłych może i oknie go polubią . Na pewno warto mieć w pudle przynęty o takich barwach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jeszcze taki duszek dla kolegi @ MotylW1 na zalewowe, nocne wampiry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Duszek też pod klimat, może być dobry strzał z taką kolorystyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Dzisiaj podczas ustawiania na wiślanej opasce miałem na ten wzorek z czarnym grzbietem potężny strzał na uskoku 2 metry od moich nóg sandacza? Boleń? Trudno stwierdzić ale branie było atomowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Po wspominkach ubiegłego sezonu popełnilem jeszcze taki kolorek Rivierków Pamiętam, że w ubiegłym sezonie na mojej rzece rządziła guma Mann's Predator właśnie perłowy z czerwonym ogonem. Potrafiła ruszyć najbardziej ospałe szczupaki. Ciekawe jak będzie się to miało do woblera? Dwie wersje Classic i DR 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Fotki z poligonu testowego robione telefonem Nie sądziłem, że wobler ten zrobi mi taką niespodziankę cdn. ? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi