Skocz do zawartości

LB HM Spinnerman

Rekomendowane odpowiedzi

Adam jak będziesz miał coś dla mnie to wklej fotkę,niech chociaż oko nacieszę... ;)  :)

Ok. ;)

Dzisiaj pòł dnia na Wisełce bez szału. Grunciazom nawet kràpie nie wàchały :( Cieszy jedynie, ze jest sporo pstrykòw sandaczowych. To dobrze wròży na jesień :) Teraz, przy tych upałach chyba lepiej będzie obstawiać na sandaczowe nocki ;)

• Like 1

Musimy jeszcze poszukać w necie zdjęcia z uroczystości pożegnalnej na naszą cześć  :lol:  :lol:  :lol:

Mówisz i masz ;) Chłopaki spisali się na cacy :D Tak się żegna wyjeżdżającą z nad wody drużynę JB :D :D :D

post-52196-0-51347400-1411286601.txt

Edytowane przez spinnerman
  • Like 3

Kołyski gotowe do boju. Jeszcze drobna kosmetyka, zbrojenie i jutro będą drażnić szczubłe na podlaskich bużyskach ;)

Z informacji wiem, że zielsko jeszcze nie opadło więc Floating i Neutral będą idealne, gdyż schodzą F do 0,5 metra a N- przy mocniejszych podbiciach do 1 metra natomiast przy delikatnym podszarpywaniu wychylają się na boczki i stoją zawieszone w toni na jakichś 20-30 cm pod lustrem wody. Może być ciekawa zabawa :)

post-52196-0-66457200-1411713978_thumb.jpg

post-52196-0-00817800-1411713993_thumb.jpg

post-52196-0-57255700-1411714002_thumb.jpg

post-52196-0-03409600-1411714018_thumb.jpg

• Like 6

stoją zawieszone w toni na jakichś 20-30 cm pod lustrem wody. Może być ciekawa zabawa :)

Jak pajki będa dobrze żerowały to przy braniu potrafia fajnie do góry wyskakiwać z przynętą. Na jeziorku którym łowię tak się dzieje na tego typu przynęty.

• Like 1

Jak pajki będa dobrze żerowały to przy braniu potrafia fajnie do góry wyskakiwać z przynętą. Na jeziorku którym łowię tak się dzieje na tego typu przynęty.

No właśnie o to chodzi :D  Widziałem już takie akcje. Branie jest po prostu MEGA :blink:  Dlatego priorytetem tej jesieni będzie popracowanie nad takimi suspending-ami ;)

Cześć Adam.

Ja powoli ruszam z tematem casta a jak tam u Ciebie?

W przyszłym sezonie chyba będę potrzebował więcej Twoich jerków... ;) :D

Krystian ja dzisiaj wygrzebałem w piwnicy nowy piękny kijek 2,40 dł do 40 g. Fajna sztywna szpada ;) Gdzieś go kuiedyś wygrałem i tak sobie stał i czekał na swój czas hehe sztuka nówka, nie śmigana :) Nie jest to typowy cast ale do jerków takich do 30 gieta będzie w sam raz póki co...Zimą skompletujemy coś z prawdziwego zdarzenia ;) Zaraz wyjeżdżam na wieś i zaczynam od popołudnia bobrowanie bużańskich dziur. Zobzaczymy co słychać na starych śmieciach ;) Pozdrawiam

Krystian ja dzisiaj wygrzebałem w piwnicy nowy piękny kijek 2,40 dł do 40 g. Fajna sztywna szpada ;) Gdzieś go kuiedyś wygrałem i tak sobie stał i czekał na swój czas hehe sztuka nówka, nie śmigana :) Nie jest to typowy cast ale do jerków takich do 30 gieta będzie w sam raz póki co...Zimą skompletujemy coś z prawdziwego zdarzenia ;) Zaraz wyjeżdżam na wieś i zaczynam od popołudnia bobrowanie bużańskich dziur. Zobzaczymy co słychać na starych śmieciach ;) Pozdrawiam

Adam,ja już chyba dokonałem wyboru sprzętu jakim będę łowił.Jeszcze tylko kilka konsultacji i konto znów mi zeszczupleje ;) :)

Może jak wrócę do Polski to się jeszcze uda porzucać tym jerkiem,którego mi sprezentowałeś? :rolleyes: