spinnerman Opublikowano 14 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2014 Adam jak będziesz miał coś dla mnie to wklej fotkę,niech chociaż oko nacieszę... Ok. Dzisiaj pòł dnia na Wisełce bez szału. Grunciazom nawet kràpie nie wàchały Cieszy jedynie, ze jest sporo pstrykòw sandaczowych. To dobrze wròży na jesień Teraz, przy tych upałach chyba lepiej będzie obstawiać na sandaczowe nocki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 18 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 (edytowane) Wieści z Atelier . Kołyski po pierwszych kolorkach. Teraz cieniowanie -lakier, warstwa końcowa-lakier, drobna kosmetyka-lakier, oczy+2 warstwy lakieru i niech gryzą Edytowane 18 Września 2014 przez spinnerman 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 18 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Fajowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 20 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 River w wersji Green Head rządził dzisiaj na Narwi Tak jak przypuszczałem polubiły go szczupaki a i okonie się także interesowały Piotrek dzięki za fotkę, @ezehiel za szczęśliwe wyprowadzenie z mandżurii :D 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Musimy jeszcze poszukać w necie zdjęcia z uroczystości pożegnalnej na naszą cześć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Musimy jeszcze poszukać w necie zdjęcia z uroczystości pożegnalnej na naszą cześć Mówisz i masz Chłopaki spisali się na cacy Tak się żegna wyjeżdżającą z nad wody drużynę JB :D Edytowane 21 Września 2014 przez spinnerman 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Buahaha znalazłeś . Tak się Drodzy Państwo prawidłowo żegna chłopaków z jerkbait w Nowym Dworze Mazowieckim. Byłem naprawdę wzruszony i jeszcze ta Metallica w tle. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Adam jak będziesz miał coś dla mnie to wklej fotkę,niech chociaż oko nacieszę... Krystian myślę, że pod Twojego UL będą ok. Jutro wysyłam. Pozdrawiam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 21 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Ten o którym rozmawialiśmy Japanese technology Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Adam,co tu dużo pisać...? Krótko więc.... :clappinghands: Ps."Japończyka" muszę opanować,po prostu muszę... Edytowane 21 Września 2014 przez krystiano1981r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Adam,co tu dużo pisać...? Krótko więc.... :clappinghands: Ps."Japończyka" muszę opanować,po prostu muszę... Dasz radę Oni są podatni na sugestię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Dasz radę Oni są podatni na sugestię... Gorąca linia znad wody i tak będzie uskuteczniana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Nie mogąc się jeszcze otrząsnąć po wczorajszym finale MŚ w siatkówce... POLSKA!!! :clappinghands: POLSKA!!! :clappinghands: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 22 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Fajna ta perełka, co to za farba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 22 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 (edytowane) Czysta perła z mieszalni. Średnia granulacja ziarna. Edytowane 22 Września 2014 przez spinnerman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Kołyski gotowe do boju. Jeszcze drobna kosmetyka, zbrojenie i jutro będą drażnić szczubłe na podlaskich bużyskach Z informacji wiem, że zielsko jeszcze nie opadło więc Floating i Neutral będą idealne, gdyż schodzą F do 0,5 metra a N- przy mocniejszych podbiciach do 1 metra natomiast przy delikatnym podszarpywaniu wychylają się na boczki i stoją zawieszone w toni na jakichś 20-30 cm pod lustrem wody. Może być ciekawa zabawa 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 stoją zawieszone w toni na jakichś 20-30 cm pod lustrem wody. Może być ciekawa zabawa Jak pajki będa dobrze żerowały to przy braniu potrafia fajnie do góry wyskakiwać z przynętą. Na jeziorku którym łowię tak się dzieje na tego typu przynęty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Cześć Adam.Ja powoli ruszam z tematem casta a jak tam u Ciebie?W przyszłym sezonie chyba będę potrzebował więcej Twoich jerków... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Jak pajki będa dobrze żerowały to przy braniu potrafia fajnie do góry wyskakiwać z przynętą. Na jeziorku którym łowię tak się dzieje na tego typu przynęty.No właśnie o to chodzi Widziałem już takie akcje. Branie jest po prostu MEGA Dlatego priorytetem tej jesieni będzie popracowanie nad takimi suspending-ami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 26 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dokładnie, zaobserwowałem także ,że częściej dzieje się tak jak świeci słonko przynajmniej u mnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Cześć Adam.Ja powoli ruszam z tematem casta a jak tam u Ciebie?W przyszłym sezonie chyba będę potrzebował więcej Twoich jerków... Krystian ja dzisiaj wygrzebałem w piwnicy nowy piękny kijek 2,40 dł do 40 g. Fajna sztywna szpada Gdzieś go kuiedyś wygrałem i tak sobie stał i czekał na swój czas hehe sztuka nówka, nie śmigana Nie jest to typowy cast ale do jerków takich do 30 gieta będzie w sam raz póki co...Zimą skompletujemy coś z prawdziwego zdarzenia Zaraz wyjeżdżam na wieś i zaczynam od popołudnia bobrowanie bużańskich dziur. Zobzaczymy co słychać na starych śmieciach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2014 Dokładnie, zaobserwowałem także ,że częściej dzieje się tak jak świeci słonko przynajmniej u mnieBardzo cenna uwaga Też to zauważyłem. Myślę, że słońce ogrzewając górne partie wody przyciąga drobnicę a za nią drapieżniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2014 Krystian ja dzisiaj wygrzebałem w piwnicy nowy piękny kijek 2,40 dł do 40 g. Fajna sztywna szpada Gdzieś go kuiedyś wygrałem i tak sobie stał i czekał na swój czas hehe sztuka nówka, nie śmigana Nie jest to typowy cast ale do jerków takich do 30 gieta będzie w sam raz póki co...Zimą skompletujemy coś z prawdziwego zdarzenia Zaraz wyjeżdżam na wieś i zaczynam od popołudnia bobrowanie bużańskich dziur. Zobzaczymy co słychać na starych śmieciach PozdrawiamAdam,ja już chyba dokonałem wyboru sprzętu jakim będę łowił.Jeszcze tylko kilka konsultacji i konto znów mi zeszczupleje Może jak wrócę do Polski to się jeszcze uda porzucać tym jerkiem,którego mi sprezentowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 28 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2014 No, no, super Ci wychodzą te kołyski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 30 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 No, no, super Ci wychodzą te kołyski! Daj adres na pw. Zobaczysz jak chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi