krystiano1981r Opublikowano 21 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Tak myślałem takiego w wersji holo też dostaniesz. Robi robotę o zmierzchu i w pochmurne dni Dzięki Adam.Już się nie mogę doczekać,zwłaszcza,że te brania z powierzchni zapadają na bardzo,bardzo długo w pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZareba Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Witam. Z dużym zainteresowaniem przeczytałem Pański wątek. Fachowa wiedza i pięknie wykonane woblery. A co Pan proponuje pod sandacza?. Interesują mnie woblery w granicy 8-10 cm. Pozdrawiam Andrzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 22 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Krystian, jak się nie mylę to chodzi o ten model ??? Cienka listwa, 10 cm, ok. 14 g, akcja bardzo oszczędna z oczkowaniem.Fajowskie, takie pany japany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 23 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Fajowskie, takie pany japany Bo Adaś niedaleko Japonii mieszkał i mu tak zostało z woblerami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 23 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 Witam. Z dużym zainteresowaniem przeczytałem Pański wątek. Fachowa wiedza i pięknie wykonane woblery. A co Pan proponuje pod sandacza?. Interesują mnie woblery w granicy 8-10 cm. Pozdrawiam Andrzej.Andrzeju na sandacza stosuję 9-ki DR i płytko schodzàce, smukłe o bardzo oszczędnej pracy ktòra sprawdza mi się o zmierzchu i o świcie. Sà to zwykle modele w wersjach fluo. Zdjęcia sà w wàtku; wobki na grzbietach majà napis Zander natomiast na nocki lubię wobki mocniej mieszajàce i tu sprawdziły się Riverki zaròwno pękate 6 -ki jak też zbliżone do shad rapa 8-ki. Moim zdaniem nie istniejà jakieś stricte sandaczowe woblery. Sandacze przyławiałem zaròwno na sumowe baryły, szczupakowe jerki czy trolingowe SDR-y. Jedno jest jednak pewne-żerujàcy, rzeczny sandał to Bad Boy i lubi konkretne przynęty Pozdrawiam Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 24 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Co tu taka cisza zapadła...? Adam chyba kończy moje "zabawki"... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 26 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 (edytowane) Kończę, kończę Zapiernicz taki, że nie ma kiedy zdjęcia normalnego zrobić hehe. Sezon się skończył a ludziska o boleniówkach sobie przypomnieli dobrze, że surówek było trochę w zapasie to jeszcze poogarniam część zamówień i na ten rok finito Do tych 10-tek zrobiłem Ci oczkujące 12 gramowe 8-mki z cienkiej listwy, także w wersji holo jak na fotkach. Te ósemki dzisiaj testowałem na Wiśle i jest bajka Myślę, że do środy wobki wyjdą tak, że w weekend jeszcze postraszysz bolesławy Edytowane 26 Października 2014 przez spinnerman 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 Kończę, kończę Zapiernicz taki, że nie ma kiedy zdjęcia normalnego zrobić hehe. Sezon się skończył a ludziska o boleniówkach sobie przypomnieli dobrze, że surówek było trochę w zapasie to jeszcze poogarniam część zamówień i na ten rok finito Do tych 10-tek zrobiłem Ci oczkujące 12 gramowe 8-mki z cienkiej listwy, także w wersji holo jak na fotkach. Te ósemki dzisiaj testowałem na Wiśle i jest bajka Myślę, że do środy wobki wyjdą tak, że w weekend jeszcze postraszysz bolesławy No i pięknie panie Kolego Wobki robią wrażenie... Fajna pogoda ma się utrzymać jeszcze przez jakiś czas więc myślę,że będzie szansa na udane polowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Twoje Krystian 10-ki i 8 -ki z cienkiej listwy. 11-14 gram. Jerki bardzo łatwe w obsłudze. Praca oszczędna z wychyleniami bocznymi i odskokami w silniejszym uciągu. Łatwe do wyprowadzenia do powierzchni i zaimitowania oczkowania. Jeszcze drobne wprawki, lakierek i możesz kusić odrzańskie kabany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 "Głębokie" jerki na późnojesienne mamuśki. 10 cm i 55 g, 60 g i 65 g. Te pojadą na Rugię. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Dzięki Adam za szybką i bardzo profesjonalną obsługę Jak tylko dotrą,ruszam na polowanie Dzięki i pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Nie ma za co. Jak jest czas to się zrobi Niech Ci gną kij po korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 To co Adaś, na moich bagnach walimy kwaki po dziobach na listopad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 No trzeba w końcu się skrzyknąć. Zobaczysz jak moje U-Booty zamiatają A nie masz tam jakiejś tratwy? Z pływadła lepiej się jerkuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Już niestety nie mam, Paweł @havy ma tam niejakiego "Orła" -łódka legenda na tym odcinku- na którym mieści się 1 os. + 1 l. gorzały i kotwica. Ale ogólnie przy woderach to i bez Orła pójdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 To lux Zdzwonimy się po weekendzie Powiedz jeszcze jaka jest max. głębokość tych bajor i jak sytuacja z zielskiem? Koleżka ładnie połowił teraz na bużyskach na moje kołyski. Rzucał centralnie w grążele i powolutku prześlizgiwał się między tą sałatą wtedy następowały widowiskowe brania. Ale jakby co to mam też tonące 7 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Starorzecza są dwa. Na jednym na razie nie było opcji na łowienie, a kwaki tam są. Na drugim sam widziałeś na fotach. Jak pogoda i kłusole nie popsują tematu to będzie dobra sieka moim zdaniem. Jutro szponcę większy model jerka na tą okoliczność. Ezehiela zabierzemy bo ktoś musi krzaki przecierać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 28 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 Ezehiela zabierzemy bo ktoś musi krzaki przecierać :D Żebyś się nie zdziwił jak nam tyłki złoi Raptorami Tomiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2014 (edytowane) Spoko loko, ja już też się trochę wycwaniłem z moimi jerkami, łatwo miał nie będzie. A głębokość jest do 3 m max- średnia do 2. Edytowane 28 Października 2014 przez Piotrek Sukingaad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Wstępne kolorki. Szczególnie ten niebieski od dwóch sezonów bardzo chętnie połykany jest przez esoxy ???? 60 gram wagi pod trolla lub głębszego jerkowania na spadach ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Fajnie się prezentuja, takie "klasyki" pod szczupłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Tak, bez zbędnych kombinacji. Ale będà też oczojebne mojego własnego projektu takie agresory dzialajàce na przysadkę mòzgowà szczubłego hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2014 Ładny wampir wyjerkowany z przykosy na 10 cm ukleję 12 gram cienka listwa. Czułem, że w tej konstrukcji jest duży potencjał ???? Na przyszły sezon będzie poszerzona oferta o wersje holo i fluo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 11 Listopada 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Dziś nawet lipa świętuje barwiąc swe liście w najpiękniejsze kolory. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 No ja właśnie wróciłem z Marszu, cały 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi